Nightwalkers – Jacquelyn Frank

Het grote voordeel van een vriendin die net als jij ontzettend van boeken houdt? Om te beginnen al sowieso het feit dat je eindeloos lang met haar kan praten over boeken. Of het feit dat zij telkens leuke verjaardagsgeschenken weet te verzinnen, of nog belangrijker … iemand tegen wie je het over je fictieve crush kan hebben zonder dat ze je helemaal voor gek verklaard. 🙂

Ik kan eigenlijk heel veel voordelen opsommen over het hebben van zo’n mede-boekenfan … maar één van de grotere is toch wel het feit dat ik dankzij haar regelmatig nieuwe auteurs leer kennen.

111306

Na een citytrip naar New York had die vriendin immers ‘Jacob’ van Jacquelyn Frank mee naar huis genomen. Een boek waarvan al snel bleek dat we er allebei gek van waren. Dus besloot ik om als kerstcadeau de volgende boeken van deze auteur online te bestellen. Ja hoor, we hadden inderdaad ook nog eens het geluk dat ‘Jacob’ het eerste deel uit een geweldige reeks is.

 

Een serie die thuishoort in het rijtje van de paranormal romance en daar een mooi plekje verdient naast bijvoorbeeld Lara Adrian. Gelukkig voor mij is die vriendin ook nog eens zo lief dat ik haar boeken mag lenen, want de ‘Nightwalkers’-reeks van Jacquelyn Frank is minstens even verslavend dan de ‘Middernacht’-reeks van Lara Adrian, of de ‘Nachtjagers’-serie van Jeaniene Frost, of ….

nightwalkers

Demonen, vampieren en weerwolven …  De fantasiewereld van Jacquelyn Frank is een plek waar de fans van het Paranormal Romance-genre graag zullen verblijven.

4 gedachten over “Nightwalkers – Jacquelyn Frank”

  1. Net ‘Adam’ uitgelezen en hij was schitterend!
    Over een paar weekjes kan jij er in beginnen.
    Of misschien kies je eerst wel één van je nieuwe verjaardagscadeaus uit 😉

    En ik vind het net als jij zalig om samen met jou eindeloos te kunnen praten over boeken en hun personages. Ik ben echt blij dat we elkaar leren kennen hebben en dat we vaak dezelfde smaak in boeken (en personages!) hebben 😀

    1. Oh, het laatste boek in deze reeks. Tijd dus om een nieuwe auteur in dit genre te ontdekken, vooraleer we afkickverschijnselen vertonen. Ik ben ondertussen alvast aan het aftellen naar onze volgende bijpraat-sessie.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.