Foto-Update #6

il_340x270.397071987_74va

Vermits ik er ondertussen al veel regelmatiger aan denk om een foto te maken, bevat deze nieuwe foto-update daar ineens een hele lading van. 🙂

 

2014-06-09 17.51.52Zo kon ik het net als vele anderen niet laten om deze knappe onweerswolken vast te leggen. Ik ben niet iemand die bang is van onweer, eigenlijk vind ik het zelfs heel fascinerend. Dat dreigende gedonder, die mooie bliksemschichten. Al zou ik er natuurlijk niet middenin willen zitten en de schade die bij dit woelige weer kwam kijken is natuurlijk ook niet leuk. Eigenlijk moet ik bij zulke dreigende wolken telkens opnieuw meteen aan Independence Day denken. 🙂

2014-06-10 13.47.46Op je voeding proberen letten wordt plots een stuk gemakkelijker wanneer het zo mooi presenteert. Deze verzameling zorgden niet alleen voor de nodige kleur in de keuken, ze zijn ook nog eens gezond, mooi én lekker.

 

2014-06-12 09.40.42Vandaag werd een Maastricht-dagje in het leuke gezelschap van mijn nichtje. De dag begon al meteen goed toen de postbode dit pakket van Boekerij voor me kwam bezorgen. Ik zat net zonder recensie-materiaal dus dat kwam perfect uit.

 

 

 

2014-06-12 15.12.33  2014-06-12 15.50.46

Ik had al veel over deze bijzondere boekenwinkel gehoord. Nu het er eindelijk van kwam om in Maastricht te geraken, stond dit bezoekje dan ook bovenaan mijn lijstje. Wel mooi om te zien hoe ze die kerk hebben ingericht. Nu ja, de meesten van ons zouden zich meteen willen bekeren tot deze boeken-religie. 🙂

2014-06-12 15.12.09Omdat het er zo aangenaam vertoeven was hebben we ineens een rustpauze ingelast en ons eventjes in het hoekje van de Coffeelovers geïnstalleerd met deze heerlijke Strawberry granita. Ja hoor, de Oreo Cheesecake en Lemon Cheesecake waren ook super lekker

2014-06-13 10.10.52

 

Al een geluk dat we hier kwamen want bij de kassa vond ik een grote mand boordevol met Blossom Books tassen. Zo kon ik meteen ook deze Eat . Sleep . Read . Repeat versie aanschaffen …
2014-06-13 10.11.06

 

en de ‘I like big books and I can not lie’ – editie. Vooral deze wou ik al een hele tijd hebben, maar nu heb ik dus meteen alle drie mijn favorieten binnen handbereik.

 

2014-06-13 18.34.37

 

De volgende dag was ik ’s avonds alleen thuis en kon ik dus meteen beginnen lezen in ‘Op zoek naar het onmogelijke’. Vermits ik nog eens tot bij A.Heijn was geraakt, kon ik meteen ook deze salade uitproberen want voor één persoon ga ik niet zo snel uitgebreid koken.

 

2014-06-16 12.22.31Deze week stond er opnieuw een leuk dagje op het programma … een heuse bijpraat dag met mijn RiC, die we hebben ingezet met een lunch bij Barnini in Antwerpen. Nu weten we dus ineens ook hoe de Bagels die achter de grappige namen Billy B & Goat B schuilen, smaken.

2014-06-16 14.10.29Vermits het bij Barnini nogal druk was en we er niet echt konden blijven zitten om uitgebreid bij te praten, zochten we een rustiger adresje op en dat vonden we bij Me & My Monkey. (op de lokatie van het voormalige La Chascona) Misschien is het geen slim idee om hier veel reclame te maken, vermits we volgende keer natuurlijk opnieuw een plekje hopen te vinden. Maar dit is nu eenmaal een heerlijk bijpraat-adresje … een rustige én gezellige coffeeshop met een erg lekker aanbod van zowel drank als gebak. Op de foto zie je de superlekkere shake die ik dronk op basis van bosbessen, sojamelk en vanille (dat hij meteen ook mijn lievelingskleur heeft is natuurlijk een extra pluspunt), de Nougalouga-chocomelk was ook heerlijk. De cheesecake die niet mee op de foto staat was echter ook een heuse aanrader.
 
2014-06-17 09.42.00Gisteren leek trouwens een heuse Lucky Day te zijn voor mij. Ik kreeg immers al een vroeg verjaardagsgeschenk én wat voor één. Het eerste deel uit de Middernacht-reeks van Lara Adrian. Mijn reeks geraakt dus stilletjes aan compleet. Ik kreeg echter ook dit eerste deel uit de Black Dagger Brotherhoods-serie van J.R.Ward dat ik al een hele tijd wil lezen én ‘Darkfever’ van Karen Marie Moning. Een boek dat nog niet op mijn ‘Te lezen’-lijst stond, maar waar ik wel heel nieuwsgierig naar ben geworden, na het lezen van de achterflap.

2014-06-17 09.42.37Bovendien mocht ik ook nog ‘Adam’ lenen. Misschien heb je een tijdje geleden mijn post over de ‘Nightwalkers’-reeks gelezen. Dit is het afsluitende deel van deze serie. Ik heb er dus een beetje een dubbel gevoel bij, vermits ik het ontzettend graag wil lezen maar ook geen afscheid wil nemen van deze toffe reeks. Toen ik thuis kwam van een super leuke dag werd het nog wat beter vermits ik werd opgewacht door een recensie-exemplaar van ‘Onbreekbaar’, geschreven door Kami Garcia. En mijn geluk was nog niet op, want ik kreeg op nog een mailtje met de medeling dat ik ‘De Test’ gewonnen heb tijdens de ‘Read-aThon’ van Books & Kisses. Die ‘Lucky Day’ was dus zeker niet overdreven.

2014-06-17 16.01.51Meteen gestart met mijn goede voornemen én die lekkere bijpraat-dag een beetje opgevangen met wat gezonde compensatie. Helemaal geen opoffering natuurlijk wanneer je watermeloen kan eten. 🙂

2 gedachten over “Foto-Update #6”

  1. Ik ben blij dat je een Lucky Day had 🙂
    En ik ben natuurlijk benieuwd naar jouw mening van ‘Adam’ en ‘Dark’ Lover en ‘Darkfever’ en ‘Onbreekbaar’ !

    1. Momenteel ben ik bezig in ‘Adam’, ongeveer half weg én ontzettend aan het genieten. ‘Dark lover’ ligt klaar op mijn CP-stapeltje. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.