Aanwinsten Mei

DSCN4250Oops, deze maand werden de boekenkasten goed aangevuld. Al was het wel al een tijdje geleden dat ik nieuwe zelf gekochte aanwinsten mocht toevoegen aan mijn collectie. Niet dat ik excuses aan het zoeken ben hoor. 🙂

2014-06-01 10.52.24Bovendien zijn een mooi aantal van de nieuwe boeken, recensie-exemplaren die ik van Harlequin, LS Amsterdam en Uitgeverij Lannoo mocht ontvangen. Iedere keer dat de postbode met zo’n pakketje aan de deur staat, heb ik het idee dat ik al vroege verjaardags-geschenkjes krijg. Ik ben er dan ook heel gelukkig mee dat ik dat ik deze boeken mag lezen en recenseren.

nieuwbeginrondmiddernachtzoeterdanchocolade eindelijkthuis koffiebijmurphy

Van Uitgeverij Harlequin kreeg ik deze maand vijf e-books. Nu heb ik zelf nog steeds geen E-reader in mijn bezit, maar ik kon gelukkig een tablet lenen zodat ik deze boeken toch kon lezen. Omdat ik ze moeilijk op foto kon tonen, voeg ik alvast de covers van deze exemplaren toe aan dit overzicht.

2014-06-01 10.51.15Tja, deze maand was het niet één maar TWEE keer Boekenfestijn. Aan het begin van de maand was het de editie in Mechelen waar ik Playing with fire, Me and my shadow, Met hart en ziel & de drie boeken uit de Morganville vampires-reeks kocht. Iets later in mei, was er echter ook een Boekenfestijn in Antwerpen en daar kocht ik de overige boeken op deze foto.

2014-06-01 17.33.30
Tenslotte was er ook nog dit boek van Patterson dat een vriendin voor me won. Ja hoor, je leest het goed. Deze wedstrijd was net iets anders dan de andere. Je deed immers mee om een boek voor iemand anders te winnen. Ik wou een boek voor haar winnen, zij eentje voor mij en uiteindelijk was zij (én dus ik) degene die in de prijzen viel.

De maand mei was dus echt wel de moeite, maar goed dat ik nog steeds over voldoende plek beschik in mijn privé-bibliotheekje. De komende maand zullen het er ongetwijfeld een pak minder zijn. Al ben ik wel van plan om een boek te bestellen bij The Book Depository. Ja hoor, het tweede deel in de Silver Dragons serie van Katie MacAlister.

Verder ga ik me heel braaf bezighouden met het lezen van recensieboeken en exemplaren uit de goed gevulde boekenkasten. Eventjes alleszins, want begin juli ben ik jarig en dan ga ik misschien wel pakjes voor mezelf kopen of nog leuker … krijgen. 😉

Een gedachte over “Aanwinsten Mei”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.