Twee in één

suowlpunchEigenlijk wel grappig dat ik zolang heb getwijfeld of ik al dan niet de SU Owl Punch zou bestellen. Het probleem was niet alleen de prijs, maar ook het feit dat men niet in België leverde. Ik had echter het geluk dat de vriendin van één van mijn beste vriendinnen het pakje bij haar thuis wou laten leveren en ik op die er toch ben aan geraakt. Gelukkig maar want anders had ik heel veel kaartjes niet kunnen maken. Die pons is immers al heel vaak van pas gekomen en het leukste eraan is dat je er zoveel verschillende dingen mee kan maken. Maar daar heb ik het later nog wel eens in een andere blogpost over.


2014-05-07 17.11.00Ik wou jullie nu immers dit kaartje tonen vermits ik dit exemplaar al heel lang wou maken en het er onlangs eindelijk eens van kwam. Nu vragen sommige van jullie je waarschijnlijk af wat er zo bijzonder is aan deze, op het eerste zicht vrij sobere kaart. Er staat bovenaan zelfs nog geen wens op vermits ik die liefst pas op het laatste toevoeg, zodat je zelf kan kiezen voor welke gelegenheid je het wil verzenden. Toch heeft dit kaartje net dat ietsje meer waardoor het nog leuker wordt voor boekenfans …

 

2014-05-07 17.11.21Je kan het uiltje immers verwijderen en als bladwijzer gebruiken. Ongeveer een jaar geleden kwam ik zo’n kaartje tegen via Pinterest. Ik wist meteen dat ik dit zelf ook wou maken, maar jammer genoeg was mijn magneet-vel opgebruikt en kwam ik dat in geen enkele winkel meer tegen. Tot ik een tijdje geleden met mijn nichtje in Bergen-op-Zoom was en daar bij Xenos een magnetische plakband-roller ontdekte zodat ik eindelijk dit lezer-waardige kaartje kan maken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.