Almost there

Ja hoor, het einde van de verbouwingswerken is in het zicht. Als alles goed gaat verhuizen we tijdens het volgende weekend. Eerst nog een week kuisen en inpakken. Maar tegen dat alles terug op zijn juiste plek staat, ga ik dus normaal wel terug meer tijd hebben om hier af en toe iets te posten.

 

57Ik heb net een aantal recepten van een foto voorzien. De vishutsepot was erg lekker, maar ook de hazelnoot-marsepein muffins en marmelade-sterretjes vielen in goede smaak. Jammer genoeg hebben ze nog niet allemaal een foto. Nee hoor, nog steeds niet. Ondertussen heb ik echter al wel enkele nieuwe receptjes verzameld, maar die mogen pas op de site wanneer ik er meteen een foto kan bijplaatsen, anders komt er zeker geen einde aan dat foto-project. 🙂

DSCN3176Ik viel op Kerstdag nog eens in de prijzen en won dankzij Uitgeverij Zilverspoor dit Fantasy boek. Ik kijk er al naar uit om binnenkort al mijn boeken in de nieuwe boekenkasten te kunnen plaatsen. Het zal een beetje puzzelen worden om ze allemaal een plek te kunnen geven, maar het wordt een heuse eigen bibliotheek.

 

Er liggen nog een heel deel bibliotheek-boeken op me te wachten om gelezen te worden. Ik zal dus toch echt eens moeten afkicken van die verslavende fanfiction, want anders wordt die ’te lezen’-stapel binnenkort wat wankel door de hoogte. Momenteel liggen de volgende boeken binnen handbereik:

 

Het wolvenkruis – S.A.Swann

De ijzerkoning – Julie Kagawa

Begeerd door jou – Sylvia Day

Stad van gevallen engelen – Cassandra Clare

Het rampzalige verhaal van jou en mij – Jess Rothenberg

 

Misschien moet ik hier eens een ‘lange’ lijst posten van de boeken die ik het voorbije jaar allemaal las. Een heuse boekbespreking ga ik jullie besparen want daar ben ik echt niet goed in. Maar ik kan jullie natuurlijk wel *-gewijs (*=slecht, *****=geweldig)laten weten of ik ze wel/niet goed vond. Sommige halen echt wel het maximum van de quotering die je in Goodreads kan geven.

 

DSCN3167Wanneer je ’s ochtends bij het ontwaken zo’n uitzicht ziet, krijg je veel zin in een winterse wandeling met nadien een warme chocomelk als opwarmer OF je kruipt in de zetel met een fleece en een geweldig boek. Ik ben natuurlijk begonnen met de laatste optie, maar vond het heel leuk toen ik de voorbije week met mijn schoonzus een kleine sneeuw-wandeling kon maken met mijn schoonzusje. Je eigen gemeente ziet er toch net iets anders uit wanneer ze wordt toegedekt met zo’n wit sneeuwdeken. En ja hoor, natuurlijk hebben we ook van die verdiende warme chocomelk genoten. 🙂

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.