Gelukt!

Sinds begin februari wonen we terug in ons eigen huis. De meeste zaken liggen allemaal terug op hun plek, al zitten de boeken en mijn verzameling Forever Friends beeldjes nog steeds veilig ingepakt. Gelukkig heb ik nog een deel boeken van de bibliotheek binnen handbereik en ben ik nog steeds lichtjes verslaafd aan fanfiction. Dus ik weet mezelf wel bezig te houden tot die nieuwe kasten gekocht, gemonteerd EN gevuld zijn. 🙂

 

DSCN3192Al mijn bakmateriaal ligt al wel in de juiste schuiven en kasten, dus ik zie er al naar uit om binnenkort terug aan het bakken te slaan. Tot nu toe hebben er enkel broodjes en pizza in de nieuwe oven gelegen en die waren al veel sneller klaar als vroeger. Ik vermoed dus dat ik de baktijd van zowat al mijn recepten zal moeten aanpassen. Dat wordt nog een heuse klus gezien de omvang van mijn verzameling recepten. Van de buren kregen we al wel deze ‘Welcome Back’-muffins cadeau op het einde van de verhuisdag.

De voorbije week heb ik mezelf na lang overwegen toch een Double Do XL embossing toestel aangeschaft. Je kan bij de creaties-ruriek alvast de nieuwe ‘probeersels’ bewonderen. Persoonlijk vind ik het eindresultaat wel mooi en het grootste voordeel is dat je er eindeloos mee kan combineren. Ondertussen heb ik ook een voorraadje kleurpotloden in huis, die ik gebruikt heb om mijn egel-stempels in te kleuren. Eigenlijk zou je dat met flexmarkers moeten doen, maar die zijn nogal kostelijk en vermits je per kleur drie tinten moet aanschaffen, leek het me een beter idee om het gewoon met kleurpotloden te proberen. Gelukkig bekom je ook daarmee het juiste effect wanneer je met genoeg schakeringen werkt. En tegelijkertijd heb ik ontdekt dat kleuren eigenlijk wel erg onstpannend is. Ik heb dus de kleurpotloden uit de kast gehaald en het kind in mezelf naar boven gebracht. :p

 

DSCN3215Ik moet ook wel eerlijk toegeven dat ik, ook de tweede keer dat ik in de winkel stond om die Double Do XL te kopen, weer aan het twijfelen was. Gelukkig sprak me toen iemand aan die me wist te vertellen dat zij er erg tevreden over was en ik heb tot nu toe de indruk dat ik er geen spijt van zal hebben dat ik hem heb aangekocht. Waarschijnlijk gaan jullie dus nog veel kaartjes zien passeren op deze site. Al begint het hier momenteel wel een beetje op een Hallmark-fabriekje te lijken.

 

DSCN3155Sinds mijn vorige post in deze blog, heb ik ook meegedaan aan een wedstrijd van The House of Books. Het Nederlandse filiaal van deze uitgeverij bestaat dit jaar reeds 12,5 jaar en om deze verjaardag te vieren hadden ze een speciale wedstrijd lopen. Je mocht een kaartje opsturen om hen proficiat te wensen met dit jubileum en uit één van die inzenders wordt een winnaar gekozen die een jaar lang elke maand een boek van hen krijgt toegestuurd. De wedstrijd is ondertussen afgelopen en ik ben natuurlijk volop aan het duimen dat ik met de onderstaande inzending misschien wel in de prijzen val.

 

 

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.