She’s back again :)

 

birds.pngJa hoor, ik weet het en ik was deze blog echt niet vergeten. Mijn excuus? Of beter excuses … verslavende boeken en een verbouwing die nog steeds niet ten einde is, al komt dat einde nu wel stilletjes aan in zicht. Gelukkig maar!

Vermits er daardoor wat minder tijd is voor de site, kon ik pas nu de foto’s van de nieuwe afgewerkte sjaal posten. Ik vind hem zelf wel leuk geworden met zijn warme kleuren. Ook zijn er al weer een heel deel foto’s toegevoegd bij de receptrubrieken. Maar hulp is nog steeds welkom hoor. Dus als je een recept maakt uit één van die rubrieken en er staat nog geen foto bij dan is een foto van jouw bereiding heel erg welkom. Je mag hem steeds (net als eventuele vragen of reacties) naar me mailen.

Ik ben nog steeds lichtjes verslaafd aan fantasy-boeken en kan jullie dus alvast laten weten dat ik de volgende boeken echt met veel plezier heb gelezen (= verslonden):

 

Tess – Lara Adrian (dat wisten jullie al dankzij mijn vorige post ;))

Vrees me – Tahereh Mafi (YA Fantasy)

Opstand – Veronica Roth (YA Fantasy, het vervolg op Inwijding)

Nachtcircus – Erin Morgenstern (Een fantasy-boek dat me lichtjes betoverde)

Ik ben nummer vier – Pittacus Lore (alweer YA fantasy, een gewonnen boek dat al heel lang lag te wachten om gelezen te worden)

Verslaafd aan jou – Sylvia Day (voor de fans van de Vijftig Tinten-reeks en opnieuw een trilogie :))

 

DSCN3069Blijkbaar hebben de cupcakes succes bij de buren. Binnenkort komen er dus opnieuw foto’s van verjaardagscupcakes op de site (dit keer van een ander buurmeisje), geboortecupcakes voor de buren en het buurmeisje dat op komst is :), … En binnenkort gaat dit allemaal nog veel vlotter gaan want ondanks het feit dat de werken nog even zullen duren, staat deze alvast klaar om geïnstalleerd te worden. Hij kan best nu nog even van de rust genieten want binnenkort zal hij ongetwijfeld veel ‘moeten’ werken. 😉

 

 

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.