Gelezen in april 2024

Het wordt (ok, het is ondertussen al lang) voorspelbaar maar ook april was geen al te beste leesmaand. Ik begon de maand met verder te lezen in een boek waar ik al sinds 11 maart in bezig was.  Beetje bij beetje geraakte ik daar wat verder in maar vermits er geen verbetering in kwam en het boek me totaal niet lag heb ik uiteindelijk op 20 april besloten om het op te geven. Vervolgens heb ik wel heel wat manga’s gelezen en begon ik ook aan een jeugdboek dat ik vorig jaar in Londen had gekocht.

In het kort:

DNF – Een ijzeren vlam – Rebecca Yarros – gestopt op 327 van de 799 pagina’s

“Maar allez Liesbet … ” Ik besef dat dit voor velen een tekstboekvoorbeeld van een unpopular opinion zal zijn maar dit boek bleek voor mij het tegenovergestelde van zijn voorganger te zijn. Mijn recensie komt er binnenkort aan. Nog even wachten dus indien je wil weten waarom ik het iets voor de helft heb opgegeven.

The Apothecary’s Diaries Vol. 10 – Nekokurage – 188p.
The Apothecary’s Diaries Vol. 11 – Nekokurage – 164p.
Spy x Family, Vol. 10 – Tatsuya Endo – 208p.
A Galaxy Next Door, Vol. 2 – Gido Amagakure – 196p.
A Galaxy Next Door, Vol. 3 – Gido Amagakure – 176p.
A Galaxy Next Door, Vol. 4 – Gido Amagakure – 176p.

Solo Leveling, Vol.7 – Chugong, Dubu – 304p.
The Book of stolen dreams – David Farr – 390p.

Cijfertjes:

Goodreads: 15/50
Gelezen boeken: 8 (+1 DNF)
Geleende boeken: 7
Recensie boeken: 1
Eigen boeken: 1
Gelezen bladzijden: 2129
TBR: 167

2 gedachten over “Gelezen in april 2024”

  1. Met 300 pagina’s is die dnf toch echt een heel boek. Jammer dat die je niet kan bekoren. Op basis van wat ik heb gehoord over de eerste, denk ik niet dat ik deze serie ga oppakken, ondanks de draken.

    1. Haha, wij denken echt hetzelfde. Ik vond het ook zo’n zonde om dat boek dan als dnf te moeten aanduiden terwijl ik behoorlijk lang had doorgebeten. 🙂 Het eerste deel vond ik zelf nog wel tof maar de opvolger viel echt tegen en als je dan al gehoord hebt dat het een 7-delige serie zal worden dan haak ik nu met veel plezier af.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.