Gelezen in november 2023

Wel we kunnen ondertussen overduidelijk stellen dat mijn boekencollectie sneller groeit dan dat ik de boeken kan lezen. De voorbije maand las ik immers slechts twee boeken. Al telde één van hen wel niet minder dan 592 pagina’s dus dat telt bijna voor twee exemplaren. Toch?

Ik begon de maand namelijk met In steen gebrand. Het eerste deel van de Fourth Wing serie van Rebecca Yarros. Mijn recensie van dit boek verscheen eerder al dus wie benieuwd is naar wat ik er van vond kan dat hier lezen.

Nadien begon ik aan The Family You Make van Jill Shalvis. Eén van de boeken van mijn winterse leeslijst die ik in november met jullie deelde. Ik ben benieuwd hoeveel boeken ik daarvan ga kunnen lezen voor Kerstmis. Hopelijk toch net ietsje meer dan bij mijn Herfstige selectie. Dit boek was alleszins een fijne start. Hartverwarmend, grappig en ontspannend. Drie termen die vrijwel steeds van pas komen wanneer ik een boek van Jill Shalvis wil omschrijven.

Maar daar bleef het dus bij. Ik las af en toe wat fanfictie maar zelfs dat stond op een vrij laag pitje. Het najaar zorgt immers voor nog wat extra vermoeidheid en ik moest een hele lading kerstkaarten tijdig afkrijgen dus dat kreeg in november voorrang op andere zaken. Jammer genoeg is hier ook nog steeds geen Dobby opgedoken om de huishoudelijke klusjes van me over te nemen dus bleek het bij twee boeken.

In het kort:

In steen gebrand – Rebecca Yarros – 592p.
The Family You Make – Jill Shalvis – 356p.

Cijfertjes:

Goodreads: 58/40
Gelezen boeken: 2
Recensieboeken: 1
Bladzijden: 948
TBR: 182

Wat was jouw favoriete boek van de voorbije maand?

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.