Een lijst vol winters en/of kerstig leesvoer

Doorgaans stel ik geen leeslijsten samen. Maar vermits het lezen nog steeds vrij moeizaam gaat besloot ik me er dit jaar toch aan te wagen om een selectie seizoens-leesvoer bij elkaar te sprokkelen. Je weet immers maar nooit. Wie weet zou dat er voor zorgen dat ik zowel mijn leestempo omhoog als mijn TBR omlaag krijg. Van de niet minder dan VEERTIEN boeken op deze herfstige TBR-lijst las ik er uiteindelijk * achum * exact twee.

Zowel A Witch’s Guide to Fake Dating a Demon van Sarah Hawley als What the Hex van Jessica Clare las ik met veel plezier. Vervolgens was het het plan dat ik aan het tweede deel van de Library Witch Mysterie reeks van Elle Adams zou beginnen maar toen bleek dat ik het eerste (al gelezen deel) had meegenomen naar de zee. Stom ja, ik weet het. Wel las ik in oktober ook nog Niemand van Neil Gaiman en dat boek past zeker ook bij het najaar. Conclusie is dus dat het plannetje voorlopig niet veel effect had maar vermits ik niet te voorbarig conclusies wil trekken heb ik nu alvast een stapelTJE (ja, echt waar!) met fysieke winterse/kerstige boeken klaargelegd die hier nog ongelezen op me lagen te wachten.

The family you make – Jill Shalvis
The Christmas Bookshop – Jenny Colgan
A merry little cute – Julie Murphy &
A very merry bromance – Lyssa Kay Adams
Christmas in the Scottish Highlands – Donna Ashcroft
Father Christmas – Matt Haig

Daarnaast heb ik ook nog twee ebooks van Vanessa Gerrits op mijn ereader klaarstaan. Maar ik moet eerlijk bekennen dat mijn voorkeur doorgaans uitgaat naar fysieke exemplaren. Maar ik heb dus nog twee reserve exemplaren mocht de seizoensleeslijst-methode plots aanslaan. 🙂

Suikersneeuw – Vanessa Gerrits
Verliefd, verloofd, verkleumd – Vanessa Gerrits

Mocht je dankzij deze blogpost ook zin hebben gekregen in winters leesvoer maar geen boeken in huis hebben die aan die omschrijving voldoen dan kan je hieronder nog een langere lijst terugvinden met inspiratie tegen dat je naar de bibliotheek of boekenwinkel gaat. Ik heb hem meteen ook even alfabetisch op auteur gesorteerd voor jullie. Om me dan vervolgens af te vragen waarom het uitwerken van deze blogpost zoveel langer duurt dan ik had verwacht.

Twaalf dagen voor kerst – Jenny Bayliss
Een wonderlijke winterreis – Corina Bomann
De wensenwinkel – Chantal Claassen
Wintereiland – Jenny Colgan
Het eilandhotel – Jenny Colgan
Midden in de winternacht – Kristin Hannah
Een kerstcadeau van het Duincafé – Debbie Johnson
Kerstmis in het Duincafé – Debbie Johnson
Langste. Kerst. Ooit – Lisette Jonkman
Winter in de B&B – Kaat De Kock

Voor altijd kerst – Susan Mallery
Valentijn in de sneeuw – Roz Marshall
Tegen de storm in – Roz Marshall
Sneeuwblind – Roz Marshall
De kerstboom vol wensen – Wishing Wood #3 – Holly Martin
Mistletoe boven Moonstone Lake (De zussen van Jewel Island #5) – Holly Martin
Kerst met Evie – Nicola May
Het begint met de geur van sneeuw.- Kelly Moran
Samen met kerst – Sarah Morgan
Sneeuw boven New York – Sarah Morgan

Winter in Schotland.- Sarah Morgan
Winters Paradijs – Sarah Morgan
Winter vol wonderen – Sarah Morgan
Een eenzame kerst? – Amanda Prowse
Liefde in de sneeuw – Nora Roberts (komt uit op 22/11)
Winterparadijs – Nora Roberts
Hartverwarmende winter – Karin Rozenhart
Een dag in december – Josie Silver
De wens – Nicholas Sparks
Hartverwarmende winter – RaeAnne Thayne
Speciaal voor kerst – RaeAnne Thayne
Winter in de kleine theetuin – Anne West
Kerst aan Willow Lake – Susan Wiggs

Lees je toch liever in het Engels en zit je er niet mee in om digitaal te lezen? Fijn voor jou want dan kan je momenteel bij Kobo heel wat gratis winters kerstleesvoer uitkiezen … Deze heb ik niet alfabetisch gesorteerd. Maar je kan ze natuurlijk wel makkelijk kopiëren en in de Kobo zoekbalk plakken om snel de ebooks terug te vinden.

The Clause in Christmas – Rachael Bloome
Moonlight and Mistletoe – Jess Hansen
The Christmas Cookie Shop – Ginny Baird
Knight Before Christmas – Kat Mizera
Finding Grace – B.E. Baker
A small town Christmas – Melissa McClone
The Christmas Cabin – Susan Hatler
Christmas Kisses & Holiday Wishes – B.E.Baker, Amelia Addler, …
Christmas Honeymoon (for one) – Hope August
Billionaire for Christmas – Laurie Baxter
Snowed in with the Billionaire – Lila Monroe
The Christmas Compromise – Susan Hatler
A Melody for Christmas – Katie O’Connor
The Most Wonderful Gift of All – Tracey Devlyn

The Christmas Contest – Theresa Sederholt
The Christmas Bake Off – Abby Clements
Mistletoe and Fire Glow – Nicole R.Locker
Perfect Christmas – Elizabeth Grey
Accidental Fiancé with the Heartland Cowboy – Jessie Gussman
Christmas Car Kerfuffle – Jessie Gussman
The Party – Mona Ingram
A Christmas Wish – Dixie Prowse
Bah, Humbug! – Heather Horrocks
A Western Christmas Sampler – RaeAnne Thayne, B.J.Daniels, …
Christmas Witch – Willow Monroe
A ghost for Christmas – J.D.Winters
Christmas at Ruby’s – Holly Schindler
Christmas and other things I hate – Elizabeth McGivern

Ik wens jullie alvast veel leesplezier toe de komende weken en hoop ditmaal mijn tbr toch net ietsje meer te kunnen laten zakken.

2 gedachten over “Een lijst vol winters en/of kerstig leesvoer”

  1. Suikersneeuw van Vanessa Gerrits heb ik een paar jaar geleden rond Kerst gelezen en dat vond ik een heerlijk verhaal. Ze heeft ook echt zo’n schrijfstijl waardoor je meteen in een personage zit en voor je het weet naar het einde van het verhaal gevlogen bent.

    1. Ah, dat is fijn om te weten. Het lezen gaat nog steeds behoorlijk moeizaam dus ik vrees dat er niet veel van deze lijst gaat verdwijnen. Maar goed om te weten dat ik er dus wel van zal genieten wanneer ik er eindelijk aan toekom.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.