Gelezen in oktober 2022

Ja hoor, ik ben nog altijd aan het lezen. Het blijft me nog steeds veel moeite kosten maar deze maand werd die moeite wel beloond en las ik naast een boekje met comics, eentje met quotes en illustraties, een graphic novel en twee strips ook drie leesboeken. In vergelijking met mijn oude leestempo is dat nog steeds minder maar ik ben desalniettemin blij dat ik deze maand toch wat meer kon lezen én er zelfs in sloeg om twee boeken van mijn ‘Deze zijn perfect voor oktober’-lijstje af te vinken.

Dat ik er daarnaast – zoals jullie in mijn Aanwinsten en Unboxing blogpost van de Halloween-swap konden zien – ook weer enkele aan de collectie toevoegde negeren we voor het gemak even. Of niet, want ooit gaat het uiteraard wel lukken om die TBR dichtbij of onder de 100 te krijgen in plaats van op 151. Echt waar. Sowieso.

Maar voor nu kan je hier alvast zien welke boeken ik wel al las …

Dinosaur Philosophy – James Stewart – 144p.
De reis van Grote Panda – James Norbury – 159p.
(Oops, die ben ik vergeten in de collage)
Onschuld – Eve Dallas #24 – J.D.Robb – 396p.
Go hex yourself – Jessica Clare – 384p.
Old School – Dating for Geeks #12 – Kenny Rubenis – 48p.
Apocalypse – Dating for Geeks #13 – Kenny Rubenis – 48p.
Spells & Shelves – Elle Adams – 192p.
De prins en de naaister – Jen Wang – 288p.

Cijfertjes:

Goodreads: 83 (eigenlijk 85 maar twee staan niet op Goodreads)
Gelezen boeken: 8
Recensieboeken: 1
Bladzijden: 1659p. + 2523p. Fanfics
TBR: 151

4 gedachten over “Gelezen in oktober 2022”

  1. Ik ben zo blij dat het gelukt is om te lezen! Zo fijn. Niks dat meer pijn doet dan een lichaam dat je favoriete bezigheden in de weg staat. Ik wens je in november ook zo’n maand toe! ♥️

    Hier werden er vier boeken gelezen. Mentaal is het moeilijk op dit moment en dan is lezen mijn ontsnapping. Dus ondanks dat ik blij ben met het vele leesplezier, is het ook wel dubbel. Ik hoop dat ik in november weer zoveel kan lezen, maar voor andere redenen uiteraard.

    1. Dag lieve Nikita, Deze maand lijkt het wat lezen betreft net de andere kant uit te gaan maar november is gezondheidsgewijs niet zo denderend gestart dus de verklaring is niet ver te zoeken. Hopelijk gaat het binnenkort wel weer de goede richting uit. Gelukkig weet ik meestal wanneer het lezen niet wil lukken mijn gedachten nog wel op een andere manier te verzetten. Ik begrijp je dubbele gevoel maar ben ergens wel blij voor je dat je er via het lezen even aan kan ontsnappen. Al hoop ik – net als jij – dat je deze maand puur voor het plezier kan lezen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.