Aanwinsten Oktober 2022

Ja hoor, er is alweer een maand voorbij. Ik vermoed dat ik niet de enige ben die het gek vindt dat het einde van het jaar in zicht komt terwijl het nog maar net gestart lijkt. Dit jaar kocht ik niet elke maand een boek maar in oktober voegde ik er wel weer enkele aan de collectie toe. Plus nog wat andere zaken …

Met de Dag van de Klant kregen we bij de bakker een Chocoladebom * diezelfde dag kocht ik bij Standaard Boekhandel Cemetery Boys van Aidan Thomas * bij Action kwam ik onverwachts heel leuke stickerboekjes tegen * mijn eerste Snag Tights bestelling kwam aan en ik ben fan * ik kocht een tweede Harry Potter pyama toen er nog eentje bij Aldi bleek te liggen in mijn maat * bij Claire’s vond ik deze leuke Marauders Map haarband en bij Flying Tiger kwam ik een heel schattig spookje tegen

Deze prachtige Thestral-halsketting werd gemaakt door Lisanne  * ja hoor, nog meer Snag tights panty’s. Nee, ik word niet door hen gesponsord. Ja, ik ben wel heel heel blij dat ik eindelijke comfortabele panty’s in vrolijke kleuren heb gevonden. Sterrenbeelden, Hufflepuff geel, donker paars, … Ze kwamen bovendien ook heel vrolijk verpakt toe en ik kwam geen plastic verpakkingen tegen. Nog meer reden om fan te zijn dus.

Van lieve Annelies kreeg ik dit schattige Halloween scrapbooking-album. 100% Casper niveau en dus ideaal voor mij.

Dit jaar vond ik wel een leuke pompoenbeker (waar ik vervolgens vrijwel de hele maand door non-stop uit gedronken heb) * van Annelies kreeg ik een aantal twinmarkers die ze niet langer nodig had * ik kocht nog wat Harry Potter Panini kaarten vermits die ondertussen wel weer beschikbaar zijn * voegde het boek Hex appeal van Kate Johnson toe aan de collectie * heb dankzij Wizarding World een portret van mezelf als Hufflepuff-student * kocht deze mooie editie van Het negende huis van Leigh Bardugo * werd een beetje nostalgisch toen ik samen met mijn nicht in Brussel bij Grashopper tussen het speelgoed rondsnuisterde waarna we allebei met een kaleidoscoop naar huis keerden

Ondertussen heb ik al gemerkt dat ik daar niet te lang door moet kijken want dat ik dan begin te duizelen. Maar zowel het effect er van als de aankleding in herfstsfeer vind ik prachtig.

Ik vond deze prachtige haarspeldjes met Luna’s Spectrespecs bij 4Geeks in Antwerpen * kreeg van lieve Véronique zowel de graphic Novel De prins en de naaister als mooie washitape en stickers van Mila Made it én knappe dassenkaarten cadeau (valt het op dat we allebei in Hufflepuff zitten?) * er werd misschien nog een extra pakje Panini kaarten gekocht.

Op F.A.C.T.S. kochten we twee nieuwe strips bij Kenny Rubenis en lieten die vervolgens meteen ook door hem signeren * dankzij Libelle mocht ik enkele mooie kaarten aan mijn voorraad toevoegen * er was een grotere pillendoos nodig vermits ik niet langer alle medicatie in mijn huidige doosjes kreeg (Awoe!) * zei ik al dat ik fan was van deze leuke panty? Dit is toch wel echt mijn favoriete exemplaar * ik ging ook naar Antwerpen om mijn nicht te verrassen die haar boeken signeerde bij Standaard Boekhandel én haar nieuwe boek aan de collectie toe te voegen

Bij Waterstones in Brussel vond ik dit mooie exemplaar van Once upon a broken heart van Stephanie Garber. Dat boek werd dus uiteraard geadopteerd.

Vermits dit in de eerste plek een boekenblog is wilde ik nog eens afsluiten met enkel alle nieuwe boeken. Maar blijkbaar ben ik vergeten om De prins en de naaister mee in de collage op te nemen.

Cemetery Boys – Aiden Thomas
De prins en de naaister – Jen Wang
Hex Appeal – Kate Johnson
Old School – Dating For Geeks – Kenny Rubenis
Apocalypse – Dating For Geeks – Kenny Rubenis
Het negende huis – Leigh Bardugo
Once upon a broken heart – Stephanie Garber
Bruiloft in de B&B – Kaat De Kock

Er staat hier ook een grote met Halloweenpapier ingepakte doos op me te wachten. Maar die aanwinst mag pas worden geopend nadat deze Aanwinsten-blogpost verschenen is. Binnenkort mag die dus de hoofdrol spelen in een eigen blogpost.

9 gedachten over “Aanwinsten Oktober 2022”

  1. Binnenkort misschien toch nog maar eens een andere beker uit de kast halen want ik heb de laatste tijd eigenlijk non-stop dit leuke exemplaar gebruikt.

 1. Leuke aanwinsten! Die snap tights zijn dus echt een succes, fijn om te lezen. Ik ben benieuwd naar wat er allemaal in je halloweenpakket zit!

  1. Ja, absoluut. Daar zie ik me in de toekomst nog wel bestellen indien ik een exemplaar moet vervangen of leuke prints tegenkom.

 2. Oh, je had eindelijk geluk bij Claire’s, jippie!
  Nogmaals bedankt voor de stickerboekentip van Action, dat was hier een klein gelukje toen ik de laatste exemplaren te pakken kreeg :-).
  En fijn dat de Paninikaarten weer beschikbaar zijn!

  1. Zo grappig eigenlijk ook hé. Wanneer je op zoek gaat naar het materiaal om zelf een haarlint te maken is het nergens te vinden en dan wanneer je er totaal niet meer mee in je gedachten zit kom je het onverwachts tegen. Ik heb de diadeem al vaak opgehad. Fijne aanwinst dus.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.