Gelezen in augustus 2022

Het aantal boeken klinkt deze maand wel héél indrukwekkend. In tegenstelling tot vroeger zijn het echter geen 16 leesboeken maar een mix van strips, manga’s en jammer genoeg maar 2 echte leesboek. Ik hoopte – toen ik de collages samenstelde – dat ik Meet Cute Club ook nog zou kunnen uitlezen maar dat is uiteindelijk niet meer gelukt. Ik had echter geen zin om deze op 29 augustus al voorbereide blogpost nog aan te passen dus beken ik het hier gewoon braaf in de intro.

Oh en lezen is uiteraard lezen . Ongeacht wat je gelezen hebt. Zowel qua vorm als qua aantal bladzijden. Daar ben ik me uiteraard van bewust. Het is dat er hier nog heel wat leesboeken liggen te wachten waar ik ook graag in zou willen kunnen wegduiken en daardoor vind ik het nogal frustrerend dat net die boeken veel moeite blijven kosten. Fanfictie lijkt nog steeds moeiteloos te gaan dus daar las ik deze maand net veel van.

Overzicht:

De Artilleuses – De diefstal van het zegel – Pevel & Willem – 48p.
De Artilleuses – Het portret van de antiquair – Pevel & Willem – 48p.
De Artilleuses – Het geheim van de elfen – Pevel & Willem – 48p.

Aspis – Whodunnit in de opera – Gloris & Despujol – 48p.
Aspis – Phantasmagorian rhapsody – Gloris & Despujol – 48p.
Aspis – Het mysterie van de kromme mummie – Gloris & Despujol – 48p.
The Promised Neverland Vol 1, Kaiu Shirai & Posuka Demizu – 192p.
The Promised Neverland Vol 2, Kaiu Shirai & Posuka Demizu – 192p.
Snap de hint, Dani Brown – Talia Hibbert – 335p.

Ash – Anguis seductor hominum – Debois & Krystel – 48p.
Ash – Faust – Debois & Krystel – 48p.
Spy x Family, Vol.2 – Tasuya Endo & Casey Loe – 200p.

Wandering Witch: The journey of Elaina, Vol. 1 – Jougi Shiraishi & Itsuki Nanao – 178p.
Mary Poppins – P.L.Travers – 183p.
Wandering Witch: The journey of Elaina, Vol. 2 – Jougi Shiraishi & Itsuki Nanao – 178p.

Meet Cute Club – Jack Harbon – 229p.

Cijfertjes:

Goodreads: 71/30
Gelezen boeken: 16
Recensieboeken: 1
Geleende boeken: 13
Fanfictie: nog steeds
Bladzijden: 2071p + 2984p. fanfictie
TBR: 145

2 gedachten over “Gelezen in augustus 2022”

    1. Ik ben benieuwd of manlief de andere delen ook gaat bestellen want hij is ondertussen heel wat reeksen aan het volgen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.