Aanwinsten September 2022

Ja, ik weet dat ik het al eerder heb verteld maar wat vliegt de tijd snel. Af en toe kan ik me echt niet van het gevoel ontdoen dat iemand een doorspoel-knop ingedrukt houdt want het lijkt alsof ik nog maar net de Foto-update en Aanwinsten-post van augustus heb gedeeld en het is alweer tijd voor een nieuwe. Qua boeken lijkt het dit jaar nog steeds mee te vallen en dat is maar goed ook vermits het lezen nog steeds niet beter gaat. Waar ik in augustus twee recensie-boeken kreeg toegestuurd voegde ik deze maand zelf twee nieuwe exemplaren aan mijn collectie toe.

Toen we in Brugge waren kocht ik Love on the Brain van Ali Hazelwood en eerder in de maand had ik het geluk om deze mooie hardcover editie van Matilda voor slechts 1€ op de kop te kunnen tikken bij de Kringloopwinkel. Deze wilde ik heel graag vermits ik als kind het verhaal heb ontdekt via deze editie.

Naast boeken waren er deze maand ook nog enkele andere leuke aanwinsten. Verse thee bijvoorbeeld. Bij Javana kocht ik de Cherry Cherry Lady die blijkbaar zowel warm als koud lekker is en een Haardvuur mengeling die ik nog niet getest heb maar waarvan ik vermoed dat ik hem enkel warm zal drinken.

Ja hoor, ik ben nog eens bezweken. Mijn bladwijzer-collectie is opnieuw verder aangegroeid door een nieuwe bestelling bij Another View. Haar herfstcollectie sprak me heel erg aan. Dus bestelde ik haar herfstige Gilmore Girls exemplaar maar ook een die meer op Halloween focust plus een exemplaar waarin vooral de knusheid van het najaar (thee, warme sokken én leuke boeken) centraal staat.

Ik vond een fijne comfortabele haarband met manen en sterren.

Jullie dachten toch niet echt dat ik me zou beperken tot drie bladwijzers hé? Als ik dan toch verzendkosten moet betalen kies ik er uiteraard meteen een aantal uit. Deze belanden ook in mijn digitale winkelmandje: eentje van The Love Hypothesis van Ali Hazelwood, een waarmee ik een specifieke vriendin herdenk vermits katten én boeken echt haar ding waren, het laatste seizoen dat ik nog miste om mijn Beauty and the Bookstore collectie te vervolledigen en als laatste een bookmark die aantoont dat je nooit teveel boeken en planten kan hebben.

Daarnaast had ik ook het geluk om niet enkel een warme cardigan te vinden (daar was ik naar op zoek) maar ook een jurk die met alle mogelijke kleuren gecombineerd kan worden (daar was ik eerder naar op zoek maar ondertussen had ik die zoektocht opgegeven als een verloren zaak).

Ok, deze Chai Latte koekjes zijn ondertussen uiteraard allemaal opgesmuld maar ik kreeg ze wel de voorbije maand en tel ze dus mee als een (tijdelijke) aanwinst.

In de Foto-update die eerder verscheen deelde ik al de foto van mezelf als happy Potterhead met enkele mystery PopMart doosjes in haar handen. In deze collage kan je echter meteen ook zien welke personages daarin verscholen zaten. Ja, dat zie je goed we zijn nadien nog eens bij die winkel gepasseerd om een extra doosje te kopen.

Het mooie dassen-bloempotje dat ik tijdens één van Kwante’s swaps (als ik me niet vergis de Secret Santa van vorig jaar) van Elise kreeg heeft nu eindelijk ook een plantje dat er in past.

Vooraleer deze collectie werd stopgezet (wat ik toen nog niet wist) kocht ik de voorbije maand ook een viertal van deze Panini zakjes met kaarten in plaats van stickers.

Het melkkannetje in de vorm van een das dat ik Antwerpen tegenkwam was veel te duur naar mijn zin maar dit prachtige notitieboek was gelukkig minder kostelijk. Ik heb even getwijfeld of ik het wel zou doen maar heb het uieindelijk toch gekocht want geef nu toe … Hoe vaak kom je een notitieboek met dassen tegen én dan nog zo’n mooi exemplaar!

Kwamen niet aan bod in deze blogpost maar belanden wel in mijn boekenkast of knutsellade: het flesje Serpent Venom van Olleke, een Hedwig snijvorm (mét brief uiteraard), stickers van Harry Potter én een rolletje Marauders Map washitape.

Kwam jij de voorbije maand iets leuks tegen dat je niet kon laten liggen?

8 gedachten over “Aanwinsten September 2022”

  1. Dat boekje moest gewoon geadopteerd worden. Ik heb voorlopig nog geen flauw idee wat ik er in ga neerpennen maar ik wist dat ik er nadien spijt van zou hebben indien ik het niet kocht.

  1. Natuurlijk kregen jouw koekjes daar ook een plekje in. Dat was sowieso ook een aanwinst hé. Met de nadruk op was want ondertussen zijn ze natuurlijk al lang opgesmuld. 🙂 Ik ben echt blij dat ik bij het notitieboek besefte dat ik er spijt van zou krijgen indien ik het niet mee zou nemen. Het is echt zo mooi.

    1. Ja hoor, meermaals zelfs jammer genoeg. Gelukkig ben ik op dat vlak dus al wat slimmer geworden. Voor die sticker-albums telt dat trouwens ook want daar was ik ook eerst aan het twijfelen vermits ik nog niet al mijn huidige stickers verwerkt hebt. Maar goed dat ik die twee boekjes toch gekocht heb.

 1. Wat een super leuke aanwinsten! Ik heb weinig gekocht deze maand, vaak wat ik koop is voor Noa :’) Ik vergeet toch vaak mezelf. Boeken heb ik nog zoveel nieuwe van staan dat ik die voorlopig even niet koop, net als notitieboekjes 😉

  1. Dat hoor ik vaak van vriendinnen met kinderen. Teveel boeken of notitieboekjes bestaat echter niet hoor. Voel je dus maar vrij om je daar eens mee te verwennen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.