Gelezen in September 2022

Moehahahaha … Beeld je dat maar in in zo’n griezelig spookhuis-gelach zodat je meteen al wat in Halloween-sfeer kan komen. Met lezen bedoel je waarschijnlijk die ene activiteit waarbij je iets met een harde of zachte omslag uit de kast haalt, dat voorwerp vervolgens opent en bladzijde na bladzijde omslaagt terwijl je het verhaal dat er in is neergeschreven tot leven komt in je hoofd. Tja, dat lukt dus nog steeds niet al te best.

Het zou zelfs goed kunnen dat dit de slechtste maand van het jaar was op dat vlak. Ik heb net even mijn Goodreads bekeken en blijkbaar heb ik 5 manga’s en een kookboek gelezen. Maar dus geen enkel leesboek. Ik heb het wel enkele keren geprobeerd hoor. Er ligt hier immers nog een recensieboek op me te wachten maar ik kan er mijn aandacht gewoon niet bijhouden.

Hopelijk komt daar snel verandering in want waar ik doorgaans mezelf nooit een TBR opleg had ik wel heel wat boeken in gedachten die perfect bij de maand oktober passen.

Dus bij deze de boeken die ik wel las:

Spy x Family #3 – Tatsuya Endo – 194p.
Spy x Family #4 – Tatsuya Endo – 186p.
Spy x Family #5 – Tatsuya Endo – 202p.
Spy x Family #6 – Tatsuya Endo – 202p.
Spy x Family #7 – Tatsuya Endo – 194p.

Every Day Vegan – Budget Friendly – Lenna Omrani – 172p.

Het boek dat ik hoopte te lezen:

Onschuld – J.D.Robb

En de boeken die op mijn Oktober – lijstje staan en daar hoogstwaarschijnlijk nog een jaar langer zullen staan:

De school van Goed en Kwaad – Soman Chainani
Cemetery Boys – Aiden Thomas
Spells & Shelves – Elle Adams
Not the witch you wed – April Asher
Go Hex Yourself – Jessica Clare
The Ex Hex – Erin Sterling
Undead and Unwelcome – Mary-Janice Davidson
Undead and Unworthy – Mary-Janice Davidson
Undead and Unseasy – Mary-Janice Davidson
Never been witched – Annette Blair
My favorite witch – Annette Blair
Grave Dance – Kalayna Price
Grave Memory – Kalayna Price
Unholy Ghosts – Stacia Kane
Unholy Magic – Stacia Kane
Unholy Magic – Stacia Kante

Cijfertjes:

Goodreads: 77/30
Gelezen boeken: 6
Recensieboeken: 1
Geleende boeken: 5
Fanfictie: Ja hoor, ik ontsnap nog steeds regelmatig naar Hogwarts
Bladzijden: 1150p + 2522p. fanfics
TBR: 148

6 gedachten over “Gelezen in September 2022”

  1. Hier is het chronische uitputting die er voor zorgt dat ik me amper kan concentreren. Dat en pijnklachten. Gelukkig lukken sommige zaken wel nog steeds. Leesboeken gaan bijvoorbeeld heel moeizaam maar een strip of manga geraak ik een pak vlotter doorheen. Hopelijk geraken die besoignes zo snel mogelijk opgelost zodat je je weer op fijnere zaken kan concentreren.

 1. Ik klikte hierboven op ‘vind ik leuk’, maar dat de uitputting en pijn er nog steeds voor zorgt dat je minder kan lezen is niet leuk… Ik hoop oprecht dat het je in oktober beter lukt, zonder daarmee druk te willen leggen of zo.
  In september las ik een Japanse roman uit, en ik was heel erg geïntrigeerd door de cultuur van dat land. Veel dingen zullen voor jou misschien herkenbaar zijn uit de manga’s.
  In oktober wil ik heel graag het nieuwe boek van Kaat De Kock lezen, niet echt passend bij het seizoen eigenlijk, maar wel heel ontspannend denk ik!

  1. Manlief heeft een keer een soort reisgids voor Japan gekocht in de stijl van een graphic novel en dat vond ik heel boeiend om te lezen vermits daar veel over hun cultuur in aan bod kwam maar op een hapklare manier. Ik moet ook nog steeds aan Kaat haar boek beginnen. Het ligt hier nochtans al van voor de zomer klaar maar ik ben er nog steeds niet aan toegekomen. Hopelijk kan ik deze maand toch minstens 1 hekserig boek lezen.

 2. Ik hoop elke maand oprecht dat er een update online komt waar je vertelt dat je weer wat meer kon lezen. Zo hard leef ik met je mee. Dat had ik al heel lang omdat we elkaar al zo lang online kennen, maar al helemaal sinds we elkaar hebben ontmoet. Dus ik wens je nog veel fijne manga’s en strips toe, maar vooral dat die concentratie terugkeert. Maar ik weet het, das makkelijker gezegd dan gebeurd. Dikke knuffel vanop afstand in elk geval! ♥️

  1. Hey Nikita. Dat is zo lief van je. We volgen elkaar ondertussen echt al heel lang hé. Ik kijk zelf ook uit naar het moment waarop ik kan melden dat het lezen (nu ja, de gezondheid in het algemeen uiteraard ook) wat beter gaat. Jammer genoeg nog niet nu maar ik blijf hopen dat er verandering in komt. Dikke knuffel terug voor jou. ♥️

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.