Bullet Journal 2021

Waar ik in 2019 nog maandelijks mijn bullet journal lay-out met jullie deelde besloot ik het vorig jaar al af te bouwen naar één post per kwartaal. Dit jaar heb ik dat aantal nog eens gehalveerd. Begin juli toonde ik jullie de lay-outs van de eerste zes maanden van dit jaar, vandaag doe ik dat met de tweede helft van mijn bullet journal. De reden dat ik dit aantal zo heb teruggeschroefd is dat ik heel bewust voor een eenvoudige lay-out gekozen heb en er dus eigenlijk niet zoveel bijzonders te tonen is.

Ik mag dan wel vrij vaak aan het knutselen of handwerken zijn maar tekenen kan ik echt niet. Mijn bujo bevat dus geen knappe trackers of mooie illustraties maar wel veel Harry Potter washitape, stickers én knipsels. Ah ja, meer Harry meer happy telt in mijn geval ook voor mijn bullet journal. Ik vind het trouwens nog steeds jammer dat Naomi Lord geen planner stickers verkoopt want ik vind haar Harry Potter illustraties heel leuk.

Vermits dit notitieboek minder hoog is dan dat van vorig jaar moet ik maandoverzichten over twee bladzijden verdelen. Hierdoor hou ik aan het einde van het jaar opvallend minder bladzijden over voor mijn terugblik-lijstjes. Maar ik hoop er nog net mee toe te komen voor dit jaar en liever zo dan dat er een aantal bladzijden niet gebruikt wordt natuurlijk.

In juli besloot ik Newt en enkele van zijn fantastische dieren op bezoek te laten komen.

In augustus mochten enkel Hogwarts-leerkrachten al wat vroeger terugkomen uit vakantie om zich voor te bereiden op het nieuwe schooljaar

en in september ontvingen we een bijzondere brief en mochten we per trein én boot naar Hogwarts toe reizen waar we in de grote hal werden verwelkomd door Nearly Headless Nick en wat later ook Professor Lupin tegenkwamen.

In oktober werd het een heel klein beetje spooky, vielen er behoorlijk wat bladeren en werd de toverdrank les wat in de spotlight gezet.

Het kille en grijze november werd wat opgevrolijkt door een aantal mede-Hufflepuffs te laten opdagen voor een gezellig kopje thee

en december kreeg wat kerstversiering, warme dranken, sjaals én truien om die laatste dagen van het jaar wat gezelliger te maken. Deze maand kon ik ook voor het eerste twee van mijn drie nieuwe Harry Potter washi-tape rolletjes van Studio Pins and Paper gebruiken.

4 gedachten over “Bullet Journal 2021”

 1. ‘Meer Harry, meer happy’, hihi!
  Bij mij staat ‘foto’s maken journal’ al maandenlang op mijn to do lijst, en ik weet niet goed of ik er iets over zou delen. Het was een vreemd jaar, en veel dingen werkten niet (meer) het afgelopen jaar. Toch ga ik in 2022 weer journalen, maar op een weer iets eenvoudigere manier. (Ik hou hier ook heel erg van één schrift / boekje per jaar.)
  Je stickers en washitape zijn héél leuk! Ik herken ook de stempels van CreaChick. Die worden hier ook nog steeds en vaak gebruikt (en niet alleen door mezelf :-)).

  1. Dankjewel! De CreaChick stempels vind ik echt heel leuk. Dat is een doos waar ik regelmatig naar teruggrijp. De stickers zou ik achteraf bekeken niet hebben gekocht maar van de stempels ben ik wel een grote fan. Ik moet nog een nieuw schriftje uitkiezen maar weet al wel dat de lay-out opnieuw heel erg op dit zal lijken. Want iets eenvoudig lijkt het beste voor me te werken.

   1. Niks mis met eenvoud, opgeleukt met wat stempels en washi! Gisteren en vandaag knutselde ik al wat aan mijn nieuwe journal; ik denk dat ik toch maar eens foto’s maak en die in een blogpost giet. De stempels werden trouwens ook weer bovengehaald :-).

    1. Die stempels blijven dan ook super leuk én handig. Ik besloot vandaag om mensen op Instagram te laten meekiezen en tot nu toe lijkt notitieboekje nummer twee het te gaan halen. Wel grappig want dat had ik dus totaal niet verwacht. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.