Aanwinsten November 2021

Oops, ik loop hier weer een beetje achter. Ik dacht dat ik nog wat tijd had om deze blogpost samen te stellen maar de maand is sneller voorbij gevlogen dan ik had verwacht. Misschien doordat ik grotendeels op automatische piloot lijk te leven. De voorbije weken kwamen er vooral veel pakjes voor anderen toe – die ik hier uiteraard niet ga delen vermits ik niet de enige ben die geen fan is van spoilers. Mijn eigen aanwinsten toon ik natuurlijk wel.

Het eerste boek dat ik in november aan mijn TBR mocht toevoegen is The Ex Hex van Erin Sterling. De cover deed me een beetje denken aan de film Bewitched met Nicole Kidman, de titel en samenvatting spraken me dan weer meteen aan. Hopelijk is dit boek even fijn en grappig om te lezen dan het klinkt op basis van de flaptekst.

De laatste leerling, het tweede deel uit de Scholomance-serie van Naomi Novak kreeg ik toegestuurd door VBK. Dankjewel daarvoor. Hopelijk kan ik dit boek dat bij LS Amsterdam verscheen zo snel mogelijk lezen. Ik vrees echter dat het nog even kan duren vermits het nog steeds moeilijk is om mijn aandacht ergens bij te houden en ik die bij dit boek misschien wel nodig zal hebben.

Bij Grote panda & Kleine draak van James Norbury is dat minder het geval. Zelfs wanneer je super moe bent kan je ongetwijfeld nog genieten van dit boek vol illustraties en korte teksten. Het boek verscheen een tijdje terug bij Fontaine Uitgevers en werd me toegestuurd door Mythras Books. Heel erg bedankt hiervoor.

Het aantal nieuwe boeken viel dus behoorlijk mee deze maand. Er kwamen echter ook enkele andere boekige items toe …

Andere:

Ik was eigenlijk te laat om deze mooie herfstige totebag te bestellen bij AnotherView. Maar gelukkig kon dat dankzij de lieve Anouk nog verholpen worden. Het kostte wel iets meer vermits het los moest worden bijbesteld bij de drukker en vermits de drukker het rechtstreeks naar me heeft verzonden was het ook niet zo feestelijk ingepakt dan bij een gewone bestelling bij AnotherView maar kijk nu toch hoe mooi hij is. Naast mooi is hij ook groter dan mijn andere totebags én heeft hij stevige schouderbanden. Ik heb de tas ondertussen al meermaals gebruikt en ben er nog steeds heel blij mee.

Dat de totebag niet feestelijk ingepakt toekwam compenseerde ik door wat later nog wat andere producten te bestellen bij Anouk. Deze mooie winterse Belle-bladwijzer bijvoorbeeld maar ook eentje waar ik als Hufflepuff meteen fan van was. Daarnaast bestelde ik ook de winterse versie van de Belle & Boekenwinkel bladwijzer. Zo fijn om ze alledrie naast elkaar te zien. Nu nog een zomer-editie om de vier seizoenen te vervolledigen.

Daarnaast plaatste ik voor het eerst een bestelling bij Studio Pins & Paper. Deze zomer had ik gezien dat er Harry Potter washi-tape ging verschijnen en daar heb ik sindsdien de hele tijd op zitten wachten. Wat zijn ze trouwens mooi geworden. Het lichte Luna-rolletje en dat van Moaning Myrtle heb ik nog maar net voor het eerst gebruikt in mijn bullet journal. Zo’n leuke verrassing ook om bij het uitpakken te ontdekken dat er meer pins in zaten dan ik had besteld. Blijkbaar doet Danielle dat soms en ditmaal was ik de gelukkige die in de watten werd gelegd. Nogmaals een super dikke merci daarvoor Danielle! Vinden jullie het ook zo leuke wanneer er een handgeschreven kaartje bij je bestelling zit?

Ook bij Babet van Oktoberdots heb ik wat nieuwe bladwijzers besteld en die kwamen hier mooi ingepakt toe met een extra bladwijzer er als bonus bovenop. Dankjewel Babet! Voor wie het zich afvraagt … Nee, ze zijn niet allemaal voor mij. Met sommige van hen hoop ik in de toekomst iemand anders blij te maken. Hoe knap die bladwijzers met goudfolie ook gemaakt zijn toch spreken de andere twee me het meeste aan. Vooral de zijden met de warme kleuren.

Voor wie de blogpost rond Adventskalenders gelezen heeft is dit geen verrassing meer maar ik heb mezelf dus een exemplaar cadeau gedaan. Eentje van Harry Potter. Wat een verrassing hé. Dit keer is het er echter geen met stationary of Funko Pops maar wel met Lego figuurtjes. Hij staat hier al mooi in het zicht te wachten tot het eerste deurtje open mag. Nog maar één keer slapen.

Wil ik misschien nog kopen:

Ik heb dan misschien geen stationary adventskalender gekocht maar ik heb wel enkele mooie items gespot die ik misschien nog wil aanschaffen. Social Media is op dat vlak echt een ramp want ik kom er regelmatig leuke items tegen bij anderen. Deze mooie kartonnen Harry Potter doos bijvoorbeeld die gevuld is met ondermeer briefpapier, enveloppen, washi-tape en stickers. Tja, dat had ik dus beter niet gezien hé want die lijkt me wel heel leuk. Het zijn dan ook nog eens paarse enveloppen. Ze doen het er dus gewoon voor. Dat is wel duidelijk. Bij die zelfde winkel waar ik enkel langs ga omdat ze af en toe leuke Harry Potter items hebben verkopen ze ondertussen blijkbaar ook notitieboekjes voor elk van de vier verschillende Hogwarts-huizen. Notitieboekjes * “Ja maar Liesbet heb je er daar ondertussen al niet …” * No-ti-tie-boek-jes!

4 gedachten over “Aanwinsten November 2021”

    1. Dankzij jou staat er ondertussen alweer wat nieuw briefpapier op mijn wenslijst. Al een geluk dat dat papier er het laatste anderhalf jaar (of is het al langer?) plots een pak sneller doorgaat want dat geeft mij het excuus om het opnieuw aan te vullen. 🙂

    1. Wij snappen elkaar hé. Ze worden ook echt gebruikt natuurlijk. Nu ja, de notitieboekjes alleszins want daar mag ik er binnenkort weer een nieuwe van inhuldigen als nieuwe bullet journal. Op de bladwijzers ben ik zo zuinig dat ik vrijwel steeds dezelfde favoriet gebruik. De pins probeer ik dan weer wel regelmatig af te wisselen maar ik merk dat ik ondertussen ook een paar favorieten heb. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.