Winnaars Winactie n.a.v. de 15de verjaardag van mijn blog

Herinnneren jullie je deze nog? Ik kondigde er mijn 15de blogverjaardag in aan maar koppelde er ook een winactie aan. Eentje met een hoofdprijs én een troostprijs. Hoog tijd dus om de winnaars bekend te maken en dit keer deed ik dat eens niet door middel van lootjes maar liet ik de computer het werk doen.

Eerder liet ik al zien dat er dankzij de lieve mensen van HeroCollector enkele schattige deugnieten in het pakket zouden zitten.

Dankzij de minstens even lieve mensen van VBK België mag ik de winnaar ook gelukkig maken met dit boek vol magische haakprojecten. Ideaal voor iemand die zowel van handwerken als van Harry Potter houdt. Wat er verder nog in het pakket zal zitten blijft nog even geheim tot de winnaar het heeft ontvangen.

Wie het pakje toegestuurd zal krijgen is echter geen geheim mee.

Proficiat Charlotte!

Neem je nog even contact met me op dan probeer ik het pakje zo snel mogelijk samen te stellen en naar je toe te zenden.

Ik had echter ook beloofd om een troostprijs te voorzien. Die moet ik wel eerst nog even maken maar zodra het af is vertrekt het jouw richting toe …

Gefeliciteerd Lieke!

Wil jij me ook even een berichtje sturen zodat ik weet naar waar ik de prijs mag verzenden?

Ik zou uiteraard liefst net als Oprah iedereen een cadeautje willen geven. Jammer genoeg zit dat er niet in. Mocht je dit keer niet gewonnen hebben dan wens ik je alvast veel geluk bij een volgende winactie.

 

4 gedachten over “Winnaars Winactie n.a.v. de 15de verjaardag van mijn blog”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.