Bullet Journal 2021

De voorbije twee jaren deelde ik regelmatig een Bullet Journal post zodat jullie mijn lay-outs in Harry Potter thema konden zien. In 2019 deed ik dat nog maandelijks, vorig jaar besloot ik dat aantal wat terug te schroeven en deelde ik één BuJo blogpost per kwartaal. Dit jaar is het jaar al half voorbij vooraleer ik jullie mijn bullet journal laat zien.

Tja, ik maak geen knappe trackers of zo en ik heb voor het derde jaar een Harry Potter lay-out. Ik werk ook niet langer met thema-maanden dus komen bepaalde zaken regelmatig terug. Toch leek het me een leuk idee om wat sfeerbeelden met jullie te delen.

Dit jaar koos ik voor het Advanced Potion Making notitieboek van MinaLima. Het is iets kleiner waardoor ik niet alle dagen van een maand op één bladzijde krijg maar telt gelukkig wel voldoende bladzijden om een heel jaar toe te komen.

Traditiegewijs begin ik mijn bullet journal met een wishlist én een lijstje met geheugensteuntjes voor mezelf. De leuke das sticker kreeg ik van Suzanne tijdens één van de eerdere Post Acties en kwam meteen van pas. Verder zal je zien dat ik dit jaar vooral heel veel zaken heb afgeprint en op maat geknipt. Jammer genoeg verkoopt NaomiLord geen Harry Potter planner stickers want die zou ik anders sowieso kopen. Eigenlijk heb ik al heel lang niets van Harry Potter in haar webshop gezien. 🙁

Januari

Tijdens één van Kwante’s eerdere swaps kreeg ik heel wat leuke rolletjes Harry Potter washi-tape van Katrien en ik wist meteen dat ik die dit jaar in mijn bullet journal wilde gebruiken. De boeken-tape is dan weer ideaal voor de bladzijden waar ik mijn leesvorderingen noteer. Verder heb ik vooral de stempelset van Creachick gebruikt en de Harry Potter stempels van EchoPark.

Ja hoor, ook die blauwe washi-tape met vliegende sleutels kreeg ik tijdens de vorige kerstswap van mijn lieve Secret Santa cadeau. Er komt zo meteen zelfs nog een vierde rolletje tape dat ik van haar kreeg. Ze worden dus gebruikt hé Katrien en ik ben er zuinig op zodat ik er zo lang mogelijk mee toekom.

Eind vorig jaar vroeg Floor van SparklingFloor me of ik zin had in een creatieve swap. Dat zag ik wel zitten dus maakte ik twee Harry Potter kaarten voor haar. Zelf kreeg ik leuke post met ondermeer de washitape met HP figuurtjes.

Ook de prachtige Luna tape komt van Katrien en ik vind hem nog steeds prachtig. De Patronus washitape kocht ik zelf en de sticker van het gouden trio kreeg ik van … Ja, lap hé. ik kan er niet opkomen van wie ik die gekregen heb. Maar zoals jullie wel kunnen raden was het een super leuke verrassing om deze mooie sticker per post toegestuurd te krijgen.

Februari

Ook deze mooie washitape met vliegende sleutels komt van SparklingFloor. Samen met de Beauty and the Beast tape waarin het bekende glasraam centraal staat zijn dit mijn persoonlijke favorieten van haar ontwerpen.

Maart

In februari deed ik mee aan Kwante’s Valentijn Swap en toen kreeg ik van de lieve Julie dit mooie rolletje Herbology-tape. Die verschijnt hier sindsdien ook regelmatig in mijn bullet journal.

April

Mei

Ik ben echt fan van de stempelset van CreaChick. Van de stickers iets minder maar de stempels kan ik vaak gebruiken vermits er veel dagdagelijkse voorwerpen op staan. Een beker warme thee bijvoorbeeld.

Juni

Meer herhaling dus in vergelijking met de vorige jaren maar met deze knappe washitapes vind ik dat totaal niet erg.

 

6 gedachten over “Bullet Journal 2021”

    1. Die is super schattig hé. De Hufflepuff uil vond ik ook heel cute en eigenlijk vrijwel elke tekening van NaomiLord

  1. Wauw, wat leuk! Ik ben ook fan van de CreaChickstempels :-).
    Je doet me eraan herinneren dat ik ook nog eens een journalpost zou kunnen delen, want dat evolueert precies elk jaar wat hier.

    1. Oh, die zou ik met veel plezier komen bewonderen. Ik vind het altijd leuk om te zien hoe iedereen daar een eigen invulling aan geeft.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.