Mid-Year Book Freak Out Tag

Dit is nog maar de derde keer dat ik deze tag invul en eigenlijk hoop ik hem vanaf nu wel regelmatig te beantwoorden. Voor iemand met een slecht geheugen is het immers een geweldig geheugen-steuntje naar later toe. Daarnaast helpt het me ook om aan het einde van het jaar favorieten uit te kiezen vermits ik dan de helft al heb klaarstaan.

Het is ook opvallend makkelijker om boeken uit te kiezen nu het aantal gelezen boeken een pak lager ligt. Blijkbaar heeft echt alles ook een voordeel. Het viel me wel op dat ik behoorlijk wat boeken drie sterren heb gegeven terwijl ik hen nu na een iets langere periode eerder twee sterren zou geven vermits ze het best te omschrijven zijn als “Bwa, ja … maar niet echt.”

Beste boeken die je tot nu toe hebt gelezen in 2021:

Spoiler Alert – Olivia Date
Het onzichtbare leven van Addie Larue – V.E.Schwab
The Boy, the Mole, the Fox and the Horse – Charlie Mackesy

Beste vervolgdeel van 2021 tot nu toe:

Undercover Bromance – Lyssa Kay Adams
De schaduw van de Sha – Petra Doom
Tilly and the Lost Fairy Tales – Anna James

Een nieuwe release die je nog niet gelezen hebt maar wel wilt lezen:

Oorsprong van J.D.Robb,
De laatste halte – Casey McQuiston
Boyfriend material – Alexis Hall

Naar welke release die in de tweede helft van het jaar zal verschijnen kijk je het meeste uit?

Ik kijk enorm uit naar het derde deel uit de Nummernacht-trilogie van Jay Kristoff. Duistere Dageraad verschijnt normaal op 22 juli. Nog maar even wachten dus.

Grootste teleurstelling:

De laatste twee boeken die ik van Jill Shalvis las vielen jammer genoeg wat tegen. Stralen van geluk en Zeeën van liefde, deel 11 en 10 in de Lucky Harbor serie konden me in tegenstelling tot hun voorgangers niet overtuigen. De vermisten van Maneschijn, het tweede deel in de Spiegelpassante reeks van Christelle Dabos kon jammer genoeg amper mijn aandacht vasthouden.

Grootste verrassing:

Het onzichtbare leven van Addie LaRue – V.E.Schwab

Favoriete nieuwe auteur (een debuut of een voor jou nieuwe ontdekking):

Olivia Dade. Ik heb echt genoten van het super ontspannende Spoiler Alert.

Boek dat je deed huilen:

Hmmm, misschien Het onzichtbare leven van Addie LaRue? Ik durf het eigenlijk niet met zekerheid zeggen.

Boek dat je gelukkig maakte:

Tilly and the Bookwanderers,

Knapste boek dat je dit jaar zelf kocht of kreeg:

Sorry hé, maar ik kom opnieuw met Het onzichtbare leven van Addie LaRue aandraven. De geometrische goudkleurige kat op de lichtblauwe kaft (die me aan de kleur van mijn trouwjurk deed denken) vind ik echt prachtig.

Dat was echter een recensie-exemplaar. Van de boeken die ik zelf kocht vind ik The Boy, the Mole, the Fox and the Horse inhoudelijk heel knap (vooral de tekst want de tekenstijl is iets minder mijn ding).

Bij Bridge of Souls van Victoria Schwab vind ik de cover dan weer prachtig. De drie boeken van die trilogie zijn perfect op elkaar afgestemd. Kijk maar …

Welke zes boeken wil je of moet je tegen het einde van dit jaar gelezen hebben?

Goh, ik heb geen verplichte TBR. Van deze boeken is de kans echter behoorlijk groot dat ik ze dit jaar nog ga lezen.

Duistere Dageraad – Jay Kristoff
Oosprong – J.D.Robb
Tilly and the Map of Stories – Anna James
Bridge of Souls – Victoria Schwab
The Summer Deal – Jill Shalvis
Bellamy and the Brute – Alicia Michaels

4 gedachten over “Mid-Year Book Freak Out Tag”

  1. Deze is wel leuk om ook eens in te vullen, ik lees ook echt minder dan normaal haha. En het derde deel van Nimmernacht is echt zo ontzettend tof!

    1. Hij is eind deze week eindelijk aangekomen en ik ben er gisteren meteen in gestart. Zal er waarschijnlijk wel een tijdje zoet mee zijn maar het is meteen weer genieten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.