Normaal was ik op deze dag exact één jaar geleden …

naar Londen gegaan. We weten allemaal waardoor dat uiteindelijk niet is kunnen doorgaan. Waar ik me vorig jaar heb getroost door terug te blikken op de eerste Londen-trip samen met mijn nicht besloot ik dat dit jaar te doen door vooruit te blikken.

Niet dat ik een idee heb van wanneer we er daadwerkelijk naar toe zullen kunnen gaan. Ik heb echter wel alvast een lijstje gemaakt met enkele zaken die ik graag zou willen kopen wanneer het zover is. Natuurlijk wil ik er ook heel wat gaan bekijken maar vermits ik dat de vorige keer al vrij uitgebreid heb omschreven focus ik me nu op toekomstige aanwinsten.

Toen we de trip voor 2020 hadden gepland werd besloten om de Harry Potter Studio Tour over te slaan vermits dat de meest belastende dag voor me was en omdat we het toen nog niet zolang geleden hadden bekeken. Maar ondertussen telt die ‘niet zolang geleden’ natuurlijk niet meer, is er heel wat veranderd en bijgekomen (Gringotts!) en hebben we ook al afgesproken dat we een dagje langer gaan boeken vermits we er ook langer op hebben moeten wachten. Wanneer is dus nog even een mysterie maar als het zover is gaan we zes dagen in plaats van vijf én waarschijnlijk wél naar de Studio Tour waar ik vermoedelijk heel wat items van onderstaande lijst zal aanschaffen.

Bertie Botts Beans blik, Luna’s Spectrespecs, Hufflepuff cardigan, Hufflepuff muts, Thestral toverstaf, Hufflepuff strik, Hufflepuff mascotte toverstaf, Hufflepuff haarband, Chocolate Frog blikken doos met vijf kaarten.

Eigenlijk had ik ook een Honeydukes theekop en bordje willen aanschaffen maar blijkbaar is dat enkel verkrijgbaar in Orlando en niet in deze shop. Die van Gringotts zullen blij zijn want hierdoor geraakt mijn kluis toch ietsje minder uitgeput. 😉

Enkele van de zaken die ik in mijn blogpost van vorig jaar had vermeld heb ik ondertussen al aangeschaft. Mijn gepersonaliseerde Hogwarts koffer bijvoorbeeld en dat is handig want nu moeten we niet met zo’n groot en zwaarder item rondleuren. Ook het Marauders Map kaftpapier van MinaLima heb ik al te pakken gekregen via Olleke. Maar ik kijk er nog steeds naar uit om deze prachtige winkel opnieuw te kunnen bezoeken. Zeker nu ze naar een nieuwe locatie zijn verhuisd.

Een Marauders Map jurk of boekenjurk nog niet dus daar blijf ik naar rondkijken. Boeken gaan er uiteraard ook in mijn trolley belanden. Ik vermoed dat mijn Tetris skills daarbij weer van pas gaan komen.

Wat nog?

Een voorraad thee om U tegen te zeggen. Ik heb onlangs de Pickwick kersenthee gecombineerd met een kaneelstokje maar dat is toch niet hetzelfde dan de Twinings versie die ik vorige keer mee naar huis nam.

Ik ontdekte tijdens de voorbereiding van deze blogpost de webshop van Bird & Blend Tea Co. en die hebben een paar theesmaken in hun gamma die heerlijk klinken. Mijn theelijstje is dus nog wat langer geworden.

Leuke stationary spulletjes van bij Paperchase of een andere toffe winkel. Laat het me gerust weten als jij er nog een kent die de moeite waard is om te bezoeken.

Mocht ik hem ergens tegenkomen dan wil ik graag een fles Marshmallow douchegel van TreacleMoon kopen.  Die heeft niets met Harry Potter te maken (behalve dan dat hij mij aan Honeydukes doet denken) maar hij ruikt wel heerlijk.

Maar ook een bezoekje aan House of Spells, de Platform 9 3/4 winkel, leuke markten, gezellige parken, Greenwich Observatory, National Gallery,  …

Een datum om naar af te tellen is er nog niet maar ik ben wel al volop aan het dromen.

10 gedachten over “Normaal was ik op deze dag exact één jaar geleden …”

  1. Londen is mijn favoriete stad, en de plek om de tofste spullen te kopen. Leuk om zo te genieten van de voorpret. Als je op zoek bent naar een boekenjurk, heb je al eens bij Joanie’s clothing gekeken?

    1. Daar ben ik het helemaal mee eens. Een vriendin had me onlangs de link naar een leuke boekenjurk van hen gemaild maar ik vreesde dat het nogal kostelijk zou worden nu pakjes vanuit Engeland door de Brexit extra belast kunnen worden. Ik blijf het ook spannend vinden om kleding te bestellen wanneer ik niet zeker ben van de maat. Toch zeker wanneer het uit het buitenland moet komen.

    1. Zo’n tips zijn hier altijd welkom. Ik vind het een beetje spannend omdat er enkel een taillemaat terug te vinden is en niets ivm de heupen. Maar de korte versie vind ik wel heel tof.

    1. Ik ook! Ondertussen genieten we alvast van het er naar uit kijken en nadenken over wat we allemaal kunnen/willen doen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.