Tinnen jubileum én een wel heel leuke kaart om manlief mee te verrassen

Toen we vorig jaar niet op weekend konden gaan om ons twintig jaar samen zijn te vieren zei ik heel optimistisch ‘Dat is jammer, maar dan gaan we volgend jaar gewoon tweemaal op citytrip. Een keer voor 20 jaar samen en een keer voor onze tiende huwelijksverjaardag’. Ha, dat was dus wel optimistisch maar niet realistisch. Al vermoed ik dat ik niet de enige was die niet doorhad hoelang de impact van dat hele Corona – gebeuren zou duren.

We hebben onze tiende huwelijksverjaardag dus rustig thuis gevierd. Ik had verwacht dat het een dag als een ander zou lijken doordat uit eten gaan geen optie was. Maar doordat zowel mijn ouders, als schoonouders, broertje (mijn getuige) en schoonzus en onze vorige buurvrouw met bloemen aan de deur stonden en er ook een aantal kaartjes toekwamen werd de dag plots een pak feestelijker. Eén van de kaartjes kwam eerder al aan want dat had ik bij een vriendin besteld.

Annemieke’s blog volg ik al een hele poos. Een tijdje terug is ze daarnaast ook gestart met een Etsy shop. Op InLineWithAnnemieke verkoopt ze bookmarks maar ook tags en kaarten. Ik had haar gevraagd of ze het zag zitten om op basis van enkele trouwfoto’s een kaart voor me te maken als verrassing voor manlief. Dat zag ze zitten en ze stuurde me tijdens het maken af en toe foto’s door zodat ik jullie deze vandaag met jullie kan delen.

Ik ben zelf niet zo’n fan van teksten in portretten. Maar dat heeft Annemieke snel aangepast zodra ze dat hoorde. Ik vind het precies leuker om er zelf een handgeschreven boodschap aan toe te voegen maar dan op de achterzijde.

Dit sprak me meteen veel meer aan.

Nog eventjes in wit / zwart

en toen was er plots kleur. Die kleuren naast de kaart zijn super herkenbaar want zo ben ik zelf ook bezig wanneer ik iets wil inkleuren en niet zeker ben welke kleur het beste uitkomt. Hierna werd de omlijning nog verder uitgewerkt maar dat krijg je zo meteen nog te zien.

Eerst nog even tonen hoe het hier is aangekomen. Mooi ingepakt, beschermd tegen de regen én met een lieve verrassing erbij.

Manlief blijft liever anoniem dus van hem krijg je enkel de getekende versie te zien. Op deze foto valt echter wel op dat mijn trouwjurk heel herkenbaar is op de kaart.

Ik vond het heel leuk om de evolutie van schets tot uiteindelijke resultaat (waar ik trouwens heel gelukkig mee ben) mee te kunnen volgen. De kans is dan ook groot dat ik ooit nog eens gepersonaliseerde bladwijzers bij haar ga bestellen. Eentje met de Restricted Area van de Hogwarts bibliotheek bijvoorbeeld. Of het glasraam uit Beauty and the Beast of … Wat zouden jullie kiezen wanneer je een bookmark op maat kan bestellen?

Zelf maakte ik ook een verrassing. Een scrapbooking-album op basis van enveloppen met daarin foto’s van ons beide die gedurende de voorbije 10 jaar gemaakt werden. Naast de foto’s stonden er ook herinneringen en anekdotes in, tekstjes en dergelijke. Vermits manlief anoniem wil blijven ga ik dat album hier niet delen maar ik vond het eindresultaat wel zo fijn dat ik van plan ben om op dezelfde manier albums te maken met foto’s van mijn metekindje. Eén album per jaar. Ik weet dus nog wat doen vermits ik nog wat jaren moet inhalen.

Daarnaast maakte ik ook een scrapbooking projectje om mijn moeke nogmaals te bedanken vermits ik dankzij haar tien jaar geleden in een heel leuke trouwjurk ben kunnen trouwen. Het werd uiteindelijk een enveloppen-album met daarin foto’s van de jurk en een mini-album waar ze zelf eventueel ook nog iets in kan opbergen.

8 gedachten over “Tinnen jubileum én een wel heel leuke kaart om manlief mee te verrassen”

  1. Super! Een heel originele bruidsjurk. Ik heb ook een jurk met blauw gepast (blauw is mijn lievelingskleur) maar ben uiteindelijk toch voor champagnekleur gegaan….

    Dikke proficiat en nog vele mooie jaren samen!

    1. Dankjewel! Ik wist van in het begin dan een witte trouwjurk me niet zou staan en gelukkig mag je tegenwoordig zelf kiezen wat je op je trouwdag draagt. Als mijn moeke de jurk niet had kunnen maken was ik waarschijnlijk bij enkele kledingsketens gaan kijken wat er beschikbaar was aan feestelijke jurken die je nadien ook nog kon dragen.

    1. Dankjewel Sas! Ik sta zelf ook nog wat blogposts achter. Hopelijk kan ik binnenkort mijn achterstand bijlezen.

    1. Dankjewel! Ik vond het persoonlijke foto-album ook heel leuk geworden maar dat kan ik hier niet delen. Het heeft me er toe aangezet om binnenkort ook zo’n albums met foto’s van mijn metekindje te maken. Al zal daar wel behoorlijk wat werk en tijd in kruipen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.