Verrassingspakket

Enkele dagen voor mijn verjaardag kwam er hier plots een verrassings-pakket toe. Ik had geen flauw idee van wie het kwam en er stond ook niet op dat het voor mijn verjaardag was dus besloot ik het te openen en zo te ontdekken van wie het kwam. De verjaardagskaarten die hier toekwamen heb ik echter allemaal braaf laten liggen tot ik jarig was. Maar dit mysterieuze pakket … tja, daar was ik wel benieuwd naar.

De doos was versierd met vrolijke washi-tape en prints maar eigenlijk was de onversierde verpakking op zich ook al mooi. Precies een Owl-post pakket.

Dat ik dan vervolgens als eerste een Harry Potter item tegenkwam deed me glimlachen. Ondertussen heb ik onze beker-lade onder handen genomen en enkele andere bekers weggedaan vermits we de maximum-capaciteit bereikt hadden. Tja, leuke bekers én een thee-liefhebber zijn dan vraagt gewoon om problemen. Of om een verzameling die steeds groter wordt. 🙂

Het is ook echt een leuk exemplaar én het paste perfect bij de outfit die ik die dag aanhad. Nog een grappig toeval dat me aan het lachen bracht en er vervolgens voor zorgde dat ik aan manlief vroeg om er een foto van te maken. Want op zo’n selfie kan je niet het hele plaatje zien.

In dit papieren zakje zaten enkele kleine items. Een kaartje met een quote, een balpen vermomd als lipstick, een vilten bloem, iets lekkers, …

Vervolgens kwam ik een plastic tasje vol theezakjes tegen. Dus mijn anonieme zender zorgde er voor dat ik meteen die nieuwe beker kon uittesten. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik zodra ik het lekkers van de vorige foto zag een vermoeden had van wie het pak kwam en dat bleek uiteindelijk ook zo te zijn.

Twee notitieboeken, briefpapier, leuke enveloppen en een blok met inkleur-kaarten, … één ding is alvast zeker. De afzender van dit pakket weet dat ik een zwak voor stationary heb. Dankzij dit leuke kaartje werd mijn vermoeden bevestigd.

Dankjewel lieve Sofie!
Wat een heerlijke verrassing heb je me toegestuurd.

Dankzij jouw pakket werd het gemis van Kwante’s Bookish Summer Swap mooi opgevangen. Want het uitpakken van jouw postpakket voelde aan als de Unboxing dag van een Swap.

10 gedachten over “Verrassingspakket”

  1. Graag gedaan!! Ik had schrik dat de beker zou breken maar die heeft het gelukkig overleefd 🙂 Wat een grappig toeval want ik maakte net een blogpost over jouw pakje van maanden geleden. Ik dacht nog, oef, ik ben toch nog eerder. 😀

    1. Grappig hoe zo’n zaken soms uitkomen hé. Super leuk trouwens ook. Ik ben nog steeds super blij met jouw lieve verrassing.

    1. Oooh, dankjewel Fieke! Ja, Sofie stuurde me er een berichtje over. Blijkbaar hebben we het onbewust op dezelfde dag gedeeld. Ik ’s morgens en zij ’s avonds. Hopelijk kom ik er binnenkort aan toe om de rest van mijn blogfeed-achterstand bij te lezen.

    1. Ja hé, dat vond ik ook. Gisteren heb ik weer zo’n fijne verrassing ontvangen. Ik heb echt geluk met zo’n lieve vriendinnen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.