Potterhaul + sponsor spelen

Af en toe deel ik hier een Reclame zonder sponsoring-post waarin ik reclame maak voor bepaalde producten die ik gekocht heb. Al dan niet online. Gewoon omdat ik er van hou en op die manier de kleine ondernemers die deze zaken verkopen/maken wil steunen. Tijdens de Corona-crisis ga ik een stapje verder en koop ik zaken die niet zo goed zijn voor de lijn, of zaken die ik niet meteen nodig heb. Die aankopen zorgen er echter voor dat kleine ondernemers een klein beetje extra steun krijgen in een periode die voor hen heel moeilijk is. Zelfs voor de Corona-periode hadden heel wat van hen het al zwaar door de concurrentie van grote ketens maar nu ze hun winkels moesten sluiten wordt het wel heel moeilijk.

Jammer genoeg is het niet haalbaar om iedereen te ondersteunen maar ik hoop dat alle kleine beetje kunnen helpen.

Stickers, kaartjes en een Dobby bladwijzer bij AnotherView

Nog meer bladwijzers maar dit keer bij Oktoberdots.

Ik bestelde niet enkel Harry Potter-spulletjes. Dan zou ik immers maar een kleine groep mensen kunnen steunen. Dit zijn nog enkele andere zaken die ik nu bewust elders of extra kocht.

Appelstrudel, Bueno ijs -en nadien ook een halve liter Ferrero-ijs om het plaatselijke ijssalon te ondersteunen. Tja, ik vrees dat deze sponsor best een tijdje niet op de weegschaal kan staan.

Chai Latte Mix bij Gezonde thee. Deze bestelling was ietsje langer onderweg dan verwacht maar kwam gelukkig wel nog net op tijd toe.

Kaartjes bij Studio Schatkist Ik hoop echt dat zij nog meer kaarten gaan ontwerpen want van hun illustraties word ik meteen vrolijk. Ik wil er ook nog een keer notitieblokjes en misschien zelfs NOG een extra rolletje washitape bestellen.

en bij The Fallen Angels in Gent. Bij haar mag ik wanneer het veiliger is om buiten te komen nog een andere bestelling gaan ophalen. Iets dat perfect is voor een Hufflepuff. Maar ja, vermits ik er zelf nog een tijdje op moet wachten moeten jullie ook nog even wachten vooraleer jullie het te zien krijgen.

Ik kocht een gepersonaliseerde balpen voor mijn oma bij Yoursurprise.  Mocht je het niet goed kunnen lezen … er staat Superoma op en drie kleine sterren. Ons Oma heeft niet minder dan 19 kleinkinderen en nog meer achterkleinkinderen. Vermits die laatste al een oma hadden werd oma Superoma.

verder bestelde ik twee sets kaarten van Niet Nu Laura bij Caritas die met de opbrengst sanitaire sets voorzien voor daklozen.

ik bestelde bij Cat in a Bag ook een cadeau voor een lieve vriendin. Die ik jammer genoeg niet kan zien momenteel maar gelukkig wel goed op tijd haar verjaardagscadeau kreeg toegestuurd.

Bij Buchbar in Antwerpen bestelde ik twee boeken met cartoons voor boekliefhebbers. Die zou ik anders misschien niet besteld hebben maar nu kan ik hen steunen én wat extra humor maakt alles draaglijker. Twee in één dus.

Bij Standaard Boekhandel wil ik dan binnenkort weer graag wat nieuw leesvoer voor mijn metekindje bestellen. Ik wil immers wel voorleesfilmpjes voor haar maken maar dan moet ik natuurlijk wel leuk leesvoer hebben. Niet zo handig dus dat ik al die leuke kinderboeken aan haar geef want nu heb ik zelf amper iets geschikt in huis om voor te lezen.

Natuurlijk ben ik geen fan van Corona. Ik hoop dan ook heel erg dat dat vaccin er zo snel mogelijk aankomt voor het virus nog meer slachtoffers maakt want dat aantal is nu al véél te hoog. Maar vermits ik in elke situatie probeer om ook iets positiefs te vinden kan ik niet anders dan toegeven dat ik het wél fijn vind dat er nu terug meer traditionele post verstuurd wordt vermits die kaarten/brieven telkens lichtpuntjes vormen wanneer ze hier toekomen.

Plus tja, ik kan het niet ontkennen. Herinneren jullie je deze post nog? Die waarin ik schreef dat we eigenlijk helden zijn vermits we de boekhandels draaiende houden door steeds nieuw leesvoer aan te schaffen ook al is onze TBR nog belachelijk hoog? Tja, dat telt dus nu nog meer hé. We zijn helden omdat we binnen blijven, omdat we lekker ijs smullen, omdat we nog meer Harry Potter items en boeken bestellen, omdat we grappige kaarten aankopen (én die vervolgens naar vrienden en familie verzenden), … Een held zijn was nog nooit zo makkelijk én plezant.

8 gedachten over “Potterhaul + sponsor spelen”

    1. Ja, ik was blij dat ik nog wat voorraad in huis had want normaal koop ik ze wanneer ik met een vriendin heb afgesproken in Antwerpen of Gent. Als ik er de energie voor vind kan ik er natuurlijk ook zelf enkele maken maar ik ben toch heel blij dat ik er ook een aantal op deze manier kon bestellen.

  1. Leuk om al die stationary te zien… Ik heb hetzelfde: probeer er een beetje het beste van te maken en positief te blijven in deze tijden.

  2. Leuk dat je zoveel kleine en lokale ondernemingen hebt gesteund! Die kaartjes van Niet nu Laura zijn echt wel tof.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.