Nieuwe sitekaartjes maar dan wel met een Oops!-moment

Toen ik een tijdje terug de fudge aan het inpakken was die ik wilde uitdelen op de Boekenbeurs viel me op dat ik geen visitekaartjes meer had voor mijn site. Enkele jaren terug liet ik er een aantal afdrukken maar ondertussen was ik door mijn voorraad heen. Vermits ik het niet zag zitten om ze (zoals ik vroeger deed) zelf te maken besloot ik er opnieuw online samen te stellen en deze te laten afdrukken. Uiteindelijk deed ik dat via Vistaprint omdat ik bij hen een lay-out vond die me afspraak en hun prijzen ook leken mee te vallen. Nee, dit is geen gesponsorde post. Maar ook zonder zo’n samenwerking laat ik het graag horen wanneer ik ergens tevreden over ben.

Het enige mindere aspect aan deze kaartjes was dat ik tijdens het samenstellen iets  genant ontdekte. Ik vroeg me namelijk af of het wel iets uithaalde dat ik het email-adres terug zou vermelden vermits ik eigenlijk enkel via social media en het contactformulier van mijn blog werd gecontacteerd.

Vermits die laatste berichten gewoon toekomen in mijn inbox ging ik er van uit dat ik alle berichten binnenkreeg die me werden toegestuurd maar toen ik inlogde bij dat volgens mij nooit gebruikte email-account bleken er toch een aantal mails op me te wachten.

Berichten van mensen die een samenwerking wilde aangaan en zich afvroegen waarom ik niets eens even iets liet weten bijvoorbeeld. Genant dus want ik durf uiteraard niet met één jaar (en zelfs meer) vertraging reageren op die mails.

Ondertussen is het gelukkig opgelost zodat ik nu wél meldingen krijg wanneer iemand me via dat email-adres probeert te contaceren en ja, je mag me gerust een mailtje sturen om dat te testen. 😉

Dus tja, als ik het eerder had ontdekt had deze ontdekking sowieso een plekje verdiend op mijn Foei blogger-lijstje van een tijdje terug. Gelukkig is mijn blog nog steeds een hobby en geen inkomensbron. Al heb ik dankzij deze nieuwe visitekaartjes nu wel een beetje het gevoel dat ik een professional fangirl ben. 🙂

 

17 gedachten over “Nieuwe sitekaartjes maar dan wel met een Oops!-moment”

  1. Dankjewel Sas! Ik gebruik ze zelf ook niet zo vaak maar af en toe komen ze goed van pas en deze nieuwe vind ik er ook heel leuk uitzien.

 1. Ze zien er erg mooi uit, die visitekaartjes. Dat van dat mailadres, dat heb ik ook serieus uit moeten zoeken toen ik m’n nieuwe blog uit de grond probeerde te stampen deze zomer, maar tot nu toe lijkt alles te werken. Na een jaar nog op e-mail reageren, dat zou ik ook niet durven, maar ik kan me wel perfect voorstellen dat je je gezicht helemaal warm voelt worden als je dat soort berichtjes ontdekt, haha!

  1. Dag Ruth! Dankjewel voor je berichtje en het compliment. Ik ben heel blij met deze visitekaartjes vermits mijn lievelingskleur (paars) er in verwerkt is en het goud dan weer een beetje aan Hufflepuff doet denken. Het was inderdaad een heel beschamende ontdekking. Gelukkig is het nu wel allemaal in orde zodat het niet meer kan voorvallen in de toekomst.

 2. Mooi!
  Tip: je kan in de meeste mailprogramma’s verschillende mailadressen koppelen. Zo heb ik een heel oud hotmailadres, een persoonlijk adres, één voor ons gezin en één voor mijn blog. Ik heb doorstuurdingen ingesteld, zodat alles in één inbox terecht komt. Bij het versturen van een e-mail kan je telkens aanduiden van welk adres je de mail wil versturen. Heel handig, vind ik!

  1. Ik was ervan overtuigd dat dat dus al gebeurd was. Maar dat bleek dus niet het geval te zijn of er is iets mee misgelopen. Nu is het gelukkig wél in orde. Niet allemaal in één inbox, dat hoefde ook niet voor mij. Maar ik krijg nu wel telkens een melding wanneer er ook bij dat email-account post binnenkomt.

 3. Zo leuk! Ik heb voor mijn blog geen visitekaartjes, maar wel voor mijn eigen bedrijf in het algemeen. En het voelt toch altijd wel stoer om ze uit te kunnen delen bij netwerkborrels en zo.

 4. Haha oh nee, wat erg van die mail! :p Ik zou dat ook voorhebben denk ik en dan ook niet meer durven antwoorden. Ach ja, je kan het vanaf nu wel goed opvolgen 😉 Je kaartjes zijn ook mooi trouwens! Ik heb dat niet. Wel al eens aan gedacht om er aan te maken maar aan wie zou ik ze uitdelen? :p

  1. Echt genant hé. Maar gelukkig is het nu opgelost. Bij Instagram had ik ook niet meteen door dat je soms verzoeken binnenkreeg van mensen die je een PM stuurden terwijl je hen niet volgt. Ik deel ze ook niet zo heel frequent uit hoor. Met de vorige kaartjes ben ik dan ook een tijdje toegekomen maar het is wel handig wanneer je bij een bushalte of op de trein door iemand wordt aangesproken die ziet dat je aan het lezen bent en zelf ook van boeken houdt. Als ze dan tips vragen voor leuke boeken durf ik wel eens zo’n kaartje bovenhalen en zeggen dat ze mijn favorieten op mijn blog kunnen terugvinden. Want als ik al die favorieten moet opsommen dan mis ik uiteraard mijn halte. 😉

 5. Ze zijn echt heel mooi geworden! Dat is inderdaad nogal een vervelende ontdekking. Gelukkig is het nu opgelost en mis je nooit meer een fijne samenwerking!

  1. Ik ga er aan proberen denken om je er eentje te geven wanneer we elkaar terug zien. Dan heb je een visitekaartje van een professionele Hufflepuff in je portefeuille zitten.

 6. Supermooie kaartjes! Dat oops-moment heb ik ook een keer (ongeveer) meegemaakt toen ik ontdekte dat Facebook een heel ver verborgen mapje heeft voor berichten van sommige mensen met wie je niet bevriend bent… echt niet leuk om ineens berichten van zo lang geleden te ontdekken. 😮

  1. Oh ja, dat heb ik ook een keer voorgehad. Bij Instagram staan die berichten ook apart. Dat had ik gelukkig wél op tijd door. Op die oude mails durfde ik echt niet meer te reageren. Gelukkig komen vanaf nu wel alle mails bij me terecht. Inclusief een melding zodat ik ze zeker niet kan missen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.