Tegenstellingen #5

Wanneer je zoals ik zowel van lijstjes als boeken houdt is het niet meer als vanzelfsprekend dat je beide samenvoegt tot een geheel … boekenlijstjes. De ene keer baseer ik me op de cover en deel ik hier bijvoorbeeld een Raaf in de Spotlight-lijstje of een lijst met allemaal collages van boeken met een gemeenschappelijk element op de cover. Een andere keer focus ik me net op de titels of auteurs met posts als Kleurrijke auteurs, Steeds een tikkeltje meer of Here, there, everywhere als gevolg. De post van vandaag hoort in dat laatste rijtje thuis vermits ik ook met vaste regelmaat titels tegenkom die elkaars tegenpolen zijn. Dus meteen ook het tegenovergestelde van Gedeelde titels.

Ik vreesde in het begin nog dat die terugkerende rubrieken teveel zouden aanvoelen als herhaling maar tot mijn grote verbazing was het ondertussen al bijna een jaar geleden dat ik hier nog eens een post deelde met collages vol tegenstellingen. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen.

Red Queen – Victoria Aveyard
vs
Black Queen – Aliyan Burke

The White Witch – Elizabeth Goudge
vs
The Black Witch – Laurie Forest

Impractical Magic – Christine Pope
vs
Practical Magic – Alice Hoffman

A kiss of shadows – Laurell K.Hamilton
vs
Kiss of the sun – R.K.Jackson

The cellar – Natasha Preston
vs
The attic – Derek Prior

The named – Marianne Curley
vs
Nameless – Jennifer Jenkins

The widening path
vs
The Narrowing path

Unborn – Amber Lynn Natusch
vs
Reborn – Michelle Fox

A clash of kings
vs
Clash of Queens

Once upon a wish
vs
Once upon a curse

2 gedachten over “Tegenstellingen #5”

    1. Voor mij ook hoor. Dankzij deze blogposts leer ik meestal veel nieuwe boeken kennen. De posts waarin ik covers met een terugkerend element deel hebben hetzelfde effect .

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.