Aanwinsten Juni 2019

Vermits ik binnenkort jarig ben en er heel wat boeken op mijn wishlist staan hield ik me deze maand een beetje in. De kans is groot dat ik die schade inhaal zodra ik weet welke boeken ik van mijn lijstje mag vinken na de Summer Swap en mijn verjaardagsfeest maar voorlopig kwamen er dus geen massa nieuwe boeken binnen. Gelukkig kwam er ondertussen wel een deel van mijn bestelling binnen die ik bij de plaatselijke boekhandel had aangevraagd.

Op deze boeken was ik al een poosje aan het wachten. Het zijn twee nieuwe vertalingen uit de Lucky Harbor-serie die ik eerst in het Engels las. Deze zomer verschijnen ze ook in een groter formaat dat ik eigenlijk nog fijner vind. Hierdoor zou het ook makkelijker moeten worden om er aan te geraken in de boekhandel maar vermits ik de eerdere delen al in dit formaat in de kast had staan hoop ik mijn reeks zo nog te kunnen vervolledigen.

Zoenen in het strand – Jill Shalvis
De kers op de taart – Jill Shalvis

Book Love leerde ik kennen via Instagram waar de illustratrice Debbie Tung heerlijke herkenbare cartoons deelt met haar volgers. Begin juni las ik Heroine Complex en vermits ik daar van genoten had bestelde ik meteen ook het vervolg Heroine worship.

Book love – Debbie Tung
Heroine Worship – Sarah Kuhn

De voorbije maand kwamen er geen recensieboeken binnen en vermits ik helemaal ben bijgelezen wat recensie-exemplaren betreft kan ik mijn eigen tbr weer wat onder handen gaan nemen. Of toch alleszins proberen om deze niet te hard te laten stijgen na mijn verjaardag en de zomer swap.

Edit: Terwijl wij in Centerparcs waren kwam er bij de buren toch nog een recensieboek voor me aan. Binnenkort kan ik dus in dit zomerse boek beginnen. Dankjewel VBK voor dit boek dat bij LS Amsterdam verscheen.

De kleine bakkerij aan het strand – Jenny Colgan

En nog een edit:Ā Dit weekend kwam de familie langs om mijn verjaardag te vieren (een beetje vroeg vermits ik pas woensdag jarig ben) en ik kreeg van mijn schoonouders twee boeken die op mijn wishlist stonden. Mijn TBR is dus alvast weer wat gestegen.Ā 

Wild Country – Anne Bishop
The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy Omnibus #2 -Douglas Adams & Eoin Colfer

Welk boek staat nog op jouw wenslijst?

 

11 gedachten over “Aanwinsten Juni 2019”

  1. Ik mankeer nog een paar boeken van A.J. Jacobs….. maar vooral, ik blijf maar nieuwe auteurs ontdekken, zodat mijn lijst blijft groeien en mijnkasten uitpuilen…..

    1. Oh, dat is een heel herkenbaar probleem. Het zorgt er ook voor dat ik er niet echt in slaag om mijn tbr te laten zakken. Hij is ondertussen al ietsje lager maar na mijn verjaardag is daar waarschijnlijk niet veel meer van te merken. Hopelijk kan je de exemplaren die je mist nog ergens op de kop tikken.

    1. Ik ben er heel benieuwd naar en hoorde vandaag van een vriendin dat ze denkt dat ik deze nog leuker ga vinden als de vorige.

    1. Ik was sowieso al benieuwd naar Wild Country maar nu mijn vriendin me zei dat ze denkt dat ik deze nog leuker ga vinden dan Lake Silence ben ik natuurlijk nog nieuwsgieriger geworden.

    1. Pssst, er zijn er ondertussen nog vier bijgekomen in mijn boekenkast dankzij mijn verjaardag en de Summer Swap dus ik heb zonet een reorganisatie gedaan en nu heb ik een heuse Jill Shalvis-plank. Iets zegt me dat die zonder probleem gaat vol geraken. šŸ™‚ Misschien kan je de Lucky Harbor eens testen met het zomerpakket van Harper Collins. Ontspannend leesvoer voor in de zomer zonder dat je portefeuille het te hard gaat voelen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.