Harry Potter Bullet Journal #5

In 2017 besloot ik voor het eerst om te zien of een Bullet Journal iets voor mij was. Ik besloot hem niet als planner en/of tracker te gebruiken maar wel als een vereenvoudigde versie van het herinneringsdagboek dat ik eerder had. Dit concept beviel me veel beter. Niet alleen vind ik het heel fijn om te doen, het is ook super handig vermits mijn geheugen een zeef is en ik op deze manier veel leuke momenten kan blijven herinneren.

Dit jaar ben ik dus al aan mijn derde exemplaar toe en besloot ik het nog wat leuker te maken door te kiezen voor een lay-out die gebaseerd is op het werk van J.K.Rowling. Zo komen die twee leuke Harry Potter stempelsets die ik vorig jaar kocht meteen goed van pas.

Vermits het nu om een boekgerelateerde lay-out gaat leek het me een leuk idee om jullie hier maandelijks even te laten meekijken. Ondertussen zijn we al aan de vijfde maand van dit jaar en vermits er maar vier Hogwarts-huizen zijn en deze ondertussen allemaal aan bod kwamen koos ik er deze maand voor om Hogwarts zelf in de spotlight te plaatsen.

Ik hou echt van deze kleurencombinatie. Hier hou ik ook deze maand een overzicht van afspraken en mijn blogplanning bij.

Een maandmenu zou nog lekkerder smaken wanneer je er in deze magische ruimte van kan smullen. Op mijn Library card hou ik dan weer bij wat ik gelezen heb en wanneer ik dat deed. Voor de geïnteresseerden … mijn tbr staat ondertussen op 146. Nog steeds onder de 150 dus. Applaus voor mezelf!

Ik vergat dus om een foto te maken van de overzichtspagina’s waar ik enerzijds mijn aanwinsten neerpen en anderzijds wat ik geknutseld, verzonden of cadeau gegeven heb. Op zich is dat geen groot gemis vermits die twee bladzijden er vrijwel exact hetzelfde uitzien als de vorige vier maanden. Maar dan zonder huiskleuren.

De terugblik-bladzijden zijn er wel iets anders uit. Ik vond deze washi-tape wel mooi uitkomen bij de knappe Hogwarts by night – sticker.  De stempel kwam hier uiteraard ook nog eens goed bij van pas.

Dit zijn alvast enkele mogelijke ideetjes voor de komende maanden: Quidditch, Hedwig, Fantastic Beasts, magische voorwerpen, personages, … De kans is echter groot dat ik enkele Hogwarts-huizen nog een keer opnieuw aan bod laat komen.

2 gedachten over “Harry Potter Bullet Journal #5”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.