Aanwinsten April 2019

Ik probeer me nog steeds een beetje in te houden met het kopen van boeken vermits ik die TBR toch graag een beetje wil laten dalen. De eerste twee maanden van het jaar wist ik me te beperken tot één boek per maand. Zowel in maart als in april kocht ik er uiteindelijk twee. Zes boeken op vier maanden tijd is nog steeds vrij braaf vind ik. Toch? Deze maand ging het om een troostboek én een gevalletje Kringloopgeluk dat ik echt niet kon laten liggen. Maar daarnaast kreeg ik ook een aantal recensieboeken toegestuurd die ik zo snel mogelijk wil lezen.

April ging van start met een keel -en ooronsteking. Een blijkbaar nogal vrij hardnekkige ontsteking die twee antibiotica-kuren én drie weken tijd nodig had vooraleer ik wat minder als een blaffende zeehond klonk en mezelf opnieuw deftig verstaanbaar kon maken. Ik vond dat dat wel een troostboekje verdiende en bestelde voor mezelf een boek dat ik al een tijdje op mijn wenslijst had staan. Creatures – a paper scene boek bevat enkele prachtige, fijn uitgesneden illustraties. Telkens in een ander kleurenpalet maar iedere keer met veel oog voor details.

Zelf denk ik nog steeds dat mijn tweede zelfgekochte aanwinst ook een troostboek is. Om de een of andere reden lijk ik immers op de ene of andere manier geluk te hebben wanneer het op medisch vlak tegenzit. Dan win ik plots een prijs, krijg onverwachts een leuk voorstel, lieve post, een fijne verrassing of ik vind die ene gedichtenbundel waar ik al enkele jaren naar op zoek ben in de plaatselijke kringloopwinkel voor slechts 0,50€. Indien ik niet hees was geweest had ik waarschijnlijk luidop joepie geroepen in de winkel. Misschien maar goed dat dat niet lukte want anders hadden ze me waarschijnlijk voor gek verklaard. Maar ik ben er dus nog steeds heel gelukkig mee én dat komt mooi uit gezien de titel van het boek.

Van Lannoo kreeg ik ook een heus Nora Roberts pakket. Met daarin haar nieuwste boek én de twee nieuwe delen uit de Eve Dallas-reeks die ze als J.D.Robb schrijft. Ik kan alvast verklappen dat ik Waanzin heel héél graag gelezen heb.

Baeckens Books bezorgde me een prentenboek dat zich perfect leent voor een nieuwe Voorlezen doet lezen

Van Lannoo kreeg ik eerder deze maand ook de lang verwachte vertaling van het laatste boek uit de Glazen Troon-serie van Sarah J.Maas en Agora stuurde me het tweede deel uit de Three Dark Crowns-reeks van Kendare Blake toe.

Deze maand las ik door de OWL’s Magical Readathon iets minder recensie-exemplaren maar voor volgende maand ligt er dus zeker voldoende leesmateriaal klaar.

8 gedachten over “Aanwinsten April 2019”

  1. Het Boek Zonder Verhaal ziet er wel erg leuk uit! 🙂 Ik ben langzaam aan, aan het doorlezen met mijn jd robb boeken haha. Ooit hebben we dan misschien eens al die boeken die ze heeft uitgegeven onder die naam gelezen. Of is dat wishful thinking?

    1. Nee hoor, onze TBR gaan we ook ooit helemaal hebben bijgelezen. Zonder twijfel! (iets met het visualiseren van je doel en zo 😉 )

    1. Echt hé. Ik ben trouwens net als jij heel benieuwd naar Onderstromen. Maar eerst nog even een ander boek uitlezen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.