Screenshots tonen aan dat … #8

… ik een licht stalkerig trekje heb? Dat is waarschijnlijk jullie eerste gedacht tijdens het bekijken van sommige van deze screenshots. Nu denk ik wel dat ik dat kan ontkennen maar ik begrijp ergens wel dat dat jullie reactie zou zijn. Het zijn trouwens ook grotendeels screenshots van tweets en reacties die je in dit lijstje kan terugvinden en elk van hen toont iets aan …


Deze screenshots tonen aan dat …

vriendinnen weten wat mijn lievelingskleur is. Ik vind dit er trouwens echt belachelijk lekker uitzien ook al heeft het een onnatuurlijk kleurtje.

het onderwerp van deze mail eigenlijk al voldoende reden was om me er meteen voor uit te schrijven. Awoe!

Hello, my name is The Danger. Ik heb een rampzalig Russisch accent en blijkbaar verorber ik pizza’s op een behoorlijk agressieve manier. Maar leeftijdsbewijs heeft de timeturner wel behoorlijk wat jaren teruggedraaid.

een van mijn jeugdheldinnen, net als ik volwassen is geworden. Nu ja, leeftijdsgewijs hé.

Ik nog steeds heel goed ben in het mezelf wijsmaken dat ik heus wel aan sport doe. Jammer genoeg trapt mijn weegschaal er nog steeds niet in.

de partner van Chantal een geweldige logica heeft. Ja Chantal, ik heb daar dus effectief een screenshot van gemaakt en dat opgeslagen zodat ik het kan bovenhalen wanneer iemand het volgende tegen me zegt … ‘Je gaat toch geen boeken kopen zeker. Je hebt er al zoveel.’

ik volgens de blogroll van Annemieke ‘a rampant Potter obsession’ heb. Wie? Ik? Allez …

onafhankelijke onderzoeken niet alleen belangrijk zijn maar ook heel plezant. Terwijl ik dit schrijf heb ik trouwens mijn R2D2 sokken aan.

Haaike en ik aan elkaar denken. Ik wanneer ik een haaienbeker zie staan in een winkel, zij wanneer ze Mysterium aan het spelen is.

er volgens Talitha blijkbaar zoiets als een goede manier Umbridge bestaat. Ik heb echter nog steeds mijn twijfels.

er blijkbaar een lichte kans bestaat dat ik schizofrenie ga ontwikkelen.

ik nog steeds vrijwel elk liedje op deze cd kan meezingen maar van de hedendaagse songs geen enkele lyric kan onthouden. Wel ok, bewijzen doet deze screenshot dat niet echt. Jullie moeten me dus op mijn woord geloven. Bewijs leveren is echt geen optie vermits het nu eindelijk zonnig weer is.

Ebooks soms duurder zijn als het fysieke exemplaar en ik dat super bizar blijf vinden.

er bij de Tim Burton Expo echt sprake was van een gemiste kans. Bij Chocolate Nation trouwens ook. Want hoe knap die tentoonstelling ook was uitgewerkt ik ben er geen Oempa Loempa’s tegengekomen.

je niet goed bezig bent wanneer een gezelschapspel je plots aan een medicatiedoos doet denken. De auto-correct denkt er ook zo over en heeft dat woord ondertussen al driemaal veranderd in meditatiedoos.

ik niet goed had opgelet toen Myrthe deze foto deelde in haar Insta Stories. Ik dacht namelijk echt dat ze in een Chewbacca-outfit rondliep.

mijn nicht net als ik van De Anderen-reeks van Anne Bishop houdt die ik haar had getipt én dat ik daar heel happy van word. Ze is ondertussen al bijna toe aan deel drie en ze is nog steeds fan. Joepie!

 er een goede reden is waarom ik zelf niet zo vaak op de foto’s van mijn Instagram-account verschijn. Als Jensen Ackles al zo boos naar mijn toffe boekige sokken kijkt dan wil ik niet weten hoe hij naar mij zou kijken. Het is wel duidelijk dat hij ze niet even leuk vindt als ik.

mijn Patronus weer eens op wandel is en dit keer besloot om bij Emmy en haar man op bezoek te gaan.

7 gedachten over “Screenshots tonen aan dat … #8”

  1. Ooh, Mastermind! Superlang geleden dat ik dat speelde (al hoop ik wel dat ik het nu nog kan spelen zonder aan medicatie te denken 😉 ).
    En ja, dat e-books duurder zijn dan papieren boeken, dat heb ik mij ook al afgevraagd. Blijkt dus deels te liggen aan een ander btw-stelsel, omdat je op papieren boeken maar 6% en op e-books 21% moet betalen. Begrijpe wie begrijpen kan…

    1. Wij weten wel beter hé. Ik kon het dan ook niet nalaten om in Maastricht een nieuwe paar boekige sokken aan te schaffen. 🙂

    1. Inderdaad, al weet ik ondertussen al niet meer wat uiteindelijk mijn favoriete smaak was. We mochten er dan ook veel proeven in die laatste zaal hé.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.