Mijn gastoptreden bij Talitha

Een tijdje terug plaatste Talitha een oproep op haar blog waarin ze op zoek was naar bloggers die eens wilde komen gastbloggen. Vorige week konden jullie al de blogpost lezen die ze voor me had uitgewerkt. Ze koos een Harry Potter-gerelateerde tag uit waarvan ik zelf al een keer de vragen had beantwoord en vermits we allebei Potterheads zijn stond ik niet versteld van die keuze.

Waarschijnlijk was mijn keuze ook geen grote verrassing voor haar. Vermits ik van lijstjes én cijfers hou baseerde ik me op haar Een hoop random cijfers-post van begin maart en deelde ik zelf ook een aantal willekeurige cijfers. Dat ik daar ook een aantal Harry Potter-referenties in heb opgenomen is vermoedelijk ook geen verrassing. In ieder geval leek het me een leuk idee om die cijfers hier ook nog een keer met jullie te delen.

Ja, ik weet dat dat lekker lui bloggen is maar recycleren is nu eenmaal belangrijk voor het milieu.

Vijftien

Het aantal oude magazines dat ik onlangs meenam op vakantie om ze dan toch maar eens een keer gelezen te hebben. Enkele van hen werden in 2016 gepubliceerd. Die hadden dus de gemiddelde leeftijd van de boekjes in de wachtkamer bij een huisarts. Misschien is dat wel de reden dat ze hier zo lang blijven liggen. Ik ben het te goed gewoon om gedateerde magazines te lezen dankzij al die wachtzaal-uren.

Zeven

Het aantal grijze haren dat ik de voorbije dagen heb uitgetrokken. Misschien moet ik toch maar eens een nieuwe afspraak maken bij de kapper want dit zwartraafje wordt steeds grijzer.

Tweehonderdriëenzestig

Het aantal blogposts dat er vorig jaar op mijn blog verscheen.

Zevenentwintig

Zoveel Funko’s zijn er terug te vinden in mijn boekenkasten. Toen ik de eerste drie kocht was ik er nochtans van overtuigd dat het daarbij zou blijven.

Zeshonderveertig

Het huidige aantal fictieboeken dat ik bezit. De kookboeken, non-fictie en strips heb ik dus niet meegeteld vermits ik tegen dan het tellen eigenlijk al beu was. (dit aantal klopt ondertussen al niet meer)

Vierhonderdennegen

Het aantal bladzijden van het boek dat ik momenteel aan het lezen ben.

Tweehonderzessenveertig

Zoveel rolletjes telt mijn Washi-collectie momenteel. Het gaat dus nog even duren vooraleer ik die allemaal heb opgebruikt.

Vijf

Het aantal kledingstukken dat ik dit jaar tot nu toe kocht. Het patronus-jurkje en de gele cardigan zijn mijn twee favorieten vermits ze samen een Hufflepuff-outfit vormen.

Hondervijftig

Het huidige aantal ongelezen boeken dat in mijn boekenkaste op me staat te wachten.

Vier

Het aantal boeken dat ik dit jaar heb aangeschaft. Dat valt nog goed mee hé. Als we het feit negeren dat ik er ook een heel deel kreeg, won én mocht recenseren. Daarmee dat het vorige cijfer niet snel daalt. Of ik zou een Timeturner moeten kunnen bemachtigen.

Driehonderdenacht

Het aantal foto’s van mijn metekindje op mijn smartphone.

Achttien

Het aantal treden van de trap naar de bovenverdieping van ons huis. De keldertrap heeft er trouwens elf en ik weet dat dus doordat ik iemand ben die blijkbaar steeds de treden telt terwijl ze een trap op of af gaat.

Zestien

Het aantal kaartjes en postpakketen dat ik dit jaar verstuurd heb per post. Ik hou van traditionele post en het maakt me echt niet uit dat sommige me daardoor ouderwets vinden.

Honderddertien

Mijn meest recente suikerwaarde. Stonden ze maar allemaal zo mooi binnen de boven -en ondergrens.

Hondermiljardmiljoen

Het aantal keren dat mijn hersenen er in slagen om eenders wat aan de magische wereld van Harry Potter te linken. Onlangs duurde het zelfs een 15-tal seconden vooraleer ik doorhad dat er in een reclamefolder niet Snape Wear stond maar Shape Wear. Geen flauw idee waarom mijn hersenen daar dan iets totaal anders van maken. Een talent als een ander zeker.

2 gedachten over “Mijn gastoptreden bij Talitha”

    1. Grappig hoe je overal inspiratie kan vinden hé. Ik heb hier ook nog een heel deel concepten klaarstaan om uitgewerkt te worden. Mocht mijn geheugen beter zijn dan kon ik waarschijnlijk ook nog een post uitwerken over waar de inspiratie van specifieke blogposts vandaan kwam. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.