Gelezen in februari 2019

Ook deze maand waren er een aantal periodes waarin het me niet lukte om me te focussen op het lezen. Ik blijf hopen dat dat gaat beteren wanneer het weer omslaagt maar momenteel speelt die wintermoeheid me serieus parten. Nu ja, dat en de pijnklachten die ermee samenhangen. Gelukkig was er evengoed een tijdspanne waarin ik helemaal kon wegduiken in een fantasywereld. Dat ene boek vond ik zo geweldig goed dat ik nadien even last had van een bookhangover. Die periode heb ik vooral fanfictie gelezen en daardoor duurde het vrij lang vooraleer ik het dunste boekje dat ik deze maand las uit had.

Dit zijn de boeken die ik de voorbije maand las …

Ik begon de maand heel bewust met een super ontspannend boek dat me meermaals liet lachen.

Then came you – Jill Shalvis – 304p.

Vervolgens las ik een recensie-exemplaar dat me jammer genoeg niet helemaal kon overtuigen vermits het mijn aandacht maar moeilijk kon vasthouden.

Aartsrivaal – Marissa Meyer – 560p.

Ik probeer recensiemateriaal af te wisselen met boeken uit mijn eigen collectie en koos vervolgens een paranormal romance uit van Thea Harrison. Ook dit boek wist voor ontspanning te zorgen.

Oracle’s moon – Thea Harrison – 336p.

Vervolgens las ik een kookboek en probeerde daar enkele recepten uit. Eén van hen vonden we hier thuis allebei erg lekker dus dat wordt waarschijnlijk nog wel eens klaargemaakt. De recensie van dit boek verschijnt binnenkort dus dan kunnen jullie ineens ontdekken wat ik er van vond.

Tasty kookboek – Tasty – 304p.

Mijn recensie van Godsgraf is eerder deze week al verschenen dus jullie weten al dat ik dit boek geweldig vond. Het was dus ook Jay Kristoff die me na het lezen van dit verhaal opzadelde met een bookhangover.

Godsgraf – Jay Kristoff – 656p.

Waardoor Air Awakens van Elise Kova eigenlijk geen eerlijke kans kreeg. Probeer maar eens op te boksen tegen zo’n geweldig uitgewerkte wereld en personages als die van de Nimmernacht-reeks. Het duurde dan ook behoorlijk lang vooraleer ik dit boek uitlas.

 Air Awakens – Elise Kova – 329p.

Wanneer ik deze blogpost aan het uitschrijven ben ben ik er eigenlijk nog in bezig. Hopelijk vind ik de komende week weer wat meer energie en kan ik terug in een mooi leestempo komen want ik zou dit lijstje graag nog wat langer maken tegen het einde van de maand.

Cijfers:

Goodreads: 14/120
Aantal gelezen boeken: 6
Aantal eigen boeken: 3
Aantal recensieboeken: 3
Pagina’s: 2489p.

5 gedachten over “Gelezen in februari 2019”

    1. Daar probeer ik nu echt op te letten. Normaal wissel ik telkens een recensieboek af met een eigen boek. In mijn BuJo hou ik ook nog maandelijks mijn TBR-stand bij. Maar daar was niet zo veel in veranderd.

  1. Air Awakens viel mij sowieso wel tegen, dus of het nu aan kristoff lag 😉 . Ik vond hem gewoon niet zo speciaal als mensen steeds bleven zeggen. Jammer.

    1. Ik miste bij dat boek echt halve sterretjes om in te vullen op Goodreads. Uiteindelijk heb ik het afgerond naar 4 maar achteraf bekeken is het eerder een 3-sterren boek voor me. Net als jij had ik hoge verwachtingen door de enthousiaste recensies die ik had gelezen maar eigenlijk duurde het vrij lang vooraleer het boek me in zijn greep kreeg. Niet slecht hoor, maar ook niet zo meeslepend als ik had verwacht.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.