Aanwinsten december 2018

Misschien is het maar goed dat dat vertraagde pakje waar ik het gisteren over had niet op tijd aankwam. Het komt blijkbaar van The Book Depository én het is voor mij dus ik denk dat de kans relatief groot is dat deze Aanwinsten-post anders nog wat langer was geworden. Al bij al heb ik me deze maand kunnen inhouden. Ik kocht zelf namelijk maar één boek bij de Kringloopwinkel.

Dat ik daarnaast ook drie recensieboeken kreeg toegestuurd door Lannoo (Dankjewel!) maakte deze blogpost al wat langer én interessanter. Een van deze boeken las ik onlangs uit dus met een beetje geluk verschijnt daar later deze week een recensie van.

Verleiding – J.D.Robb
Hereniging – J.D.Robb
Wildcard – Marie Lu

Maar ook Kwante’s Secret Santa Swap is daar mee voor verantwoordelijk. Ik kreeg van mijn Secret Santa (Dankjewel Stefanie!) namelijk twee nieuwe boeken. Ook van deze boeken heb ik er ondertussen al eentje gelezen.

Coraline – Neil Gaiman

Air Awakens – Elise Kova

Het boek dat ik zelf kocht is Ready Player One. Deze filmeditie was slechts 1,5€ en een vriendin zei me (alweer een hele poos geleden) dat dit een leuk boek was voor zowel mij als manlief. Voor deze prijs kon ik hem dus moeilijk laten liggen. Dus negeerde ik maar even het grote aantal ongelezen boeken dat nog op me wacht. 🙂

Ready Player One – Ernest Cline

2 gedachten over “Aanwinsten december 2018”

    1. Je zou dat verwachten hé, dat je tbr kan op adem komen wanneer je zelf slechts één of helemaal geen boeken koopt. Maar niets is minder waar. Het is nog maar 8 januari en ik heb al vier boeken aan mijn tbr mogen toevoegen terwijl ik nog maar aan mijn tweede boek bezig ben. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.