Gelezen in December 2018

December begon met een leuk Kate Daniels boek. Vervolgens las ik een boek voor de Verbeelding Book Challenge en enkele strips en een graphic novel. Nadien begon ik in mijn volgende boek en toen liep het een beetje mis. Ik kwam immers maar niet in het verhaal. Een week lang heb ik het geprobeerd, afgewisseld met een fanfictie verhaal maar toen het ook dan nog niet wilde lukken heb ik voor het eerst dit jaar een boek terug in de kast gelegd zonder het uit te lezen. Ik ben echter wel van plan om dit boek in 2019 opnieuw een kans te geven vermits ik de voorganger heel goed vond en veronderstel dat het gewoon niet het juiste moment was voor Het meisje in de toren.

Gelukkig kon ik wel in Eve Dallas wereld ontsnappen. Dat wegduiken in een boek gaat nog steeds moeizaam dus ik doe er behoorlijk langer over dan doorgaans het geval is. Ik las het boek uit tijdens de eerste dag van Kwante’s New Year Countdown leesmarathon en was heel dat ik er tijdens die marathon in sloeg om toch nog enkele andere boeken te lezen.

Magic Shifts – Ilona Andrews – 375 p.
Emily the Strange – R.Reger – 266p.
SOS S1ngle – Peter de Wit & Hanco Kolk – 96 p.
Retroworld – Patrick Galliano … – 108 p.
Iko. Opstand – Marissa Meyer – 336p.

Het meisje in de toren – Katherine Arden – DNF
Deze probeer ik later nog een keer.

Verleiding – J.D.Robb – 368p.
Coraline – Neil Gaiman – 208p.

The Surface Breaks – Louise O’Neill – 309p.
Gezocht: redder in nood! – Rachel Gibson – 256p.
Een jongen – Nick Hornby – 271p.
Snow White – L’Hermentier – Looky – 72p.

Cijfertjes:

Goodreads: 143/100
Aantal gelezen boeken: 11
Aantal eigen boeken: 5
Aantal recensieboeken: 1
Aantal bibliotheekboeken: 5
Aantal pagina’s: 2665 p.

Hopelijk gaat dat wegduiken in boeken volgend jaar weer een pak beter.

 

4 gedachten over “Gelezen in December 2018”

    1. Ondertussen heb ik mijn leesjaar in cijfers uitgewerkt voor de jaarlijkste terugblikpost en blijkbaar heb ik iets meer pagina’s gelezen als vorig jaar. Het kost me echter meer moeite als vroeger en ik mis het om me er helemaal in te kunnen verliezen. Dus ik hoop een beetje (veel) dat dat dit jaar weer beter gaat lukken.

  1. 143 is toch nog steeds een mooi aantal. Hopelijk kan je volgend jaar voornamelijk ook de boeken lezen die je graag witl lezen. Dat helpt ook. Goed dat je Het meisje in de toren aan de kant hebt gelegd en wat anders bent gaan lezen waarvan je zeker weet dat het wel lukt om in te komen.

    1. Ik ben momenteel nog maar in het tweede boek bezig maar het zijn wel twee toffe boeken. Dat laatste is natuurlijk veel belangrijker dan het eerste en ik ben echt heel blij dat ik ze met plezier lees. Het gaat nog steeds minder snel als vroeger maar ik ben er wel van aan het genieten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.