Unboxing Spook-a-Swap

Ik ga hier niet terug die hele fangirl-blogpost over swap-acties herhalen. Laat me het er maar op houden dat ik er ondertussen lichtjes aan verslaafd ben geraakt en het heerlijk vind om op zoek te gaan naar de juiste goodies voor iemand en het zo leuk mogelijk inpakken van dat swap-pakket. Ook het samen aftellen naar het moment waarop je je pakket mag openen én ontdekt of je wel effectief de juiste goodies voor je lootje hebt uitgekozen is fijn. Al ben ik uiteindelijk ook wel altijd héél erg blij wanneer dat moment is aangebroken.

Woensdag was het zo ver. Op Halloween mocht die grote doos die al enkele dagen mijn naam stond te fluisteren uitgepakt worden. De foto-opdracht die we moesten doen voor we ons pakket mochten openen werd eigenlijk al ’s nachts gedeeld maar toen lag ik al lang te slapen. Dus werd het een foto met een kaars die je amper ziet branden. 🙂

Een doos vol pakjes én ze zijn ook nog eens allemaal zo ingepakt dat ze perfect bij elkaar passen. Dat spookjes-inpakpapier is echt super schattig.

Het eerste dat ik opende was dit kaartje en dat deed me alleen maar meer zin krijgen om op verkenning te gaan tussen al die cadeautjes. De spoiler kaart die je in de achtergrond ziet heb ik uiteraard tot het laatste bewaard.

Tja, die ‘Plak me dan als je kan!’ vond ik dus super grappig en paarse washi-tape komt zeker van pas. Al heb ik wel mijn voorraad terug een beetje moeten reorganiseren om alles in die twee dozen te krijgen. (ik bewaar de dunne en brede rolletjes apart)

Vervolgens kwam ik een slinger met schattige spookjes tegen. Bijna even schattig als Casper.

Deze spookjes bewaakten het laatste deel uit The Fallen Angels serie van J.R.Ward. Ik heb er tot nu toe nog maar één boek van gelezen maar ik hou enorm van haar The Black Dagger Brotherhood serie en de spin-off reeks die daar na volgde.

Misschien moet ik binnenkort een soort totebag-schema uitwerken en dat in de gang naast mijn verzameling tassen hangen zodat ze allemaal aan bod komen. 🙂

Volgend jaar mogen deze spookjes de hele maand oktober de boeken in de bibliotheek gezelschap houden.

Even iets helemaal anders tussendoor én ja hoor … Belle is van de partij.

Ik heb misschien al een paar blokjes Toblerone opgesmuld toen ik daarnet het laatste boek voor de Spook-a-Thon uitlas.

Vooral dat rechterboekje met die sterrenhemel vind ik super mooi én het past perfect in mijn handtas dus tegen dat mijn huidige notitieboekje aan vervanging toe is heb ik al een waardige opvolger klaarliggen.

Mijn wishlist werd meteen een pak korter dankzij mijn gulle lootje want ik kreeg twee boeken van haar. Dit boek raadde Emmy van Zon en Maan me een tijd geleden aan via Tikkertje met boeken.

Oh, deze zijn echt super mooi. Eigenlijk heb ik lange tijd enkel zelfgemaakte bookmarks van Harry Potter dus ik ben heel blij dat ik er nu dankzij Katrien deze knapperds aan kan toevoegen.

Die schedel staat ook op de blaadjes zelf dus het perfecte notitieblok tijdens de Halloween-maand.

Nog een overzichtsfoto om te laten zien dat ik ook tijdens deze swap weer serieus in de watten werd gelegd.

Als afsluiter laat ik jullie ook nog eventjes zien wat ik zelf had samengesteld voor mijn lootje.

Ik knutselde enkele zaken voor mijn eigen lootje. Deze Halloween-bookmark bijvoorbeeld en een potje vol ogen om het Tinkerbell-figuurtje te beschermen tijdens het transport.

Na het maken van deze foto kwam er nog één item bij. Het Tinkerbell-figuurtje was het eerste van mijn bestelde items dat toekwam. Gelukkig hs het heelhuids bij mijn lootje geraakt.

Een zelfgemaakte bladwijzer, een pompoen-balpen, een boekje van de lijst van mijn lootje, ééntje voor haar kleindochter én even schattige Sony Angel Dracula.

Een zelfgemaakte sjaal in herfstige tinten, een schattig kaartje van Studio Inktvis waar ik een kleine button aan toevoegde die ik online had besteld, Marshmallow douchegel omdat het niet altijd de zelfs Trick or Treat moet zijn én een tasje van Chip.

Deze trick or treat is dan weer iets traditioneler.

Klaar om verzonden te worden. In het potje met de pompoen erop zaten nog spekjes in e vorm van pompoenen en vleermuizen.

Hebben jullie al eens meegedaan aan een swap-actie? Ik ben ondertussen al volop bezig met het pakket voor mijn Secret Santa lootje.

22 gedachten over “Unboxing Spook-a-Swap”

  1. Hier ook hoor. In gedachten weet ik al alles en een aantal goodies zijn al binnengekomen. Ook het kaftpapier ligt al klaar. Maar ik ga nog wel iets knutselen en een boek kopen. Dus ik ben blij dat we voldoende tijd krijgen. Als je nog vragen hebt mag je me altijd een berichtje sturen hé.

 1. Ohh je bent goed verwend geworden!! Ik doe er ondertussen niet meer aan mee omdat ik zo al pakketjes uitwissel met vriendinnen door het jaar heen met verjaardagen en zo dadelijk weer met kerst en daar ben ik altijd wel een hoop geld aan kwijt en ik wil dan eigenlijk geen geld inleveren op hun pakketjes zodat ik aan andere swaps kan meedoen. Vind het wel altijd mega leuk om unboxings te zien dan van anderen.

  1. Eigenlijk deel ik maar met één vriendin verjaardagspakjes uit. Ik geef natuurlijk nog wel andere verjaardagscadeautjes of kleine attenties door het jaar heen maar zo’n grote pakketten stel ik eigenlijk enkel met een swap samen. Of eerder dit jaar toen een vriendin 40 werd en ik haar wilde verrassen met een tas vol geschenken. Dus die swaps blijf ik heerlijk vinden omdat je daarbij echt niet weet wat je gaat krijgen.

 2. Ik ben echt heel blij dat je het leuk vond! Mijn allereerste swap, best wel spannend. Mijn Kerstpakketje is bijna rond, ik wacht nog op twee bestellingen die hopelijk op tijd zijn. En anders plan B. Ik ben helemaal verkocht denk ik. Ik kijk ook keihard uit naar mijn eigen pakketje .

  1. Hier zijn ondertussen ook al heel wat spulletjes voor mijn Kerstlootje toegekomen. Nog enkele én het boek en dan heb ik alles. Waarschijnlijk koop ik het boek volgende week zaterdag op de Boekenbeurs want ik was vergeten opzoeken bij welke uitgeverij ik het daar kon terugvinden.

  1. Ik heb alvast de ideale bookmarks klaarliggen tegen dat het script van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uitkomt. Nog een paar dagen en dan is de soundtrack van de film er alvast.

  1. Ja hé, ik heb echt een tof pakket gekregen. Wel grappig dat ik vroeger altijd vond dat zo’n thema-spulletjes veel te snel in de winkel lagen en ik er nu echt heel bewust naar op zoek ging.

  1. Ik vind het nog steeds jammer dat ik dat vroeger niet heb gedaan van alle zelfgemaakte cadeautjes die ik als tiener en twintiger heb gemaakt. Het had waarschijnlijk wel tof geweest om die nadien nog eens te kunnen bezien en vergelijken. Bij de unboxings heb ik het spijtig genoeg ook niet van in het begin gedaan maar ondertussen is het wel echt een gewoonte geworden.

 3. Waauw, je ziet dat er echt werk en aandacht gekropen is in deze swaps, zowel diegene die je ontving als diegene die je zelf stuurde. Ik word er instant blij van! 🙂

  Ik heb nog niet zo vaak meegedaan aan swaps, ook al vind ik het super tof. Daarom dat ik ook zo van mystery boxes zoals Owlcrate hou, want het voelt wel een beetje als een swap.
  De laatste keer echter dat ik mee deed aan een swap ben ik ontgoocheld geweest, want ik heb helemaal niks ontvangen en heb helemaal niks gehoord van de persoon die mijn swap-pakketje ontving. Hierdoor ben ik toch wat terughoudender geworden.
  Maar door je bericht hier te lezen kriebelt het wel weer… Misschien moet ik me toch maar weer eens over die drempel wagen…

  1. Oh, dat is echt super jammer. De kans bestaat natuurlijk altijd dat er mensen meedoen die van andere willen profiteren. Ik vind het steeds heel spijtig wanneer dit gebeurd maar ik heb er tot nu toe zelf nog nooit last van gehad en ik merk dat Kwante wel echt alles doet wat ze kan om dit te voorkomen. Misschien moet je klein beginnen tot je er terug wat meer vertrouwen in hebt. Als je van traditionele post houdt kan je bijvoorbeeld meedoen met de Kerstpost-actie die ik organiseer. Of een swap met een klein budget of zo.

  1. Ik had bij mijn eerste deelname nooit verwacht dat die swaps zo aanstekelijk zouden werken. Ondertussen is het echt een beetje verslavend geworden. Ik ben nog op enkele goodies aan het wachten en dan kan ik weer beginnen inpakken.

 4. Waw, dat zijn duidelijk twee pakketten die met oog voor detail zijn ingepakt! Ik zou al bijna Halloweencadeautjes willen beginnen uitdelen, enkel om dat spookjesinpakpapier te kopen 😉
  Hoeveel rolletjes washitape heb jij eigenlijk ondertussen? 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.