Terugblik CreepyCrawlyChallenge en Booktober

Naast de Spook-a-Thon en Spook-a-Swap die beide eerder deze week al aan bod kwamen deed ik in oktober ook mee aan twee Bookstagram-challenges. Ik combineerde immers Booktober18 en Kwante’s CreepyCrawlyChallenge18 en koos telkens de opdracht die me het meeste aansprak. Uiteindelijk lukte het me om elke dag een foto te delen op Instagram en vandaag blik ik graag even terug op deze uitdaging.

Vandaag is de start van een nieuwe maand en meteen ook het startschot van twee nieuwe challenges.
🎃📚🎃
Dag 1 delen zowel #creepycrawlychallenge18 en #booktober18 dezelfde opdracht. Toon je #tbr
🎃📚🎃
Ik werk doorgaans niet met een tbr en kies steeds op het moment zelf wekk boek me het meeste aanspreekt. Deze maand doe ik echter mee aan de Spook-a-Thon van @kwanteinwonderland en voor die leesmarathon ligt deze stapel Halloween-achtige boeken klaar.

#booktober18 #2 : Sweater Weather
#creepycrawlychallenge18 #2 : Book and Skulls
🎃📖⚡
Ok, het is slechts één doodshoofd maar met deze foto’s heb ik wel twee opdrachten op 1 dag tijd uitgevoerd.
🎃📖⚡
Die Book and Leaves voor morgen wordt nog een uitdaging want het is vandaag effectief ‘duik weg in een sweater en kruip weg onder een deken’-weer.

#creepycrawlychallenge18 dag 3 : Book and leaves
🍁🍂📖🍂🍁
Ik ben iemand die haar boeken niet wil beschadigen dus buiten foto’s maken terwijl het de hele dag regent zag ik niet zitten. Gelukkig heeft deze Herfst Flower Fairy een aantal bladeren bij en mocht ik hem even lenen van mijn moeke.
🍁🍂📖🍂🍁

#booktober18 dag 4: Books and Cobwebs
🕸📖🕸
Ja hoor, hier ben ik weer met een Harry Potter-boek. Ik heb het maar bij de voorpagina van dit door #jimkay prachtig geïllustreerde boek gehouden want die twee bladzijden vol spinnen bezorgen me iedere keer de kriebels wanneer ik het boek doorblader.
🕸📖🕸

#booktober18 dag 5 : Conkers & Books
🌰📖🌰
Sorry @kwanteinwonderland ik kon het eventuele volgers met arachnofobia niet aandoen om hen tweemaal te laten schrikken met een foto als die van gisteren. 😉 Vandaag koos ik dus voor een sfeervolle herfstfoto.

#creepycrawlychallenge18 dag 6 : Fav. Witch / Wizard
🧙‍♀️📚🧙‍♂️
Ik heb niet één favoriete heks of tovenaar. Zo hou ik van Rachel Morgan uit de boeken van Kim Harrison maar ben ik ook fan van Minerva (Have a Biscuit Potter) McGonagall, Luna (Don’t worry. You’re just as sane as I am) Lovegood, Hermione (Honestly, don’t you two read) Granger, ….

#creepycrawlychallenge18 dag 7 : Sunday Shelfie
🧛‍♂️📚👻
Deze Vlad ziet er toch net iets te schattig uit om angst in te boezemen. Misschien moet ik toch maar een andere bodyguard zoeken voor de inhoud van mijn boekenkasten.

#creepycrawlychallenge18 dag 8 : Poisoned apple (book & apple)
#booktober18 dag 8 : Misty Morning
🍎📖🍎
Ik zet de week in met een dubbele opdracht. Eigenlijk weet ik nog steeds niet of het me gaat lukken om deze maand dagelijks een opdracht te doen maar vandaag heb ik er dus zelfs twee om met jullie te delen.

#booktober18 dag 9 : in the woods
🌲🌳📖🌳🌲
Deze herfstige bladwijzer van @oktoberdots leende zich perfect voor een foto in het bos.
🌲🌳📖🌳🌲

#creepycrawlychallenge18 dag 10 : Book & Candles
🕯📚🕯
Door deze foto kreeg ik even het gevoel dat mijn achternaam Halliwell was.
🕯📚🕯

#booktober18 dag 11 : Rainy Weather Reads
🍂☔📖☔🍂
De opdracht van vandaag is wel heel goed getimed vermits het momenteel daadwerkelijk aan het regenen is. Ter compensatie lees ik ‘Het is ingewikkeld’ van @kaatdekock . Een chicklit met een zomerse cover dat me al in één van de eerste hoofdstukken zin deed krijgen in ijs en me al meermaals deed glimlachen.
🍂☔📖☔🍂

#creepycrawlychallenge18 dag 12 : Gave you chills
👻📖
Ik heb de film nog steeds niet gezien maar dit boek gaf me echt de kriebels.
👻📖

#creepycrawlychallenge18 & #booktober18 dag 13 : Chapter 13
🎃📖🎃
Ik zit bijna door mijn voorraad challenge-foto’s heen dus ik hoop er vandaag of morgen nog enkele te kunnen bijmaken.
🎃📖🎃
Vandaag start echter ook de Spook-a-Thon die @kwanteinwonderland organiseert. Hoog tijd dus om aan mijn stapeltje boeken te beginnen die ik hiervoor heb uitgekozen.
🎃📖🎃

#booktober18 dag 14 : Back to Hogwarts
💛📚⚡
Daar ben ik nog steeds helemaal klaar voor. Die boom was jammer genoeg geen portkey naar Platform 9 3/4 maar ik blijf het gewoon proberen. Je weet immers maar nooit.
💛📚⚡

#booktober18 dag 15 : Autumn bookrainbow
🍂🍁💛🧡❤🍁🍂
Je zou het bijna vergeten door het bizarre weer maar normaal zou deze herfstige regenboog nu perfect op zijn plaats zijn. Dat ik hem heb samengesteld terwijl ik niet mocht buitenkomen zonder zonnecrème blijft fout aanvoelen.
🍂🍁💛🧡❤🍁🍂

#booktober18 dag 16 : Orange & Black
🎃🐱🎃
Ik doe mee aan de Spook-a-Thon van @kwanteinwonderland dus zorgde ik voor een toepasselijke bookmark.

#booktober18 dag 17 : Green & Purple
💜💚💜
Vandaag moest ik sowieso voor deze opdracht kiezen vermits mijn lievelingskleur er deel van uitmaakt. Ik combineerde het groene gedeelte ecbter niet met The Wicked Witch maar met deze prachtige cover van The Sea Witch.
💜💚💜

#creepycrawlychallenge18 dag 18 : Funky Font
🌰📖🌰
Ik moest meteen aan deze boeken denken toen ik de opdracht van vandaag zag. Vooral bij Wicked Business vind ik het lettertype mooi overkomen.
🌰📖🌰
Eerder deze week stuurde lieve @kwanteinwonderland me een verrassingspakket toe en de beker die daar in zat past ook bij deze opdracht. Ik ga hem straks ook nog even gebruiken voor de #booktober18 opdracht van vandaag … Books and Hot Drinks. Eentje zonder foto als bewijs maar wel met een heerlijke Chai Latte voor mij.

#creepycrawlychallenge18 dag 19 : Ghost : Black & White
👻🖤👻
Eigenlijk kwamen de titels van deze boeken ook mooi uit maar die kan he dus niet echt lezen op deze foto.
👻🖤👻
Het boek des levens, Vermoorde harten, Het uur nul, Overstekers, … Geesten zijn uiteindelijk toch overstekers die de weg kwijt zijn hé.
👻🖤👻

#booktober18 dag 20 : favourite mythical creature
🌲🌲🦄🌲🌲
Ik hou van de elegantie en betoverende magie die eenhoorns uitstralen. Ze zouden ook net iets handiger te verzorgen zijn als pakweg een draak.
🌲🌲🦄🌲🌲

#creepycrawlychallenge18 & #booktober18 dag 21 : (Spooky) Sock Sunday
👻📚🧦
Het leven van een bookstagrammer: je sokken omtoveren tot mummies en vervolgens op de grond voor je boekenkasten gaan liggen om een foto te maken.
👻📚🧦
Terwijl je tegelijkertijd heel erg hoopt dat er niet net iemand gaat aanbellen en je nog terug recht gaat geraken.
👻📚🧦
Mission accomplished
👻📚🧦

#creepycrawlychallenge18 dag 22 : All black books
🖤📖🖤
Blijkbaar heb ik veel boeken met een zwarte rug en kaft dus deze uitdaging was makkelijk te vervullen.
🖤📖🖤

#creepycrawlychallenge18 dag 23 : Book with magic
📖🥄
Dit boek draait rond een gezin waarin zowel de ouders als kinderen magische krachten hebben. Het was het derde boek dat ik las voor de Spook-a-Thon van @kwanteinwonderland
📖🥄

#creepycrawlychallenge18 dag 24 : Childhood Favorite
🧤📚🧤
Ik moest er even over nadenken vermits ik als kind niet zo veel griezelige boeken las. De Kippenvel en Fear Street boeken van R.L.Stine, de Griezelbus-verhalen van Paul Van Loon, …
🧤📚🧤
Slechts één van de griezelige boeken die ik leuk vond heb ik in mijn kast staan en dag is De Heksen van Roald Dahl. Als jong kind was dat echt een griezelig boek. De verfilming zelfs nog meer
🧤📚🧤

#creepycrawlychallenge18 dag 25 : Pumpkins
🎃📚🎃
Deze kaart van Hagrid’s Pumpkin Patch werd gemaakt door Emmy van @lettersandlights.nl . De pompoenen komen dan weer uit de moestuin van mijn ouders. Perfect dus voor deze opdracht.
🎃📚🎃

#creepycrawlychallenge18 dag 26 : Bring back the Dead
💀📖🕯
Met deze spreuk komt dat ongetwijfeld in orde. Mocht het hier stil vallen dan kan ik waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken.
💀📖🕯

Eigenlijk had ik gewoon na deze foto moeten stoppen in de hoop dat men Dean en Sam naar me  toe zouden sturen als reddingsteam. #gemistekans

#creepycrawlychallenge18 dag 27 : Blood Red Books
🧛‍♂️📖❤
Oftewel Eric Northman’s favoriete leesvoer.
🧛‍♂️📖❤

Ik zag dus nu pas dat de autocorrect op Instagram die opdracht had veranderd in Blood Red Shoes. Je mag me dus altijd verwittigen als ik zo’n stomme stoot uithaal hé.

#creepycrawlychallenge18 dag 28 : Book and Candy
🐛📖🐛
Iemand zin in een beetje vruchtbare grafzerk-aarde?
🐛📖🐛

#creepycrawlychallenge18 dag 29 : Creepy Cover
💀🗝📖🗝💀
Blijkbaar heb ik niet zoveel creepy covers in mijn boekenkasten staan. Uiteindelijk werd het deze omdat ik me nu niet bepaald geroepen voel om deze poort te openen. Al helemaal niet doordat ik weet wat er mensen die dat wel doen te wachten staat.
💀🗝📖🗝💀

#creepycrawlychallenge18 dag 30 : black & orange
🖤🎃📓🎃🖤
Nog één keer slapen en dan mag mijn lootje van de Spook-a-Swap deze pakjes openen en ik die van mij. Spannend ..
🖤🎃📓🎃🖤

#creepycrawlychallenge18 en #booktober18 dag 31 : All hallows eve
🎃📖🎃
“Oh look. Another glorious morning. It makes me sick!” Was het maar al avond.
🎃📖🎃

9 gedachten over “Terugblik CreepyCrawlyChallenge en Booktober”

    1. Ik denk dat het me niet gelukt zou zijn wanneer ik me op slechts uitdaging had gefocust. Nu kon ik afwisselen wanneer de opdracht vroeg om Halloween-spulletjes die ik niet in huis had. Het was wel super leuk om foto’s te bedenken bij de opdrachten. Nu zuller er waarschijnlijk weer even hele andere foto’s verschijnen.

    1. Bij zo’n challenge lukt me dat precies makkelijker omdat ik dan echt een lijstje volg. Meestal heb ik al enkele foto’s klaarstaan voor de uitdaging start en dan probeer ik die beetje bij beetje aan te vullen. Gelukkig is het geen ramp wanneer het eens een keer niet lukt. In de zomer vond ik bijvoorbeeld niet alle opdrachten even tof dus toen heb ik ze ook niet allemaal gedaan.

    1. Oh, dat had ik dus vroeger ook altijd. Gelukkig werd deze goed op tijd aangekondigd zodat ik me al wat kon voorbereiden.

    1. Dankjewel Michelle! Blijkbaar brengen deze foto’s me ook geluk want ik mag de komende maanden voor twee webshops hun producten vertegenwoordigen omdat ze mijn foto’s leuk vonden. Dat is natuurlijk een mooi compliment én fijn nieuws.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.