Foto-update #132

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Een tijdje terug ontdekten we bij toeval een Little Free Library tijdens een uitstapje.

Ik deelde ook deze leuke kaart en Belle-kaars nog niet met jullie. Die had ik laten toevoegen aan mijn bestelling toen ik bij Letters and Lights de Halloween-box bestelde.

De piano van mijn nichtje en neefje ziet er toch net iets avontuurlijker uitdan die van manlief.

Nog eens wat traditionele post versturen.

Ik hou echt van deze prachtige herfstkleuren. Het is echter helemaal grappig wanneer je plots de bladeren ziet bewegen en er vervolgens een corgi van onder huppelt.

Je kan er maar beter op tijd aan beginnen. Toch zeker indien je 60+ kerstkaarten gaat verzenden. Je kan je trouwens nog steeds inschrijven voor de Kerstpost-actie.

Meedoen aan een leesmarathon en dan ook elke minuut wachttijd gebruiken om te lezen.

Zelf ook post krijgen (dankjewel Lieze)

Plots heel veel zin krijgen in sushi maar toch maar eten wat de pot schaft. Merci hé Laura.

Ja hoor, hier zijn we weer. Een dagje onderzoeken met veel lezen in wachtkamers als afwisseling. De oogarts vond het opmerkelijk dat ik zelfs met oogdruppels die je pupillen vergroten bleef verderlezen. Het was trouwens wel een uitdaging vermits ik niet kon scherpstellen maar hé, het was het einde van het boek én het was spannend.

Ze denken bij Large precies dat we ruzie gaan maken wanneer we 1 catalogus moeten delen.

Dekentjes én dikke truien weer. Of ik misschien niet een beetje overdreef met de HP-verwijzingen? Nee hoor, verstopt snel de comfy Hufflepuff-sokken onder deken. 

Eventjes wachten op een vriendin én dus weer snel enkele hoofdstukken weglezen.

Toen ik enkele seconden lang dacht dat er een achteruit kijkende Niffler in deze slee zat besefte ik dat ik nog niet verlost ben van die Potteritis.

Dus kon ik uiteraard niet weerstaan aan deze Hogwarts Stationary set. Ik overweeg trouwens serieus om aan handschrift-vervalsing te doen en zelf voor die Hogwarts-brief te zorgen. 🙂

Kerstkaftpapier, een hoop knutselmateriaal en super schattige Halloween-stickers. We kunnen er weer eventjes tegen.

Die 60 kerskaarten zijn al voor de helft afgewerkt. Alleen gaat de tweede helft wat meer tijd in beslag nemen.

Blijkbaar zit mijn neefje ook in Hufflepuff. Hoera!

Ik keek op Halloween naar Sleepy Hollow en Hocus Pocus en vond het grappig om in die eerste film zowel Willy Wonka als zijn vader te zien opduiken en vervolgens ook Dumbledore en Uncle Vernon tegen te komen.

13 gedachten over “Foto-update #132”

  1. Ik moest echt lachen toen ik deze reactie las. Begin ik jou nu ook al aan te steken met mijn Potteritis? 🙂

  1. Misschien heb je geluk en kom je net als ik toevallig ergens leuk papier tegen. Ik was er immers totaal niet naar op zoek.

  1. Ik hoop dat ze goed gaan lukken. Maar sinds die eerste fase ligt het eigenlijk alweer even stil. Ik moet nu met een fijne lijmpen aan de slag en dat is een tijdrovend klusje. 🙂

  1. Daar kon ik echt niet aan weerstaan. Toevallig vond ik op de Boekenbeurs ook nog een leuke set briefpapier dus ik kan weer eventjes voort.

 1. Hihi, ik weet dat je met “traditionele post” briefpost bedoeld, maar toch dacht ik bij het zien van het adres waar je naar stuurde eerst “hu, hoe vaak stuurt Liesbet zo brieven naar Israël misschien?!” 🙂 Wel super dat je nog altijd zo trouw stuurt voor Amnesty International!

  1. Ik moest echt glimlachen toen ik je reactie las. Die brieven naar Israël zijn iets minder doorsnee. Al heb ik er de afgelopen jaren eigenlijk wel al heel wat naar dat land verstuurd via Amnesty International. Dus misschien komen ze jammer genoeg wel stilletjes aan in aanmerking voor die omschrijving.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.