Tegenstellingen #4

Wanneer je zoals ik zowel van lijstjes als boeken houdt is het niet meer als vanzelfsprekend dat je beide samenvoegt tot een geheel … boekenlijstjes. De ene keer baseer ik me op de cover en deel ik hier bijvoorbeeld een Raaf in de Spotlight-lijstje of een lijst met allemaal collages van boeken met een gemeenschappelijk element op de cover. Een andere keer focus ik me net op de titels of auteurs met posts als Kleurrijke auteurs, Steeds een tikkeltje meer of Here, there, everywhere als gevolg. De post van vandaag hoort in dat laatste rijtje thuis vermits ik ook met vaste regelmaat titels tegenkom die elkaars tegenpolen zijn. Dus meteen ook het tegenovergestelde van Gedeelde titels.

2 gedachten over “Tegenstellingen #4”

    1. Dat is super fijn om te horen. Nu ja, lezen. Er kruipt wel wat tijd in het zoekwerk. Meestal is het gewoon nadat ik ergens een titel zie verschijnen en denk ‘Het kan vrijwel niet anders of daar moet een tegengestelde titel van te vinden zijn …’ waarna ik aan het zoeken ga. Via Google Images of een webshop van boeken of zo.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.