Verjaardagsgeschenken

Een tijdje terug was ik jarig. Door de tropische temperaturen werd het een heel rustige verjaardag. Ik kreeg echter heel wat leuke post en geschenken. Op mijn verjaardag zelf deelde ik al de vele wenslijstjes die ik mocht samenstellen. Vandaag toon ik jullie wat ik allemaal mocht uitpakken. Jullie moesten er even op wachten maar doordat zowel de post als de verrassingen hier geleidelijk aan binnen stroomden heb ik wel superlang van mijn verjaardag kunnen genieten.

Gefelicikaart! Hier word ik dus echt heel, héél blij van. De kaartjes staan trouwens nog steeds mooi in het zicht. Twee van hen kwamen een dagje te vroeg aan en manlief vond het heel vreemd dat ik die mooi gesloten liet liggen tot de dag nadien. De kaartjes die na mijn verjaardag aankwamen heb ik echter meteen geopend. Die ga ik dan weer niet laten liggen tot volgend jaar. Dus ik hou me niet 100 % aan mijn ‘Ik wacht tot ik jarig ben’-regel. 🙂

Toen ik die dag beneden kwam waren mijn boekenkasten versierd met een Hogwarts-slinger.

en stond er plots een Belle-beker op mijn Beauty and the Beast-plank.

Mijn nicht bestelde speciaal een paars bloemstuk voor me en van een vriendin kreeg ik een gerbera-plantje. Alleen ben ik dat dus mee op de foto vergeten te zetten.

Het zoontje van mijn nicht koos deze sjaal voor Tante Liesbet, zijn mama koos mee de hoed uit en mijn andere nicht koos de boekige tas voor me.

Vorige zaterdag was het verjaardagsfeest met onze familie en toen mocht ik opnieuw een aantal geschenken uitpakken. Een knutselwerkje waarin de voetafdrukken van mijn metekindje verwerkt werden, een beker van Blossom Books en een boekje met knutselinspiratie voor kaarten. Het zijn heel andere technieken dan wat ik normaal gebruik dus ik kan er nog wat van bijleren.

Verder kreeg ik ook deze leuke mousepad, mag ik bij Standaard Boekhandel nieuw leesvoer gaan uitkiezen en de bon rechtsonder is tegen dat het nieuwe album van Muse in de winkelrekken ligt. Ik heb er meteen ook de gerbera mee opgezet die ik eerder al had vermeld.

Maandag had ik afgesproken met mijn geweldige bookbuddy en van haar kreeg ik zowel deze twee boeken (de linkercover vind ik echt prachtig) en …

deze stylus pen en een nieuw pillendoosje dat ik als Potteritis-patiënt heel goed kan gebruiken. De stylus pen gaat dan weer helpen bij de suikermetingen voor mijn diabetes. Mijn nieuwe meter heeft immers een touchscreen en die reageert niet altijd even goed op mijn vingertop.

De twee boeken die ik van haar kreeg stonden op mijn wenslijst maar eigenlijk moet ik eens een blogpost uitwerken rond al de series die ik leerde kennen dankzij de verrassingsboeken die ik de afgelopen jaren van haar cadeau kreeg. Dankzij haar gaat mijn tbr niet snel zakken want ik kreeg al verschillende eerste delen van series die ik vervolgens geweldig leek te vinden.

Van mijn ouders kreeg ik geld dus in combinatie met die cadeaubon van de Standaard Boekhandel werd mijn boekenbudget weer goed aangevuld. Hoog tijd dus dat ik daar eens gebruik van ga maken door een aantal vervolgdelen te bestellen. 🙂

11 gedachten over “Verjaardagsgeschenken”

 1. Oh die slinger is wel heel leuk! Weer een paar mooie mokken rijker zie ik. En dat knutselwerk met de voetafdrukken van je metekindjes is wel heel lief.

  Ik heb overigens ook nog iets voor je potteritis gekocht op de fantasy fair van het weekend dus we moeten echt even een samenkomst gaan plannen. 😀

  1. Oh, dat hoefde je echt niet te doen. Al wil ik wel heel graag met je afspreken. Het is ondertussen al bijna een jaar geleden sinds we elkaar nog eens in het echt zagen. Misschien moet ik binnenkort maar eens gebruik maken van die rechtstreekse verbinding tussen Antwerpen en Breda. 😉 De mokken pasten nog nét in de kast. Al een geluk dat ik vrij goed kan puzzelen.

  1. Jouw kaartje was echt een super leuke verrassing. Ik heb je die dag een berichtje gestuurd maar deed dat via Instagram. Ik had je beter een mailtje gestuurd maar was dat weer even vergeten. Ondertussen heb ik al een deel van het aangevulde boekenbudget gespendeerd en ben ik aan het wachten op een mailtje van de boekhandel en een pakket van Amazon.

  1. Echt hé! Ik vond het zonde om het in de kast op te bergen dus heb ik er mijn huidige handwerk-project in opgeborgen en het naast de zetel gezet zodat ik het regelmatig zie staan.

  1. Het staat hier mooi te pronken op de kast. Op die kleine voetjes is mijn metekindje ondertussen al aan het rondwandelen. Nog een beetje wankel en onzeker maar zo schattig om te zien. Alleen … wat gaat het snel. Ze is nog maar 10,5 maand oud.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.