I guess I’m sorted this way …

In de zomer van 2016 deelde ik een blogpost met allemaal Harry Potter liedjes. Tja, als je een groot fandom hebt dan is de kans ook groot dat er een aantal creatievelingen tussen zitten die bekende nummers coveren met een tekst die aansluit bij hun fanfom. Zo ontdekte ik Sorted this way, een parody van Not Literally op Born this way van Lady Gaga en toen ik een tijdje terug met dat nummer in mijn hoofd zat leek het me een leuk idee om eens door mijn Instagram-foto’s heen te scrollen en er diegene van tussen te halen die duidelijk maken in welk Hogwarts-huis ik werd ingedeeld …

In welk Hogwarts-huis zijn jullie ingedeeld?

12 gedachten over “I guess I’m sorted this way …”

    1. Ik heb de test op Pottermore gedaan. Daar moet je wel eerst een account aanmaken maar het is de officiële site waar je ook een aantal extra teksten van J.K.Rowling kan terugvinden en je kan er ook je Patronus en Toverstaf laten bepalen. De test waarbij procentueel wordt berekend hoeveel je in welk huis thuishoort kan ik niet meteen terugvinden maar deze lijkt er wel wat op. http://www.gotoquiz.com/pottermore_sorting_quiz_all_possible_question

  1. Leuk deze test, ik was opnieuw Slytherin. Ook bij Pottermore ben ik Slytherin 🙂 Normaal is Ravenclaw de tweede maar hier was het Gryffindor en dan Ravenclaw en als laatste Hufflepuff

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.