Foto-update #124

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Mijn expecto patronum rokje beschermt me blijkbaar niet tegen muggenbeten. Die bovenop mijn voet jeukte al genoeg. Het was echter die op de zool waar ik lichtjes gek van werd.

Dessert-dilemma! Ja hoor, het was weer zover. Met mijn verjaardagsfeest in aantocht moest ik weer eens kiezen welke desserts ik zou gaan klaarmaken. Na deze stapel en nog een zestal andere boeken lukte het me om een keuze te maken.

Ik moest echt lachen toen deze gepersonaliseerde post toekwam. Blijkbaar heeft het deelnemen aan anonieme swapacties grappige gevolgen.

De nieuwe kleurtjes voor deze maand in mijn bujo.

Door het warme weer sprak ik een keer ’s avonds af met een vriendin. Eerst een verfrissend ijsje halen en dan nog even bijpraten in de schaduw op hun terras.

Zomerse salades eten omdat je geen zin hebt in uitgebreide warme maaltijden én ook een beetje omdat ze nu eenmaal super lekker zijn.

Ik kreeg veel lieve kaartjes voor mijn verjaardag. Ja, ook deze kaart was voor mij. Maar goed dat ik weet dat de moemoe heel creatief is met namen want anders had ik gedacht dat het voor iemand anders was.

Ik word steeds vrolijk van deze felgekleurde knopenverzameling. Nu ja, het is niet echt een verzameling. Ik verwerk ze in de kaartjes die ik maak.

Ook van deze stickers werd ik meteen vrolijk. Hopelijk hebben ze dat effect ook bij anderen want ik ben van plan om ze bij mijn traditionele post te gebruiken en zo het krijgen van post NOG wat leuker te maken.

De eerste dag dat ik mijn nieuwe jurk droeg draaide de zoom al tussen de band van mijn wiel. Geen handige fietsjurk dus maar wel twee chancekes: een valpartij kon ik gelukkig vermijden én je ziet het bijna niet meer dankzij een combinatie van Dreft, Biotex en ossegalzeep.

Wat wel handig is zijn suikerwaarden die te laag gaan wanneer je vlak bij Marolus bent. Dat stuk taart was immers een pak lekkerder dan de vele zakjes suikergel die ik de afgelopen weken heb moeten bijnemen doordat ik zoveel hypo’s doe. (ik kan dus écht niet tegen de hitte)

De sushi van ’s avonds was even lekker én toch net iets minder schadelijk voor het cijfer op de weegschaal.

Die dag kwam ik ook nog eens op de Harry Potter-afdeling bij Primark én …

Ik kocht er een aantal cadeautjes voor mezelf. Dit keer besloot ik niet te twijfelen (om vervolgens te ontdekken dat het om een limited item ging of het gewoon veel te snel was uitverkocht) en enkele verjaardagscadeautjes voor mezelf te kopen. Dat ik er super blij mee ben zal jullie waarschijnlijk niet verbazen. Dit jaar krijg ik zowel mijn kaartjes als pakjes geleidelijk aan in plaats van alles in één keer. Hierdoor moeten jullie nog wat langer wachten tot ik ze allemaal kan tonen maar zelf kan ik meteen ook extra lang van mijn verjaardag genieten.

12 gedachten over “Foto-update #124”

 1. Ben vorige week ook in de Primark geweest maar helaas geen toffe Harry Potter spullen naast wat afgeprijsde dingen 🙁 (zoals een glazenset van de huizen maar er zaten maar drie glazen in die set…?)
  Wat voor dessertjes heb je gekozen? 😀

  1. Och, dat is ook stom. Ik zag bij de accessoires ook afgeprijsde setjes omdat klanten er enkele pins van tussen hadden gehaald. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een Crumble met kokos en ananas, kleine glaasjes met Bananoffee en Boston Cream Cupcakes (oftewel cupcakes met een beetje bankbakkersroom er in en een zalige chocoladeglazuur bovenop. Er komen nog foto’s van op de blog.

 2. Ik ga sowieso komende week es naar de Primark want ik wil allesssss. Zit wel een beetje op budget door mijn funemployment, dus ik ga toch wel goed moeten kiezen, vrees ik.
  En wauw, Marolus, daar moet ik dus ook heen he. Kwijl op mijn toetsenbord.

  1. Al een geluk dat hun prijzen vrij goed meevallen. Het dekentje was het duurste (16€), de Chocolate Frog was 3,5€, de andere kaars 4,5€ en ik denk dat de drinkbus 3€ was. Marolus is echt een gezellig adresje én de uitbaters zijn super lief. Als je er naar toe gaat dan mag je ze zeker de groeten van me doen.

 3. De rede voor het stukje taart is misschien niet zo leuk, maar het ziet er wel heerlijk uit! En je rokje van de eerste foto is ook zo schattig, ik houd echt van egeltjes! En je knopen verzameling, hoe gaaf! Ik houd van die heerlijk, geordende bakjes en verzamelingen.. Wordt hoog tijd dat mijn stash eens zo netjes gaar worden.

  1. Leuk om te zien hé wanneer het allemaal netjes geordend is. Met mijn knutselmateriaal is dit echt noodzakelijk want anders zou ik het niet allemaal in mijn kast krijgen én telkens een eeuwigheid moeten zoeken naar het juiste materiaal.

 4. Overduidelijk moet ik ook weer eens langs de primark haha.
  Vervelend van al die hypo’s. Het word ook nog even niet koeler lijkt het. 🙁 Merijn en ik hebben er ook last van. Darmen en humeur haha.

  1. Het deed gisterenavond echt deugd toen er hier even een onweer was gepasseerd en het plots wat frisser aanvoelde. Nu is het echter weer aan het opwarmen dus we gaan nog even mogen puffen. Wel een beetje jammer, want bij 23°C zou ik perfect buiten kunnen lezen of een paar bookstagram-foto’s in de natuur kunnen maken.

 5. Aargh, niets irritanter dan muggenbeten op je voetzool!
  Ik duimde sowieso al dat het in België eens zou regenen voor de natuur, maar nu nog wat extra voor jou, want al die hypo’s, bah! En zolang het droog blijft, wens ik je dan op zijn minst telkens een taartje toe 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.