Hebberig … maar alleen omdat men het me vroeg

Echt waar! Vandaag ben ik jarig én dus was het enkele weken geleden zover … Of ik enig idee had wat ik graag voor mijn verjaardag wilde krijgen? Toen ik hierop zei dat ik er even moest over nadenken zei mijn echtgenoot ‘Alsof jij geen boeken meer weet die je graag wil hebben.’ Dat was inderdaad het probleem niet. Het was echter een uitdaging om lijstjes samen te stellen die elkaar niet overlapten. Jaja, lijstjeS. Je leest het wel degelijk goed. Nog voor ik naar Londen vertrok mocht ik er al één samenstellen voor de Summer Book Swap van Kwante. Vermits ik het mijn lootje niet te moeilijk wil maken zet ik steeds meerdere titels op mijn lijst. Zo heeft hij/zij meer keuze wanneer er iets moeilijk te vinden is.

Vervolgens vroeg een vriendin me of ik tips voor haar had én enkele weken later deed één van mijn schoonzusjes hetzelfde. Dus mocht ik nog wat extra items op een wishlist neerpennen. Soms vragen mijn schoonouders ook om wat inspiratie dus noteerde ik – vooruitziend als ik ben – voor hen ook alvast iets dat in de buurt te vinden is.

Vermits ik vandaag een blog-rustdag inlas leek het me een tof idee om hier mijn lijstjes met jullie te delen terwijl ik elders aan het lezen/feesten/genieten ben. Ik heb immers nog geen flauw idee of we ook daadwerkelijk iets speciaals gaan doen op mijn verjaardag.

Spiced Winter Tea van Teapigs (in de zomer ja),
deze mooie haarspeld,
een mooie draagtas,
nog eentje (ja, die heb je hier al eerder zijn verschijnen)
of een zeemeermindeken (Ja, daar mag je nog steeds om vragen wanneer je 37 wordt).

Paarse inktvullingen,
sjablonen voor Bullet Journal,
booklover mousepad of
The surface breaks – Louise O’Neill (te lezen in een zeemeermindeken)

Immortal – J.R.Ward
A local habitation – Seanan McGuire
Fever moon – Karen Marie Moning
Claimed in shadows – Lara Adrian
The Wicked Deep – Shea Ernshaw
The Call – Peadar O’Guilin
Seraphina – Rachel Hartman
The girl of fire and thorns – Rae Carson
Blood Kissed – Keri Arthur

Roses – Rose Mannering
To tame a highland warrior – Karen Marie Moning
Blood Fury – J.R.Ward
Making faces – Amy Harmon
Beauty of the Beast – Rachel L.Demeter
Sun and Moon, Ice and Snow – Jessica Day George
Funko Pop – Bellatrix Lestrange
The Winter King – C.L.Wilson

Uiteraard laat ik jullie nadien nog wel weten welke items ik van mijn gigantische lijst mag afvinken. 😉 Al een geluk dat ik dankzij het bloggen steeds meer leuke boeken blijf ontdekken want anders had ik nooit voldoende tips bij elkaar kunnen sprokkelen.

Nu mag die hebberige-modus echter weer uit. Toch alleszins tot me rond Kerst dezelfde vraag wordt gesteld. 😉

10 gedachten over “Hebberig … maar alleen omdat men het me vroeg”

    1. Dankjewel Petra! De meeste pakjes krijg ik wanneer we het samen met de familie vieren. Dus dat blijft nog even een verrassing voor me.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.