Gelezen in Juni 2018

Volgende week gaan we vijf dagen lang naar Centerparcs. Wanneer jullie dit lezen heb ik trouwens over vorige week. Eén van de voordelen van het vooruitplannen bij het bloggen is dat je af en toe toch even het gevoel krijgt dat je een Timeturner bezit. Jaja, alweer een flauw Harry Potter-grapje. Ik kan het niet laten. Het is een aandoening én ik heb ze ondertussen ook zelf een naam gegeven. Maar die kennen jullie al. Feit is dat ik door het vooruitplannen ook een beetje met een prognostiek moet werken …

Deze maand probeerde ik voor wat meer variatie te zorgen. Zo las ik een heerlijk ontspannend romantisch verhaal, een hilarische detective, …

een YA Fantasy met een heel fotogenieke cover,

twee gedichtenbundels,

een YA Fantasy met opnieuw een prachtige cover én een urban fantasy waarvan de cover iets minder schitterend is maar de inhoud me wel echt wist te overtuigen,

een prachtig geïllustreerde klassieker,

en tja, toen moesten we dus nog op vakantie vertrekken én lag dit stapeltje op me te wachten. Ik hoop dan de onderste vijf boeken van deze stapel uit te lezen maar vrees dat dit misschien iets te ambitieus is.

Mocht het me toch lukken dan zou ik deze nog aan het lijstje mogen toevoegen: een paranormal romance, een hervertelling, een romantisch verhaal, nog een hilarische detective én een urban fantasy verhaal mét een vleugje steampunk.

Ik ga dus gewoon doen alsof dit me gaat lukken en deze blogpost naar gewoonte afsluiten met een aantal cijfers.

Edit: Gelukt! Met een beetje assistentie van de hittegolf die er voor zorgde dat ik vooral heel veel moest stilzitten.

Cijfertjes:

Goodreads: 83/100
Aantal gelezen boeken: 13
Aantal eigen boeken: 9
Aantal recensieboeken: 4
Aantal pagina’s: 3622 p.

4 gedachten over “Gelezen in Juni 2018”

    1. Het was echt zo fijn om nog eens zonder al te veel onderbrekingen te kunnen doorlezen. Sinds we terug thuis zijn is het weer wat minder maar hopelijk komt daar deze middag verandering in.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.