Pottergram #2

Eind september deelde ik hier een allereerste Pottergram-blogpost. In die periode besefte ik immers niet alleen dat ik eigenlijk al veel sneller een Bookstagram-account had moeten aanmaken vermits ik het zo leuk vind om al die boekige foto’s te bewonderen ik ontdekte ook dat een groot deel van mijn feed onder de noemer Pottergram kon worden ingedeeld.

Vermits ik vandaag met mijn nicht naar de Warner Bros. Studio Tour in Londen ga om eens achter de scènes van The Making of Harry Potter te gaan kijken en rondslenteren leek het me een leuk idee om hier op dezelfde dag een tweede Pottergram-post met jullie te delen. Zo kunnen we tegelijkertijd – al is het op een andere manier – van de wereld van Harry Potter genieten.

 

 

10 gedachten over “Pottergram #2”

  1. superleuke foto’s 🙂 als Nina wat ouder is, mag ze ook de boeken lezen, de films zien en dan gaan we ook naar Londen voor de Studio Tour 🙂 ik kijk er al naar uit!

    1. Daar gaat ze ongetwijfeld van genueten en jij natuurlijk ook. Het lijkt me echt leuk om zoiets aan je kind(eren) door te kunnen geven.

    1. Ik schrik er zelf soms van wanneer ik zie in hoeveel van mijn foto’s er Harry Potter-elementen verwerkt zitten. Maar tja, als fan kan je dat blijkbaar moeilijk bedwingen. 🙂

  2. Wauw, zoveel leuk Harry Potter materiaal! Beetje jaloers ;). Hopelijk heb je genoten van de Harry Potter Tour in Londen! Ik heb toen echt m’n hartje kunnen ophalen in de Studio’s. Ik wil graag nog eens terug!

    1. Een mens krijgt wat bij elkaar na jaren sparen. 🙂 Wel leuk dat ik die items nu wat vaker uit de kast kan halen om ze in foto’s te verwerken. De Warner Bros Tour was echt de moeite. Daar was zo ontzettend veel te zien dat ik een massa foto’s heb gemaakt. Binnenkort kan je dus nog een beetje nagenieten aan de hand van een aantal foto’s.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.