Een ondervraging in boeken

Een tijdje terug zag ik de nederlandstalige titel van een nieuwe thriller en die deed me het idee krijgen voor deze blogpost. Het leek me een leuk idee om alllerlei titels met een vraag aan elkaar te rijgen tot het een ondervraging werd. Ik legde een mapje aan en begon daarin de covers van boeken op te slagen die in aanmerking kwamen voor dit lijstje. Alleen … ja hoor, enkele weken later bleek dit mapje Ên de voorbereiding van de blogpost verdwenen te zijn. Iets met opgehaald oud papier en een verdwaald handgeschreven blad. Waar het mapje naar toe is weet ik echter nog steeds niet. Misschien had ik daar een onderzoek naar moeten instellen. Uiteindelijk besloot ik toch maar gewoon opnieuw te beginnen. Dit keer in het Engels vermits dat nu eenmaal ietsje vlotter ging.

Liar
Liar
Pants on fire
Tell the truth
You did it!
I know this much is true
You.Are.The.One
The Bookthief
We know it was you
Confess
The whole truth
The naked truth
Nothing buth the truth
Tell me why
Why did you do it?
Where are my books?
This is where it ends
Give me back my book!

10 gedachten over “Een ondervraging in boeken”

    1. Ik kon het echt niet laten. Toen dit ideetje me te binnen schoot bij het zien van zo’n vragende titel moest ik er gewoon iets mee doen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.