Van 10 naar 1

Sommige tags spreken me meteen aan en dit is daar één van. Ik zag hem voor het eerst bij Talitha maar blijkbaar werd hij opgestart door Joni. Het is ondertussen al een tijdje geleden sinds ik nog eens een tag invulde én mijn meest recente Facts about Me verscheen enkele maanden terug … Bovendien bestaat deze tag uit lijstjes met persoonlijke weetjes. Dat zijn dus echt wel meerdere vliegen in één klap. 😉

10 dingen over mezelf

Ik ben een piekeraar

Ik ben heel onzeker

Maar ik ga wel steeds op zoek naar lichtpuntjes.

Mijn lichaam toont blijkbaar graag aan dat het de uitzondering op de regel is en niet op een goede manier.

Het oudste kledingstuk in mijn kast is 20 jaar oud én het past nog steeds.

Ik hou van puzzelspelletjes maar ze hebben een verslavend effect op me dus probeer ik ze niet te vaak te spelen.

Fanfictie heeft trouwens hetzelfde effect. Ik kan dan helemaal in een fandom opgezogen worden en vervolgens niet meer aan het lezen van boeken toekomen. Dat probeer ik dus ook te vermijden.

Ik kan niet uitslapen doordat ik steeds op hetzelfde uur wakker wordt (ook al hoeft het niet).

Ik ga graag georganiseerd te werk en vind het een fijn gevoel om alles te weten liggen in huis.

Mijn geheugen is rampzalig dus is mijn BulletJournal voor mij persoonlijk een soort van back-up.

9 dingen die ik leuk vind

Bloemen in huis – dan voel ik me meteen een pak vrolijker.

Met mijn nicht ergens naartoe rijden en om de één of andere reden de slappe lach krijgen.

Van die mooie zinnetjes die je eventjes laten stil staan.

Iets dat heel erg lekkers is zonder dat je er van bijkomt.

Lieve mensen om me heen

Knuffelen met mijn metekindje en neefje.

Thee

Handgeschreven post krijgen – geen rekeningen dus.

Bijpraten met vriendinnen

8 dingen die ik niet leuk vind

Drukte en chaos

Pijn

Leugens

Pesterijen

Mensen met twee gezichten

De eeuwige strijd tegen het stof

Dat je niet kan afvallen zonder je zelf vanalles te ontzeggen

Mensen die uitsluitend op het negatieve focussen

7 plekken waar ik graag ben

In de zetel onder mijn fleece met een boek en beker thee binnen handbereik.

Dwalend door een bibliotheek

Of op verkenning in een boekenwinkel

Bij de mensen die ik graag zie

Aan zee

In een bos

Hogwarts

6 manieren om mijn hart te winnen

Medeleven

Oprechtheid

Attent zijn

Me over boeken laten praten

Dikke opbeurende knuffels geven

Humor

5 plaatsen waar ik nog/terug heen wil

Londen (nog eventjes en dan is het zover)

De making of Harry Potter Warner Bros. Studio tour

De Waterstones (liefst met een onbeperkt budget én iemand die alles voor me wil dragen)

Vrijwel elke Centerparcs met een bos in de buurt

Dublin

4 dingen waar ik niet zonder kan

 Leesvoer om in weg te duiken

Notitieboekjes om al mijn gekke ideeën en lijstjes in neer te pennen

Lekker eten

Foto’s als herinneringen

3 lievelingsliedjes (in willekeurige volgorde)

Edward Elgar Cello’s concerto in E minor (klassiek)

Kalemba (Wegue Wegue) van Buraka Som Sistema (omdat ik er iedere keer opnieuw goedgezind van word en zin krijg om te dansen – ook al kan ik dat totaal niet én ja ik zit hier nu ook achter de laptop te shaken)

Zo’n beetje alles van Muse. Nee, ik ga echt niet kiezen en nee, dat is niet valsspelen want het is al moeilijk genoeg om slechts één groep uit te kiezen laat staan dat ik me ook nog eens moet beperken tot één enkele nummer.

2 wensen

Minder pijn

Dat alle mensen (die we graag zien) gelukkig en gezond mogen zijn

1 laatste woord

lichtpuntjes

(want die maken alles de moeite waard)

9 gedachten over “Van 10 naar 1”

    1. Dat probleem heb ik ook. Ik wil ze sowieso niet allemaal achter elkaar delen maar nu duurt het wel heel lang voor ik er een keertje aan toekom. 🙂

  1. Super leuke tag! Fanfiction heeft op mij ook een verslavende werking – ik lees graag van die lange verhalen met minstens 30 hoofdstukken dus dan ben ik een heel weekend zoet. En daarna begin ik zonder pardon aan de volgende.. dag blogplanning, dag sociaal leven. 😛

    Ik kan overigens niet wachten om je weer eens in real life te zien en je een dikke knuffel te geven en samen over boeken te praten. En ik ben ook heel grappig, wist je dat? Zo win ik hopelijk een plekje in je hart <3

    1. Echt hé, ik moet wegblijven bij die fanfiction of mijn tbr geraakt nooit naar omlaag. Zodra ik dat opnieuw begin te lezen doe ik exact hetzelfde als jij. Meteen aan een nieuw verhaal beginnen zodra het vorige uit is. En euh … jij hebt al lang een plekje in mijn hart hoor. Zodra we elkaar terug in het echt zien herinner ik je aan die dikke knuffel. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.