Ontdekt: AliExpress

Yep, ik loop nog een beetje achter. Eigenlijk kende ik AliExpress al vermits ik er nogal vaak op uitkwam wanneer ik via Google knutsel-materiaal opzocht. Alleen had ik er tot vorig jaar nog nooit iets durven bestellen omdat het me niet zo betrouwbaar leek. Toen ik ontdekte dat je ook gewoon met een overschrijving kon betalen en dat dus niet via Visa moest gebeuren heb ik er me toch eens aan gewaagd. Vermits ik het zelf leuk vind om bij anderen hun nieuwe aanwinsten te bewonderen leek het me een tof idee om dat zelf ook eens te doen. Al kan ik hier nog niet alles laten zien vermits ik er ook een aantal cadeautjes bestelde.

Deze prachtige halsketting van Belle en het Beest was één van de eerste items die in mijn winkelmandje terecht kwamen.

Zodra deze kussensloop hier aankwam heb ik het meteen om een kussen gedaan zodat het mijn Read More Books-exemplaar van Blossom Books gezelschap kan houden in de zetel.

Hier ga we nog een keer mee knutselen ….

en ook hier zijn we iets mee van plan …

waarschijnlijk iets in deze stijl 😉

De Autumn Storm van Pickwick kan je uiteraard best in een herfstige thee infuser klaarmaken.

Ook deze kussensloop vond ik heel mooi. Het plan was om af en toe af te wisselen maar ik heb het tot nu toe niet over mijn hart gekregen om de paarse versie met Dumbledore’s bekende quote er af te halen.

Eigenlijk is dit tot nu toe het enige dat wat tegenviel. Ik was al een tijdje verliefd op die paarse galaxy washitape maar jammer genoeg lijkt hij niet geweldig goed te kleven.

Hopelijk doen deze stickers van vlindertjes en bloemenkransen dat wel zodat ik er mijn bullet journal mee kan opvrolijken.

Nu ik terug een paar vriendinnen heb die net als ik van traditionele post houden was ik al een tijdje aan het rondkijken naar leuk briefpapier. Bij dit exemplaar vind ik de quote op de achterzijde heel tof.

Ook deze vosjes vond ik fijn …

en dat telde ook voor dit laatste briefpapier. Ik vind het ook wel tof dat je telkens vier vellen briefpapier en twee enveloppen krijgt toegestuurd. Ideaal voor iemand als ik die zelden met één vel briefpapier toekomt wanneer ze een brief schrijft.

Manlief: “Nog meer washitape?”
Ik (super enthousiast): “Ja, maar kijk … er staan boeken op!”

Eindelijk heb ik zo’n boekig rolletje washitape. Ik heb het al meteen gebruikt om mijn maandelijkse gelezen bladzijde in mijn Bullet Journal te versieren.

Ook deze spraken me meteen aan. Hoe zou dat nu toch komen?

Er zijn nog enkele items onderweg. Een aantal cadeautjes voor anderen én NOG een rolletje washitape met boeken. Want tja, … boeken, bladwijzers en washitape daar heb ik blijkbaar een zwak voor.

Hebben jullie al iets besteld bij AliExpress?

18 gedachten over “Ontdekt: AliExpress”

 1. Nog nooit naar gaan kijken eigenlijk en dus ook nog nooit iets besteld. Zonde eigenlijk want familie van me doet de logistiek voor Europa voor AliExpress . Een to do’tje om eens te doen als ik wat tijd over heb ;).

  1. Ik heb zo’n vermoeden dat er wel wat komt kijken bij het logistieke gedeelte van heel dat proces. Sta er soms wel van versteld hoe snel sommige items hier aankomen terwijl de verzendkosten vaak gratis zijn.

  1. Dat is inderdaad wel het gevaar. Ik ga er niet te vaak rondkijken want dan zie ik sowieso nog iets voor mijn metekindje en …”Dat is wel echt iets voor X!”, “Oh, dit zou wel een heel leuk verjaardagscadeau zijn voor N” & “Dit lijkt wel op maat gemaakt voor Z” en … Al een geluk dat de prijzen doenbaar zijn.

 2. Toffe spulletjes! Ik heb het een tijdje geleden geprobeerd, maar toen bleek ik dus wel alleen met credit card te kunnen betalen… En toen heb ik alles maar braaf weggeklikt. Volgens mij is dat een heel goed plan voor mijn portemonnee 🙂

  1. Oei, echt? Ik heb mijn bestelling(en) gewoon met een online overschrijving betaald. Al heb ik toen wel eerst even moeten zoeken welke betaaloptie ik daarvoor moest aanklikken. Oh en ik heb het ook gewoon via de laptop gedaan niet via hun App want die wilde ik niet installeren.

 3. Ik heb wel er een wol-swift besteld erg tevreden mee. Goedkopere washitape, ook die uit de winkel, vind ik vaak ook wel tegenvallen qua plaksterkte. Met stickers doe ik er dan gewoon lijm achter..

  1. Zo dacht ik het zelf ook op te lossen. Gelukkig heb ik door het kaartjes knutselen vrijwel altijd dubbelzijdige tape in huis. Het grootste kwaliteitsverschil zit inderdaad vaak in de plaksterkte bij washitape. Al heb ik ook al ondervonden dat sommige sneller scheuren. Daar heb ik nog geen oplossing voor gevonden.

 4. Nog nooit iets besteld, en ik weet niet of ik het snel ga doen. Het lijkt me onbegonnen werk om daar iets te ‘zoeken’. Die washitape met boeken is wel geweldig leuk (en al de rest dat je bestelde ook wel hoor!).

  1. Het voelt inderdaad af en toe een beetje aan als een zoektocht vermits de site Engels nogal creatief interpreteert. Maar door de verschillende rubrieken vind ik toch vrij snel iets terug hoor.

  1. Ondertussen is het tweede rolletje ook aangekomen en ik ben echt helemaal fan van die boekenrolletjes. Die gaan ongetwijfeld regelmatig gebruikt worden.

  1. Hopelijk komen ze op tijd aan maar zelfs als dat niet het geval zou zijn dan vind ik het telkens precies een cadeautje wanneer er zo’n postpakketje aankomt.

 5. Ik heb altijd gemende gevoelens bij AliExpress. Ik hoor er heel veel goeds over, maar ook veel klachten. Het goede eraan is dat je inderdaad wel veel goodies scoort zo die je in een gewone winkel in de stad niet zal vinden. Het is echt dubbel. Maar je hebt wel superleuke aankopen gedaan! Die kussensloop van Peter Pan vind ik echt een pareltje! 🙂

  1. Mooi hé, die vond ik echt mooi met de quote en subtiele tekening. Tot nu toe heb ik er gelukkig nog geen pech mee gehad. Hopelijk blijft dat ook zo.

 6. Je hebt echt geweldige items besteld en binnen gekregen! WIj hebben er nog nooit besteld maar we zijn nu aan het kijken voor wat dingetjes. O.a een kabeltje voor in de auto zodat we onze mobiel op de radio kunnen aansluiten ( voor muziek, spotify) en wat leuke armbanden voor manlief. Ben erg benieuwd ^^

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.