Gelezen in Januari 2018

Ik durf het nog steeds niet te luid zeggen maar … het lezen leek me in januari opnieuw wat beter af te gaan. Al een geluk want vermits mijn lichaam niet wil meewerken moest ik veel rusten én dat is natuurlijk een pak aangenamer wanneer je ondertussen kan lezen. Maar echt, ik weet niet wat mijn lichaam zich in het hoofd heeft gehaald. Eerst vond ik het nog grappig dat het duidelijk niet aan goede voornemens deed. Ondertussen lijkt het er eerder op dat het zich heeft toegelegd op het winnen van een medische bingo. Ik vink toch liever vakjes af in een Reading Bingo in plaats van kruisjes te zetten bij Keelontsteking, Ooronsteking, Nog Steeds Een Keelonsteking, Blaasontsteking, Buikgriep, …

Lezen als afleiding kwam dus goed van pas de voorbije weken.

Ik begon het jaar met Rechtvaardig vermoord van J.D.Robb (een recensieboek dat ik via uitgeverij Lannoo kreeg).

Nadien las ik Beauty & the Beast van May Sage. Een hervertelling van … tja, dat lijkt me wel duidelijk. Alleen viel het verhaal jammer genoeg nogal tegen.

Dus stapte ik even over op iets helemaal anders en las Voor ik je loslaat van Marieke Nijkamp dat ik mocht recenseren voor Agora Books.

Nadien was er met Wicked Appetite van Janet Evanovich weer een boek uit de eigen collectie aan de beurt.

Waarna ik opnieuw een recensieboek las. Ditmaal was dat Eens gegeven van Charlotte de Monchy.

En toen kon ik heel wat eigen boeken lezen zoals Wintersong van S.Jae Jones,

Covet van J.R.Ward (iedere keer dat ik deze cover zie moet ik aan de Zed’s dead-scène uit de film Pulp Fiction denken) ,

Wickedly Charming van Kristine Grayson (een Boekenfestijn-koopje dat beter leek te zijn dan ik had verwacht),

en Shadow Born van Jasmine Walt & Rebecca Hamilton. Eén van de boeken die ik van mijn Bookish Winter Lootje cadeau kreeg en die me als Urban Fantasy liefhebber alvast benieuwd maakt naar het vervolg.

Ook las ik Alter Ego van Marissa Meyer. Een boek dat ik oorspronkelijk eerst leende van een vriendin zodat ik het nog voor de leesclub in Brugge kon lezen waarna ik het boek mocht houden.

Wanneer ik deze blogpost uitwerk wil ik nog in Rijk van Stormen van Sarah J.Maas beginnen. Dit boek mag ik recenseren voor Uitgeverij Lannoo en ik wil het heel graag lezen maar vermits ik me momenteel maar amper kan concentreren (stout lichaam, stout!) ben ik niet zeker of ik het nog ga uitkrijgen tegen het einde van de maand. Let’s see …

Edit: Ja hoor, Rijk van Stormen was sneller uit dan ik had verwacht. Blijkbaar slaagt Sarah J.Maas er zelfs in om me te laten doorlezen terwijl ik ziek in de zetel lig. Ik las vervolgens zelfs nog Gezonder met Viv maar nadien werd het toch echt wel tijd om werk te maken van mijn Blogfeed-achterstand.

Cijfertjes:

Goodreads: 12/100
Aantal gelezen boeken: 12
Aantal eigen boeken: 7
Aantal pagina’s: 4720p.

9 gedachten over “Gelezen in Januari 2018”

  1. Wat fijn dat het lezen zo’n goede afleiding was en wat heb je veel boeken kunnen lezen! Leuk ook dat je heel verschillende boeken las. Het boek ‘Eens gegeven’ lijkt me wel wat. Alleen al omdat de vrolijke kaft me nogal aanspreekt 🙂

    1. Dat speelse en de vrolijke kleurtjes van de kaft van ‘Eens gegeven’ zouden inderdaad mooi bij de andere foto’s op je blog aansluiten.

  2. Van Janet Evanovich heb ik hier ook nog ergens een boek staan geloof ik. Hopelijk heeft jouw lichaam intussen besloten om betere voornemens voor dit jaar te doen. Januari vond ik alvast een goed leesstart, net zoals bij jou 😉

      1. Die duimpjes die zijn hier al een hele tijd aan het werken voor jou, sinds ik weet dat je op de sukkel bent. Ik dien daarin ook zelf m’n grenzen te bewaken. En gun mezelf ook rust wanneer m’n lichaam daarom vraagt. Zo ben ik minder online tegenover vroeger, wat heel veel goeds met me doet…

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.