Aanwinsten Januari 2018

Eén van de boeken die ik deze maand zowel kreeg als las is Alter Ego én heel eerlijk … door deze aanwinsten-post begin ik te vermoeden dat ik zelf ook een gave heb. Ok, het is er misschien één die niet zo goed van pas zou komen mocht ik leven in een wereld van Rebellen en Anarchisten. Het is er eveneens één waar mijn TBR niet zo gelukkig mee zal zijn. Ik zelf vind het echter best wel fijn dat ik er in januari in sloeg om zelf maar één boek te kopen maar er desondanks niet minder als13 aan mijn collectie mocht toevoegen.

Hartenbloed kocht ik zelf bij Desleghte, The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue kreeg ik van Silke en De nieuweling won ik tijdens het verjaardagsfeest van de Dear Booknerd Leesclub. Nu ja, het laatste boek won ik niet zelf. Ik kreeg het immers van de lieve Isabel die het won en het vervolgens aan me gaf omdat zij het al had gelezen én ze had gehoord dat ik er benieuwd naar was. Mocht je hier ooit langskomen … nogmaals een super dikke merci Isabel!

Animal Magnetism van Jill Shalvis kreeg ik als kerstcadeau van een vriendin. The Lie Tree ruilde ik in Brugge en The Darkest Part of the Forest kreeg ik van Silke.

Nog meer geruilde boeken van op Audrey’s leesclub die heel gezellig was maar blijkbaar ook een ramp voor mijn tbr. 🙂 Ook Shadow Weaver van MarcyKate Connoly, Wanted van Betsy Schow en Tricked van Jen Calonita mochten immers mee naar huis toe.

Tijdens de leesclub quiz won ik Warcross van Marie Lu, Eternal Rider van Larissa Ione kreeg ik van Silke (nogmaals een dikke merci voor al die verwennerij Silke) en op weg naar huis na de leesclub hoorde ik van de vriendin die me Alter Ego had uitgeleend dat ik het boek mocht houden. Ook jij ontzettend bedankt!

Tenslotte stuurde uitgeverij Lannoo me ook nog een exemplaar van Sarah J.Maas’ Rijk van Stormen toe. Ik hoop echt dat ik me snel wat beter voel zodat ik hier in kan beginnen. Hopelijk is dat het geval tegen dat deze blogpost verschijnt. Misschien lukt het me tegen dan ook om nog een foto van dat laatste boek te maken.

Dus tja, ook al slaagde ik er (zoals jullie morgen kunnen zien) in om behoorlijk wat eigen boeken te lezen gedurende de voorbije weken … mijn tbr gaat nog niet meteen naar omlaag.

10 gedachten over “Aanwinsten Januari 2018”

    1. Ik wilde meteen antwoorden met ja maar durf het eigenlijk niet met zekerheid zeggen vermits ik in het verleden maanden heb gehad waarin er superveel recensieboeken toekwamen terwijl ik zelf maar één of twee boeken kocht. Als dat dan toevallig ook nog een maand was met een verjaardag of bijvoorbeeld rond de feestdagen … tja, dat is nog iets voor in de toekomst. Eens uitdokteren wat mijn persoonlijke aanwinsten-record is.

    1. Alter Ego vond ik alvast een tof boek. Naar de andere ben ik alvast heel benieuwd. Ik denk dat ik binnenkort misschien toch eens zo’n pot vol lootjes met boektitels ga moeten maken want er zijn er nog zoveel die ik wil lezen. 🙂

  1. Wow, wat een enorme buit. Dan was ik toch een stuk braver met slechts drie nieuwe boeken in januari, waarvan ik er zelfs al twee uitgelezen heb 🙂

    1. Ik heb wel 7 eigen boeken gelezen dus er kwamen er gelukkig niet super veel bij de tbr aan het einde van de maand. 🙂

  2. Whahaha! Ik ben heel blij dat je zoveel boeken mee naar huis hebt kunnen nemen! Die Book Haul van je staat vol met pareltjes! Veel plezier met lezen! Dat gaat leuk worden!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.