Right here, right now #18

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Nu ja, het is ondertussen al een hele poos geleden, ondertussen kreeg de blog van Chantal met Hoofdstuk 12 zelfs een nieuwe naam.

Het is echter door die ene blogpost waarin ze haar volgers ondermeer liet weten welk boek ze las en welke serie ze volgde dat ik zin kreeg om zelf iets gelijkaardigs te doen. Het leek me dan ook een leuk idee om jullie af en toe te tonen waar ik mee bezig ben.

Boek:

De vergiftigde gave van Melinda Salisbury. Tijdens een midweek Centerparcs las ik even heel veel maar sinds we terug thuis zijn is het plots weer een pak minder. Iets met kerstkaarten die (alle 60) op een deftig tijdstip verzonden moeten worden én de kerstversiering die eindelijk mocht worden bovengehaald en …

Film:

Fantastic Beasts and Where to Find Them omdat het op die specifieke dag nog exact één jaar duurde vooraleer we deel twee kunnen zien.

Serie:

Niks, nada, noppes! Ik zou het 13de seizoen van Supernatural willen zien maar die zenden ze nergens uit dus dat wordt nog wat wachten. Het enige waar ik enkele afleveringen van zag is De slimste mens van de wereld. Maar dat is een quiz-programma ipv een serie

Muziek:

De soundtrack van Fantastic Beasts and Where to Find them tijdens mijn Tai Chi-oefeningen

Aanwinst:

Oei, het begint hier een thema-aflevering te worden want mijn laatste aankoop was The Case of Beasts. Een prachtig boek over de verfilmingen met verschillende leuke extra’s. Vermits we nog een jaar moeten wachten op de tweede film vond ik dit een leuke aanwinst om die wachttijd wat te verzachten.

Recentst gelezen blogpost:

Michelle’s verslag over haar bezoek aan de Kerstmarkt van Oberhausen.

Recentst ingeplande blogpost:

Een winactie die als alles goed gaat (de prijs moet hier uiteraard wel eerst nog even aankomen) volgende week verschijnt.

Recentst toegevoegd aan mijn ‘Deze wil ik nog lezen’-lijst:

Die moet ik eigenlijk nog eens aanvullen. De laatste tijd vergeet ik steeds de titels te noteren van de boeken die me aanspreken en zo komt het er natuurlijk nooit van om ze te lezen.

Recentst creatieve project:

Een massa kerstkaarten, een boekjuweeltje voor Kwante en nog wat spulletjes voor mijn kerstlootjes die ik hier nog niet wil spoileren.

Leuk:

Geen kerststress, wel veel extra sfeer door de gezellige verlichting. Eindelijk de kerstversiering kunnen bovenhalen, …

Gekregen:

Leuke snailmail, een lief postpakket met zalig warme sokken, …

Uitkijken naar:

Kerstkaartjes, mijn Secret Santa en Bookish Winter pakket, gezellig samen zijn tijdens de feestdagen, …

Minder leuk:

Heel voorspelbaar … mijn lichaam dat het nog steeds uithangt.  Ook jammer is het feit dat er blijkbaar weer twee producten die ik lekker vond niet meer beschikbaar zijn. Opnieuw een theesmaak (de Warming thee van Kruidvat) en de zalmburger die ik graag at bij Ellis Burger.

Edit: volgens de mensen van Kruidvat bestaat de thee nog steeds. Alleen hebben ze hem niet langer in de plaatselijke filialen waar ik hem normaal kocht.

Ontdekt:

Dat ik al die knipsels die ik jarenlang heb bijgehouden én vervolgens toch maar heb weggedaan beter nog ietsje langer had kunnen bewaren. Nu er opnieuw wat meer traditionele post verzonden wordt komen die leuke prentjes immers wel weer van pas.

2 gedachten over “Right here, right now #18”

    1. Haha, ik betrap mezelf er soms op dat ik tegen dat lichaam spreek. “Je kan het nu nog wel even uithangen maar waag het niet wanneer ik naar Londen ga hé!” 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.